1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Vietnami étterem crumbs arrow
Franchise. JOLY WOO

Franchise. JOLY WOO

firstKezdeti díj: 8000 $
moneyBeruházás szükséges: 60000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Vietnami étterem

Városi franchise
Városi franchise

Mi egy street food kávézó vagyunk.

... Ez egy olyan formátum, ahol az ételeket gyakorlatilag az utcán lehet megvásárolni. Szakterületünk a pán-ázsiai vietnami.

konyha. 35 perc alatt sikerül kiváló minőségű ételt elkészíteni, ráadásul nyitott konyha formátumban dolgozunk, amikor a fogyasztó követheti a főzési folyamatot. Kizárólag természetes termékeket használunk, napi rendszerességgel vásárolunk gyümölcsöket és zöldségeket, így magas frissességi paraméterekkel rendelkeznek, és megőrzik ízesítő tulajdonságaikat. Elsősorban a fiatalokra, az öregséget el nem érő fogyasztókra összpontosítunk, és létrehoztunk egy adatfolyam -rendszert, amely szolgáltatásokat nyújt a fogyasztóknak. Első kávézónk "Joly Woo".

2016 -ban nyílt meg Szentpétervár város területén, csak 2018 -ban kezdtük el a franchise megvalósítását. 3 sikeres projektet sikerült elindítanunk Moszkva város területén. Jelenleg partnereket keresünk, akik az Orosz Föderáció más városaiban találhatók.

A franchise leírása:

Kínálunk Önnek franchise vásárlást egy pán-ázsiai és vietnami kávézó számára, amely magas szintű tényleges keresletet biztosít. Formátumunk Open Kitchen.

, az irodai munkát szigorúan az egyéni előírásaink szerint végezzük. Ezenkívül a pénzügyi mutatók közvetlenül attól függenek, hogy melyik intézmény formátumát választja.

Egyösszegű hozzájárulást kell átutalnia számláinkra, összege 590 000 orosz rubel. Ön fizeti meg ezt az összegű anyagi forrást azért, hogy biztosítjuk Önnek márkás márkakönyvünket.

... A logónkat is használni fogja, megadunk egy receptet, amellyel sablonjaink szerint főzhet ételeket. Ezenkívül segítséget nyújtunk a szoba megtalálásában, a bérbeadásában, ezen kívül segítünk, ha személyzetet keres. Kiképzzük az alkalmazottakat, elvégezzük az Ön számára egy mobilalkalmazás beállításait is, amelyekkel megrendelheti a szállítást, emellett összekapcsoljuk Önt a létesítmény menedzselését segítő programunkkal. A teljes együttműködés során technikai segítséget nyújtunk Önnek, mindehhez a bevételek 6% -át is elvesszük, ez a jogdíj. Ha szeretné, segítünk a marketingkampányok beállításában. Sablonokat készítünk a reklámanyagokhoz, emellett rendelkezünk elrendezésekkel a promóció elindításához, képesek vagyunk a webhely forgalmát vonzani, professzionális promóciót végzünk a közösségi hálózatokban. Szolgáltatásaink egy hónapon belül legalább 35 000 orosz rubelbe kerülnek. Ha saját maga szeretné megcsinálni és pénzt takarítana meg, akkor nem fogunk akadályozni, Önnek van választási szabadsága.

Szükséged lesz a támogatásunkra.

és képzéssel együtt biztosítjuk.

... Minden szükséges lehetőséget megkap, hogy hatékonyan megbirkózzon a nehézségekkel, mi megtanítjuk, hogyan kell modellünk szerint cselekedni. Ingyenesen meghívjuk a franchise -vevőt és alkalmazottait Szentpétervár városában található központi irodánk területére. A képzési folyamat 5 napig tart, mi magunk is megérkezünk pontjának megnyitójára. Továbbá távolról is tanácsot adunk Önnek egy üzleti projekt lebonyolításának szempontjairól, és az egész együttműködés során hatékony segítséget kap tőlünk, a személyzetet is figyelemmel kísérik, és gondoskodunk arról, hogy a minőség a lehető legjobb legyen. Megtanítjuk neked ezt az üzletet. Teljes hozzáférést biztosítunk a tanulmányozáshoz rendelkezésre bocsátott információk adatbázisához. Lesz működő árumátrixod, egyedi technológiáink vannak a termékek előkészítésére és tárolására, természetesen megosztjuk veled. Segítünk Önnek, ha személyzet felvételéről dönt, emellett hatékony segítséget kap tőlünk a személyzeti táblázat összeállításakor, de ez nem korlátozódik a szolgáltatásunkra. A megállapodást törvényként regisztrálják a Rospatentnél, majd egyéni üzleti tervet dolgozunk ki az Ön intézményére. Csatlakoztatjuk és konfiguráljuk a szabadalmazott szoftvert, amikor használja, szükség esetén felveheti a kapcsolatot a műszaki támogatással. Amint fentebb említettük, ha kívánja, segítünk Önnek a promócióban, hirdetést indítunk Önnel.Fotók

Franchise. JOLY WOO. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz