1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Óvoda crumbs arrow
Franchise. Binny bennszülött helye

Franchise. Binny bennszülött helye

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 47500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Óvoda, Magán óvoda, Óvoda

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Binny Native Place a fenntartható magánkertek első számú kiskereskedelmi lánca, amely innovatív szolgáltatásokat nyújt a 21. századi óvodás gyermekek számára. A Binny Native Place egy leányvállalat, amelyet Ivan Maltsev üzletember alapított 2020 -ban. 6 éve sikeresen fejlődik a franchise -ajánlatok értékesítése, és 118 kertet nyitottak meg, amelyek lehetővé tették a meglévő tapasztalatok és ismeretek felhalmozását, létrehozva egy egyedi megoldást, amely megfelel a szülők meglévő igényeinek a modern világban.

A Binny Gardens ma egy ökológiai hely, ahol módszereket alkalmaznak a természetes gyógyítás területén. Ez a koncepció lehetővé teszi számunkra, hogy olyan egyedi előnyöket fejlesszünk ki az emberi test immunrendszere számára, amelyek még mindig nem érhetők el mindenki számára, ami lehetővé teszi a betegségek önálló kezelését egy speciálisan kiválasztott és meghatározott programkomplexum során, gyakorlatokkal és gyógyszerek használata nélkül. gyógyításra, antibiotikumokra és vegyszerekre. Ennek a módszernek a kiválasztásával nagy a kereslet a nagy lélekszámú régiókban, egyetlen elégtelenül hatékony immunitás az óvodáskorú gyermekek körében, és nem elég hatékony feltételek a gyermek egészséges növekedéséhez. A wellness -módszerek népszerűek a sóbarlangok használatával. Azok a gyermekek, akik 40 percig haloterápiát kapnak, 3 napos tengeri vakációval egyenértékű egészségjavító hatást érnek el!

Pontosan mit kapnak a franchise -tulajdonosok a franchise megvásárlásával: Tanfolyam lebonyolítása az egyetemen a vállalkozás indításáról és fejlesztéséről; Minden hónapban személyes oktatóval találkozókat tartanak; Az általános képzéseket és kommunikációt rendszeresen tartják mind a 118 résztvevő bevonásával, ahol valóban tapasztalatokat cserélhet, és választ kaphat az üzleti kérdésekre, ezért minden hónapban különféle képzéseket és webináriumokat tartunk a vezetők és az alkalmazottak számára; Segítség a főiroda illetékes alkalmazottainak minden aktuális árnyalatban.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz