1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Cukrászda crumbs arrow
Franchise. Finom hely

Franchise. Finom hely

firstKezdeti díj: 3350 $
moneyBeruházás szükséges: 14500 $
royaltyRoyalty: 4.5 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 7
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 11
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Cukrászda, Sütemények, Pékség-cukrászda, Édességbolt, Kávézó-cukrászda

Városi franchise
Városi franchise
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet

A "Tasty Place" nevű cukrászlánc sikeres projekt, amely sütemények gyártására és értékesítésére szakosodott. Kézzel sütjük őket, házi receptek segítségével, és csak természetes eredetű termékeket használunk.

Csapat vagyunk, amely igazi szakemberekké vált a cukrászda -gyártásban, életünk négy éve foglalkozik finom sütemények sütésével, általában irreális ellenállni nekik, annyira finomak. Termelésünk minden nap több száz kilogramm sütemény kézi összeszerelését végzi, miközben kiváló minőségű választékunk van, amely lehetővé teszi ügyfeleink igényeinek kielégítését. A vitrinek mindig tele vannak a legszebb tárgyakkal.

A szervezet koncepciója az, hogy törekszünk olyan ideális feltételek megteremtésére, amelyekben a termékek létrehozása csak magas színvonalú lehet.

Ehhez a személyes formátum tapasztalatait használjuk fel, emellett tudjuk, hogy mennyi anyagot kell felhasználni a szükséges mennyiségű termék előállításához, ezáltal elkerülhetjük a raktárak túlterhelését, míg az egyes kiszolgált régiók gyártási formátuma más, mindig számolni számok, statisztikák tanulmány ... Azt is tudjuk, hogy hány üzletre van szükség termékértékesítéshez az egyes helyszíneken, hogy mindig legyen kereslet, és ugyanakkor a projekt kifizetődő legyen, ez lehetővé teszi a gyártás számára, hogy teljes mértékben betöltse kapacitásait, és ne maradjon tétlen. .

Szervezetünk minden pontja nagy forgalmú, ennek köszönhetően a termékek stabil értékesítési terveinek megvalósítása elérhető számunkra. Folyamatos monitoringot végzünk, tanulmányozzuk az igényeket, megértjük, hogy mik a megvalósítás feltételei. A kínálat bővítése számunkra is nagyon fontos feladat, folyamatosan új pozíciókkal állunk elő, kitöltve azokat kiváló minőségű termékekkel. Általában elvileg nem használunk tartósítószert, ellenfelei vagyunk a növényi zsíroknak.

A termék természetessége lehetővé teszi, hogy legfeljebb 3 napig tárolja, mert gyorsan romlanak annak köszönhetően, hogy konzerveket, tartósítószereket nem adnak hozzá. Kizárólag teljes sűrített tejet használunk, nem margarint, hanem természetes eredetű vajat, csak valódi tejfölt és megfelelően elkészített csokoládét használunk a sütemények készítéséhez. Ezért garantált számunkra a magas szintű népszerűség, az emberek tudják, hogy számíthatnak ránk.

Mi vagyunk az első és vezető szereplő Perm területén és általában a megfelelő régióban, akik természetes alapanyagokból készült süteményeket árulnak.

A Tasty Place egy franchise, amely a következő előnyökkel jár a felhasználó számára: Ön egy nagyon megbízható üzletlánccal lép kapcsolatba, mi kizárólag természetes termékeket készítünk. Az üzleti megvalósítás során különféle folyamatformátumokat próbáltunk ki, és saját tapasztalataink alapján megértettük, hogyan lehet igazán ideális projektet létrehozni. Megoldunk minden, az üzleti tevékenységgel kapcsolatos problémát, magas színvonalú támogatást kaphat tőlünk. Segítünk abban is, hogy megbirkózzon a feladatokkal, automatizálva lettek, mert a legapróbb részletekig kidolgoztuk a papírokat.

Pénzt takaríthat meg a termelékenység feláldozása nélkül. Szervezete költségeit, amelyeket reklámozásra, tervezési projekt létrehozására, receptek kidolgozására, a jövő tervezésére, valamint a jogi rutinra költhet, és minden mást, amit vállalunk, részletes konzultáció keretében kap minden szükséges segítséget a szervezetünktől.

Az interakcióról szóló megállapodás aláírása után kész formátumú technológiai térképeket biztosítunk Önnek. A cukrásznak nem kell sok időt töltenie a tökéletes desszertek elkészítéséhez, mi mindent megteszünk Önért, csak egy kész opciót kell használnia. Magas szintű területi biztonsága lesz, ami szintén kényelmes. Mindegyik partner pontosan rendelkezik azzal a területtel, amelyen belül tevékenységét végzi, más forgalmazók egyáltalán nem fogják azt igényelni, ez biztosítja a partnerek feltételeivel való fellépést.

Folyamatosan támogatást kap tőlünk, ráadásul az interakció bármely szakaszában. Támogatási segítséget nyújtunk még az első értékesítési pont megnyitása előtt, akkor mi is támogatjuk Önt. Képes lesz kommunikálni más forgalmazóinkkal, lesz személyes menedzsere, aki felügyeli a folyamatot. Magas színvonalú támogatás jogi ügyekben, mi is a legmagasabb szintű professzionalizmust biztosítjuk, emellett bármilyen kérdés feltehető, hatékony tanácsokat adunk, mindez lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan megbirkózzon a kitűzött feladatokkal.

Segítünk a szoba kiválasztásában, nem kell szemmel értékelni őket, tudjuk, hogy milyen szempontok alapján valósulhat meg egy igazán ideális projekt az Ön erőfeszítéseivel. És nagyon világosan kialakítottunk egy követelményrendszert a termelő műhely elhelyezésének elvégzése érdekében, ugyanez vonatkozik az üzletekre is, teljes körű segítséget kap tőlünk a megfelelő értékesítési helyek kiválasztásában. Ezenkívül teljesen előkészített és részletes utasítások állnak rendelkezésére. Minden szükséges tapasztalatot megkap tőlünk. Különféle dokumentációk keretein belül alakítottuk ki, emellett a gyártási folyamatok lebonyolításának minden finomsága is elérhető lesz az Ön számára. Részletes választ kap az Önt érdeklő kérdésekre.



Fotók

Franchise. Finom hely. Videó bemutató





Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz