1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autós kiegészítők boltja crumbs arrow
Franchise. AutoStyle

Franchise. AutoStyle

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 525 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 25
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Autós kiegészítők boltja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az "AutoStyle" nevű márka.

ez az internet egyik vezető üzlete, olyan alkatrészeket árul, amelyek lehetővé teszik a jármű szervizelését Arzamas városában. Csak minőségi termékekkel dolgozunk, küldetésünk az, hogy a fogyasztók maximális kényelmet biztosítsanak. Azon is dolgozunk, hogy az igazi sofőrök megkaphassák a magas színvonalú szolgáltatás lehetőségét, élvezhessék azt a tényt, hogy minden rendszer hatékonyan működik, elvégzik a feladatot és kielégítik ügyfeleink igényeit, és a legigényesebb fogyasztókkal dolgozunk. Így az általunk összegyűjtött gazdag tapasztalatok keretein belül végezünk tevékenységeket, kiváló minőségű kínálattal rendelkezünk. Szolgáltatást nyújtunk minden ízlésnek. Az ügyfél igényei a legfontosabbak számunkra, a hangsúly, hogy minden kötelezettségünket maximálisan teljesítsük. Lehetőséget biztosítunk franchise -vevőnknek arra is, hogy minőségi előírásainknak megfelelően elvégezze az irodai munkát. Nagyon kényelmes, gazdag tapasztalataink segítenek megbirkózni a feladattal, természetesen csak mi biztosítjuk a hatékony segítségnyújtást. Kiváló választékunk van. Hatékony szolgáltatást kap minden ízléshez és pénztárcához.

Megértjük az ügyfél igényeit, célunk ezek teljesítése, mindannyian hatékonyan és hozzáértően dolgozunk. Szervezetünk minden kitűzött feladatot teljesít. Szorosan együttműködünk a márkákkal (Alphard, Audio Extreme, Hannibal). Vannak márkáink is (Kicx, Avatar, Pioneer vagy Alpine), és rengeteg más márkával dolgozunk együtt. Nagyon hosszú a felsorolásuk, azonban ez egy nagyon jó minőségű márka. Például Kenwood, JVC, Sundown Audio, sok beszállítóval dolgozunk együtt. Ezenkívül mind Oroszországból, mind a világ vezető külföldi országaiból, amelyek biztosítják a magas színvonalú szolgáltatást, olyan szolgáltatásokat nyújtunk a márkák számára, amelyek valóban ismertek a világ minden tájáról. Ez nem csak az Audio Nova a Dynamic State mellett, hanem sok más márka, amelyek magas szintű felismeréssel rendelkeznek. Optimális formátumban dolgozunk. Az élettartam valóban lenyűgöző, bár a berendezés nem veszíti el minőségét, lehetővé teszi a működést egészen a teljes elhasználódásig, amikor maximális teljesítményen értékesítik. Vagyis a termék nem romlik, csak ilyen márkákat választunk. Tanácsadóink magas szintű tapasztalattal rendelkeznek.

Az "AutoStyle" elnevezésű márka valóban sikeres szervezetnek bizonyult. Minden kérdésre válaszolunk. Részletes magyarázatokat kaphat, a munka minden árnyalatait és finomságait, majd kapcsolatba léphet szervezetünkkel, magas színvonalú szolgáltatást kapva. A saját választása nem okoz kétségeket. A fogyasztóval folytatott minden beszélgetés segít abban, hogy meghatározza, melyik modellre volt szüksége, és hogy megismerkedjen annak gyakorlati munkájával, így a konzultáció lebonyolításra kerül, tanácsadóink pontosan tudják biztosítani a fogyasztónak szükséges információkat. Ismerni fogják az általuk forgalmazott terméket. Gyakorlatilag dolgozunk, nem elméletileg, mi is megismertetjük Önnel, mindent megmutatunk, elmondjuk, képes lesz hozzáértően és helyesen elvégezni minden irodai műveletet. Arzamas város területén dolgozunk, tevékenységünket hatékonyan és hozzáértően végezzük. Használhatja szolgáltatásunkat. Nem lesz jelentős nehézsége, támogatást nyújtunk. A munka formátuma a következő: Arzamas város lakói a Korolenko utca 2B -n hétfőtől péntekig kapcsolatba léphetnek üzletünkkel. 8: 30 -tól 18: 30 -ig dolgozunk. Megtekintheti az általunk forgalmazott kiegészítőket is, és Ön is részt vesz a kapcsolódó termékek értékesítésében. Természetesen elsősorban kiegészítőkkel dolgozunk. Ingyenesen konzultálunk a fogyasztóval, szolgáltatásokat nyújtunk neki.

Dolgozunk az ügyön, segítve az alapvető és kapcsolódó részvények értékesítését. Ön mindenből keres, mi segítünk, mi is keresünk. Ez kölcsönösen előnyös együttműködés. A szükséges alkatrészek mindig a rendelkezésére állnak. Stúdiónk hatékonyan és hozzáértően működik.

Az alkalmazottak a legnagyobb megbízhatósággal végzik az irodai munkát. Ellenőrizze az egészséget, és állítsa be megfelelően a termelési tevékenységeket. Mindig képes lesz hatékonyan megbirkózni az irodai munka végrehajtásával kapcsolatos műveletekkel. Nem lesz nehézsége, sőt, ez lesz a szervezet sikere. Hosszú távon könnyen teljesítheti a vállalt kötelezettségeit. Ez egy igazán jó minőségű online áruház, magas színvonalú, magas színvonalú szolgáltatást nyújt. Van egy stúdió is, az alkalmazottak segítik az ügyfeleket. Ellenőrzik a hibákat, garanciát vállalnak a termékre, helyesen vannak beállítva. Munkájuk is garantáltan magas színvonalú lesz. Megtanítjuk, hogy megfelelő szintű szolgáltatást nyújtson a fogyasztóknak. Könnyen és hatékonyan kezelheti a nehézségeket. Minden gyártási művelet nem okoz túl jelentős nehézségeket. Mindig a legmagasabb hatékonysággal dolgozzon. Az irodai munkát a legelőnyösebb módon hajtsa végre. Akkor hosszú távon biztosan sikeres lesz. Az "AutoStyle" elnevezésű márka kiváló minőségű alkatrészek, amelyek képesek hatékonyan megbirkózni a nehézségekkel. Soha ne szegd meg a szabályokat, akkor sikerülni fog. Összegyűjtjük a szabványokat és azokat a szabályokat, amelyekre szükség van az irodai munkák elvégzéséhez, és nyerni kell a versenytársakkal való összecsapásban.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz