1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. A tulajdon crumbs arrow
Franchise. Mérők

Franchise. Mérők

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 15
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: A tulajdon, Ingatlanközvetítő iroda

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

"MÉRŐK".

ez egy márka, amely az ingatlanértékesítési irodák hálózatát képviseli, ez az első számú szervezet, amely a Kazah Köztársaság piacának minden városát lefedi. Sikeres ingatlanügynök vagyunk, a METRA.

- ez a bázis nagy népszerűségnek örvend a Kazah Köztársaság piacán, jelenleg potenciális partnereket keresünk az Orosz Föderáció területén és a Kazah Köztársaságban. Ajánlatunk érvényes a már működő ingatlanirodákra, amelyek újramárkázni, optimalizálni kívánják az irodai működést és piacot szeretnének vezetni a régiójukban, vagy még jobban szeretnék megerősíteni piaci pozíciójukat, és sikeresebb szervezetté válni, magas színvonalú részeként hálózat. METRA márka.

A Kazah Köztársaság védjegye, ráadásul már képes volt megbízható és felelősségteljes partnerként megalapozni magát.

A fő előnyök, amelyekre számíthat, ha szervezetünk partnerévé válik: először is, ez a legnagyobb irodahálózat a lefedettséget tekintve a Kazah Köztársaságban, tizenöt városban van képviseletünk; teljesen új módszerek és eszközök segítségével nyújtunk szolgáltatásokat, ami nagyon jó versenyelőnyt biztosít számunkra. "MÉRŐK".

a BI Group szerint az első számú szervezet, ráadásul kétszer is elfoglaltuk ezt a helyet, 2018 -ban és 2019 -ben, miközben több mint száz ingatlaniroda vett részt a versenyen; a legjobb eredményeket érjük el a 2GIS alkalmazás elégedettségi besorolásában. Öt csillagból négy pont kilenc pontot kaptunk, ami valóban megerősíti magas szintű szakmai felkészültségünket; a Kazah Köztársaság Ingatlanközvetítők Szövetségének is tagja vagyunk, Ön is részese lehet rendszerünknek; ugyanakkor teljes mértékben megőrzi jogi függetlenségét, ez lesz az üzleti projektje; jogi támogatást nyújtunk, hatékony tanácsadást is nyújtunk; rendelkezésünkre állnak a legjobb technológiák, amelyeknek köszönhetően üzleti tevékenységet folytatunk a professzionalizmus új szintjén; egy teljesen kész képzési program, lehetővé tesszük a személyzet alkalmazását is technológiáink segítségével. Magas színvonalú és átfogó segítséget kap tőlünk, mind a kezdeti szakaszban, mind az irodai munka végrehajtása során; szervezetünk franchise-vevője gyorsan elfoglalja településének legjobb pozícióit, miközben kiváló minőségű eszközeinket használja; Képes lesz kétszer vagy akár tízszeresére méretezni szervezetét, mind a szervezeten belül működő brókerek számát, mind számát tekintve; lehetőségünk van arra, hogy vállalati weboldalt biztosítsunk Önnek, és szilárd vállalati levelezést is használ, amely előnyöket biztosít a versenyben; erős üzleti partnereink vannak, ezek fejlesztők, banki szervezetek és így tovább; hat hónapig ingyenes lesz, segítünk a termelési műveletek ellenőrzésében, ami nagyon kényelmes; szervezetünk sikeres múlttal rendelkezik, hírnevünk kifogástalan; Számos más versenyelőnyt szerez, amelyek a munka során partnerünk számára feltárulnak, részletesebben megtudhatja, csak lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül, maga is megérti, hogy jól döntött.

A franchise alapján a franchise -partnerünkre vonatkozó követelmények a következők: először is rendelkeznie kell saját betéti társasággal vagy más jogi formával, például korlátolt felelősségű társasággal; másodszor, szüksége lesz egy irodára, a területnek legalább negyven négyzetméternek és legfeljebb száz négyzetméternek kell lennie; harmadszor, megfelelő tapasztalattal kell rendelkeznie ingatlanügyekben, vagy két évig vezetői pozícióban kellett dolgoznia, ez fontos a jó eredmények elérése érdekében. Feltételek, amelyeket partnereink az Orosz Föderáció és a Kazah Köztársaság területén kaphatnak: először is, nem számítunk fel átalánydíjat, ez nulla tengely; másodszor, havi rendszerességgel gyakoroljuk a jogdíjakat, ez három százalék; a harmadik, amelyet a jogdíj -vakáció első három hónapjára kap.

Szervezetünk célja, hogy a Kazah Köztársaság és az Orosz Föderáció piacának első számú védjegyévé váljon, ezt üzleti partnereink segítségével tervezzük elérni; és szervezetünk célja az is, hogy előkelő és minősített szolgáltatást nyújtson; a tranzakciók biztonsága az ügyfelek számára az, amire törekszünk, ezért újra és újra eljönnek hozzánk; törekszünk szakembereink professzionalizmusának folyamatos fejlesztésére, szakképzett személyzetnek kell lenniük, ráadásul az államok területén arra is törekszünk, hogy emeljük az ügynökök képzettségét, hogy a szolgáltatások nyújtása hasznos legyen a fogyasztó számára; új munkahelyek létrehozására törekszünk, az emberek képesek lesznek hálózatunkon belül dolgozni és nyereséget termelni, más embereknek is segíteni; arra törekszünk, hogy annak az államnak a bruttó hazai terméke, amelynek területén dolgozunk, folyamatosan növekedjen, akkor kumulatív hatás érhető el, amely mindkét fél számára előnyös, mind nekünk, mind az állam lakosainak.

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz