1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kolbászok crumbs arrow
Franchise. Rublevszkij

Franchise. Rublevszkij

firstKezdeti díj: 550 $
moneyBeruházás szükséges: 7300 $
royaltyRoyalty: 1 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 300
homeFranchise-egységek száma: 70
calendarA társaság alapításának éve: 2001
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Kolbászok, Kolbásztermelés, Kolbászüzlet, Kolbászbolt, Kolbász- és sajtüzlet

GC "Rublevsky".

Kolbászlánc, amely cégformátumban működik, termékeit értékesíti, félkész termékeket értékesít, miközben egyetlen márka márkanév alatt működik. Jelenleg olyan partnereket keresünk, akik képesek lesznek új üzleteket nyitni a franchise segítségével, amely hatalmas számú kiváló minőségű eszközt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan megbirkózzunk bármilyen irodai munkával. Új üzleteket szeretnénk nyitni az Orosz Föderációban, valamint a Független Államok Közösségében. Ebben az esetben a franchise -szerződést kell alkalmazni. Tőlünk javaslatokat kap franchise megszerzésére a GK "Rublevsky" márkanév alatt.

Segítünk megnyitni saját értékesítési helyét, amely szerves része lesz hálózatunknak. Ön lesz a kizárólagos forgalmazónk a településen vagy az egész régióban.

Franchise -ünk lehetőséget ad arra, hogy szervezetünk márkáját felhasználva üzlet formátumú üzleti projektet nyissunk meg és valósítsunk meg. Ha tőlünk vásárol egy franchise -t a "Rublevsky" vállalatcsoport üzletének üzletéről.

, akkor olyan termékekhez juthat, amelyek meglévő programok segítségével értékesíthetők. Ezek lehetővé teszik a hatékony és eredményes reklámozást. Saját márkaüzlete lesz az Ön rendelkezésére. Ön lesz a Rublyovskiy GC márka tevékenységeinek végrehajtására vonatkozó jogok kizárólagos tulajdonosa.

az Ön régiójában. Támogatjuk Önt az üzlet megnyitására való felkészülés során. A magabiztos kezdéshez, valamint az üzleti projekt későbbi hozzáértő irányításához a következőkre van szüksége. A GK Rublevsky bejegyzett védjegyét fogja használni.

, ebből magas jövedelmet kapva. Ezen kívül egy teljesen működőképes márkakönyvet is biztosítunk Önnek. Ez magában foglalja a vállalati identitásunkat, az elemek hatalmas választékát, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy megjelenítsük az értékesítési pontot. Lehetőséget biztosítunk a Rospatentnél bejegyzett megállapodás szerinti kereskedelmi koncesszió végrehajtására is. Teljes mértékben megvédtük adatainkat a lopástól és az ipari kémkedéstől, a védjegyet törvény védi. Segítségünkkel elvégezheti a megfelelő értékesítési hely kiválasztását a minimarket megnyitásához. A szerződés aláírásától számított egy hónapon belül előkészítheti a helyiségeket a megnyitásra. Mi gondoskodunk erről, megfelelő információkat és segítséget nyújtunk. Készen állunk arra is, hogy egyszerűsített formátumú üzleti modellt biztosítsunk Önnek egy speciális kiskereskedelmi üzlet megvalósításához. Hatékony személyi menedzser áll az Ön rendelkezésére. Tanácsokkal látja el, felügyeli az értékesítési helyet. Üzletét folyamatosan ellenőrzik. Képes lesz ellenőrizni a szolgáltatás minőségét, képes lesz megérteni, hogy megfelel -e az előírásoknak. Nem szabad eltérnie az Ön által előírt szabványoktól és kereskedési szabályoktól. Végül is sikerre vezették szervezetünket.

HR adminisztrációs szolgáltatásokat nyújtunk, segítünk a személyzet kiválasztásában és képzésében, az üzlet hibátlanul fog működni. Teljesen rendelkezésére állhat kiváló minőségű kereskedelmi berendezés, és segítségével fel lehet szerelni az értékesítési pontot.

Előnyök, amelyeket franchise működtetésével és üzleti projekt megvalósításával kaphat GK Rublevsky márkanév alatt.

Versenyképes áron közvetlen erőforrásokat kap tőlünk. Lehetőségünk van az értékesítési termékek árainak csökkentésére. 15 vagy akár 20% -kal alacsonyabb árakat kap, mint termékeink nagykereskedelmi vásárlói. Alacsony egyösszegű kifizetést alkalmazunk, ez versenyelőnyt jelent. Ezen kívül gyakoroljuk a jogdíjnak nevezett díj kivetését, ez csak 2%. Ez a tevékenység 4. hónapjától kezdődően kerül felszámításra. Nem számítunk fel jogdíjat a kapcsolódó termékek értékesítéséért, ez előnyös az Ön számára. A jövedelmezőség legalább 10%, az irodai tevékenység kezdetétől számított hónapokban megtérül a befektetés.

Annak érdekében, hogy értékesítési pontot nyisson a GK "Rublevsky" nevű franchise keretében. A következő lehetőségek közül kell választania. Először is tőke kell a befektetéshez. Másodszor, szigorúan be kell tartania szabványainkat és előírásainkat, mindig kövesse azokat az egységes szabályokat, amelyeket minden vállalkozó betart a kereskedelmi hálózatunkon belül.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz