1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Medence crumbs arrow
Franchise. Gyöngyszem

Franchise. Gyöngyszem

firstKezdeti díj: 6000 $
moneyBeruházás szükséges: 17500 $
royaltyRoyalty: 250 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 17
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Medence

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Zhemchuzhinka korai úszásoktató központ franchise -ja lehetőséget kínál egy oktatási folyamat megszervezésére, teljesen egyedi módon és más technológiákkal ellentétben. Ezenkívül a tájékozódást olyan gyermekeken végzik, akik még nem érték el az iskoláskort. Lehetőséget adunk egy üzleti projekt megvalósítására franchise formájában. Hatalmas kutatás bizonyította, hogy egy átlagos ember testében körülbelül 600 izom található. De ugyanakkor, amikor az ember sétál, csak 200 -at használ. Az úszás az egyetlen fizikai tevékenység, amely testünk minden izomzatát működésre készteti, ezáltal fejleszti és fiatalságot ad nekik. Kicsi korban innovatív technológia szerint tanítjuk az úszást. Különösen alkalmas arra, hogy a gyermek valóban jól elsajátítsa. A gyermek kibővíti lehetőségeit, hatékonyan fejlődik, kihasználhatja mindazokat a lehetőségeket, amelyekkel a természet nagylelkűen felruházta. Nem fogja a földbe temetni őket, velünk aktívan használja és fejleszti őket, miközben jót tesz az egészségének.

A Kisgyermekkori Úszóközpont programunk több területből áll. A Zhemchuzhinka márka lehetőséget kínál a masszázs és a fürdő szolgáltatások igénybevételére. Ez a formátum a most született és 3 hónaposnál fiatalabb csecsemők számára alkalmas. Ezenkívül védnöki szolgáltatást is nyújtunk. Ez abból áll, hogy egyéni leckéket tartanak otthoni fürdőben. Ebben az esetben az életkor, akárcsak az előző lehetőség megvalósításakor, 0 és 3 hónap között van. Létezik egy „anya plusz baba” formátum is, amely alkalmas a már három hónapos, de 3 évesnél nem idősebb csecsemők számára. Apa plusz baba formátum áll a rendelkezésünkre. Az előző formátumhoz hasonlóan a 3 hónapos és 3 éves gyermekek célközönségének szól.

A Zhemchuzhinka Korai Úszó Központnak saját programja van, amely egy szisztematikus megközelítésből áll, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy nagyon korán megtanuljanak úszni. Van egy további beutalónk a korai tanulás úszóközpontunkon keresztül. Ez egy egyedülálló oxigénrúd. Törölközőt is bérelünk. Egy másik kapcsolódó termék egy mini bolt, ahol megvásárolhatja a szükséges árukat.

A franchise megvalósításának előnyei a Zhemchuzhinka márkanév alatt. Először is, mi vagyunk az első franchise -adók, akik korai úszóképző központot működtetnek. Teljesen felbecsülhetetlen tapasztalatokkal rendelkezünk az ilyen jellegű tevékenységek végrehajtásában. Abszolút egyedülálló technikával tanítjuk az úszást. Mi magunk hoztuk létre, a világ legjobb trendjeit fejlesztve. Ennek során gyakorlati tapasztalatainkat, tudásunkat és kompetenciáinkat alkalmaztuk. Elég jól sikerült. Emellett szervezetünk keretein belül valóban tapasztalt szakemberekből álló csapat végzi tevékenységét. Összetartó, hatékonyan működik, és magas szintű fogyasztói bizalommal rendelkezik. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kompromisszumok nélküli kényelmet nyújtsunk fogyasztóinknak. Ez azt jelenti, hogy mindig jól érezzék magukat, amikor központunk területére érkeznek. Azok az ügyfelek, akik ránk bíztak egy gyermeket, a másodikat és a harmadikat is hozzák nekünk, ajánlják őket barátaiknak és családjuknak. Modern, biztonságos környezetet is biztosítunk tartózkodásához, ami nagyon kényelmes. Nagyon jól átgondoltuk a belső teret, odafigyeltünk a részletekre. Az eredmény a tökéletes üzleti projekt. A képzési program gazdag, rengeteg tevékenység van. Minden központ megfelelő szolgáltatásokat nyújt, a fogyasztók elégedettek. A folyamatos fejlesztésre összpontosítunk, törekszünk arra, hogy a fogyasztók a lehető legjobban elégedettek legyenek, és újra megbízhassanak bennünk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz