1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Beszedési ügynökség crumbs arrow
Franchise. sarmat

Franchise. sarmat

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 5000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Beszedési ügynökség

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Ha megvan a vágya és célja saját gyűjtési szolgáltató ügynökségének megnyitása, nagy mennyiségű dokumentációt kell összegyűjtenie, továbbá szerződést kell kötnie olyan vállalkozókkal, akik közvetlenül irodai műveleteket végeznek, ráadásul válnia kell tagja a nyilvántartás jogi személyek, amelyek tevékenység végzésére engedéllyel gyűjtemény így lesz képes dolgozni lejárt tartozások, miközben a profit. Ezenkívül teljes mértékben meg kell felelnie a 229. számú szövetségi törvény követelményeinek, és hatalmas mennyiségű további információs anyagot kell tanulmányoznia ahhoz, hogy hatékonyan megbirkózzon a feladattal. A pénzügyi pazarlásnak csak egy része szerepel az alábbiakban a szövegben.

Először is, beszedési iroda megnyitásával Önnek kell fizetnie az állami díjakat, ez legalább százezer orosz rubel; tovább kell kötnie egy tulajdoni lapot egy biztosító szervezettel, hogy építi a projektet, ráadásul tízmillió orosz rubellel kell rendelkeznie egy bizonyos termelési művelet végrehajtásához, amelyet egy éves tevékenységéért fizet; akkor szerződést kell kötnie egy távközlési szolgáltatóval, lehet különböző szolgáltatók, például Beeline, MTS, MegaFon és hasonlók. Ezután hitelesített szoftvert kell vásárolnia és helyesen telepítenie, ráadásul ezeknek olyan programtípusoknak kell lenniük, amelyek biztosítják az információk biztonságos tárolását, hogy az adósokkal kapcsolatos információk ne kerüljenek idegenek kezébe, hardverre és szoftver rekord beszélgetések, továbbá meg kell dolgozni hozzá, akkor is szükség van az alap titkosítási algoritmusok, mindez kell megvásárolni ahhoz, hogy végezzen gyűjtési tevékenység; ennek eredményeként legalább nyolcvanezer orosz rubelt kell költenie szoftverre és speciális berendezésekre; Fizetnie kell egy webhely megszerzésének és létrehozásának költségeit, a webhely szerepel a megvásárolni kívánt tartományban, maga a tárhely, valamint a platform létrehozásának költségei, mindez együtt kb. harmincezer orosz rubel;

Ha franchise keretében tevékenységeket végez, nem kell egyszerre viselnie ezeket a költségeket, nem kell megvásárolnia az adósnyilvántartást tartalmazó adósságállományt, nem kell legalább tíz millió orosz rubelt költenie. az adósságkötelezettségekről és így tovább; még mindig tizenhét pont kötelező, ha jogi alapon nyitja meg a behajtási ügynökséget, ami azt jelenti, hogy nyereségesebb velünk kapcsolatba lépni, mert már minden készleten van, készen állunk a pontok megosztására, betartva a szövetségi törvény No. 230, amely szabályozza a belépés a nyilvántartás hivatalos ügynökségek, mi teljesen legálisan végezni üzleti tevékenységét. Szolgáltatási segítséget nyújtunk a behajtási iroda megnyitásához, ráadásul kulcsrakész formában dolgozunk, lehet kezdő vállalkozó, lehet banki szervezetek és mikrofinanszírozási intézmények leányvállalata is, így megnyithatja ügynökségét. Írhat vagy hívhat minket, a választás teljesen az Öné, mi tájékoztatást adunk a regisztrációs árról, amelyet meg kell fizetnie ahhoz, hogy saját ügynökségét megnyissa kulcsrakész gyűjtési szolgáltatások nyújtására.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz