1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. A tulajdon crumbs arrow
Franchise. Mérők

Franchise. Mérők

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 15
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: A tulajdon, Ingatlanközvetítő iroda

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

"MÉRŐK".

ez egy márka, amely az ingatlanértékesítési irodák hálózatát képviseli, ez az első számú szervezet, amely a Kazah Köztársaság piacának minden városát lefedi. Sikeres ingatlanügynök vagyunk, a METRA.

- ez a bázis nagy népszerűségnek örvend a Kazah Köztársaság piacán, jelenleg potenciális partnereket keresünk az Orosz Föderáció területén és a Kazah Köztársaságban. Ajánlatunk érvényes a már működő ingatlanirodákra, amelyek újramárkázni, optimalizálni kívánják az irodai működést és piacot szeretnének vezetni a régiójukban, vagy még jobban szeretnék megerősíteni piaci pozíciójukat, és sikeresebb szervezetté válni, magas színvonalú részeként hálózat. METRA márka.

A Kazah Köztársaság védjegye, ráadásul már képes volt megbízható és felelősségteljes partnerként megalapozni magát.

A fő előnyök, amelyekre számíthat, ha szervezetünk partnerévé válik: először is, ez a legnagyobb irodahálózat a lefedettséget tekintve a Kazah Köztársaságban, tizenöt városban van képviseletünk; teljesen új módszerek és eszközök segítségével nyújtunk szolgáltatásokat, ami nagyon jó versenyelőnyt biztosít számunkra. "MÉRŐK".

a BI Group szerint az első számú szervezet, ráadásul kétszer is elfoglaltuk ezt a helyet, 2018 -ban és 2019 -ben, miközben több mint száz ingatlaniroda vett részt a versenyen; a legjobb eredményeket érjük el a 2GIS alkalmazás elégedettségi besorolásában. Öt csillagból négy pont kilenc pontot kaptunk, ami valóban megerősíti magas szintű szakmai felkészültségünket; a Kazah Köztársaság Ingatlanközvetítők Szövetségének is tagja vagyunk, Ön is részese lehet rendszerünknek; ugyanakkor teljes mértékben megőrzi jogi függetlenségét, ez lesz az üzleti projektje; jogi támogatást nyújtunk, hatékony tanácsadást is nyújtunk; rendelkezésünkre állnak a legjobb technológiák, amelyeknek köszönhetően üzleti tevékenységet folytatunk a professzionalizmus új szintjén; egy teljesen kész képzési program, lehetővé tesszük a személyzet alkalmazását is technológiáink segítségével. Magas színvonalú és átfogó segítséget kap tőlünk, mind a kezdeti szakaszban, mind az irodai munka végrehajtása során; szervezetünk franchise-vevője gyorsan elfoglalja településének legjobb pozícióit, miközben kiváló minőségű eszközeinket használja; Képes lesz kétszer vagy akár tízszeresére méretezni szervezetét, mind a szervezeten belül működő brókerek számát, mind számát tekintve; lehetőségünk van arra, hogy vállalati weboldalt biztosítsunk Önnek, és szilárd vállalati levelezést is használ, amely előnyöket biztosít a versenyben; erős üzleti partnereink vannak, ezek fejlesztők, banki szervezetek és így tovább; hat hónapig ingyenes lesz, segítünk a termelési műveletek ellenőrzésében, ami nagyon kényelmes; szervezetünk sikeres múlttal rendelkezik, hírnevünk kifogástalan; Számos más versenyelőnyt szerez, amelyek a munka során partnerünk számára feltárulnak, részletesebben megtudhatja, csak lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül, maga is megérti, hogy jól döntött.

A franchise alapján a franchise -partnerünkre vonatkozó követelmények a következők: először is rendelkeznie kell saját betéti társasággal vagy más jogi formával, például korlátolt felelősségű társasággal; másodszor, szüksége lesz egy irodára, a területnek legalább negyven négyzetméternek és legfeljebb száz négyzetméternek kell lennie; harmadszor, megfelelő tapasztalattal kell rendelkeznie ingatlanügyekben, vagy két évig vezetői pozícióban kellett dolgoznia, ez fontos a jó eredmények elérése érdekében. Feltételek, amelyeket partnereink az Orosz Föderáció és a Kazah Köztársaság területén kaphatnak: először is, nem számítunk fel átalánydíjat, ez nulla tengely; másodszor, havi rendszerességgel gyakoroljuk a jogdíjakat, ez három százalék; a harmadik, amelyet a jogdíj -vakáció első három hónapjára kap.

Szervezetünk célja, hogy a Kazah Köztársaság és az Orosz Föderáció piacának első számú védjegyévé váljon, ezt üzleti partnereink segítségével tervezzük elérni; és szervezetünk célja az is, hogy előkelő és minősített szolgáltatást nyújtson; a tranzakciók biztonsága az ügyfelek számára az, amire törekszünk, ezért újra és újra eljönnek hozzánk; törekszünk szakembereink professzionalizmusának folyamatos fejlesztésére, szakképzett személyzetnek kell lenniük, ráadásul az államok területén arra is törekszünk, hogy emeljük az ügynökök képzettségét, hogy a szolgáltatások nyújtása hasznos legyen a fogyasztó számára; új munkahelyek létrehozására törekszünk, az emberek képesek lesznek hálózatunkon belül dolgozni és nyereséget termelni, más embereknek is segíteni; arra törekszünk, hogy annak az államnak a bruttó hazai terméke, amelynek területén dolgozunk, folyamatosan növekedjen, akkor kumulatív hatás érhető el, amely mindkét fél számára előnyös, mind nekünk, mind az állam lakosainak.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz