1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Shawarma crumbs arrow
Franchise. ShaurMeals

Franchise. ShaurMeals

firstKezdeti díj: 5500 $
moneyBeruházás szükséges: 15500 $
royaltyRoyalty: 300 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 6
homeFranchise-egységek száma: 24
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Shawarma

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A ShaurMeals márkanév alatt működő szervezet kiváló minőségű és egyedi menüt kínálhat fogyasztóinak, olyan recepteket, amelyeket az Orosz Föderáció leghatékonyabb professzionális szakácsa készített, ráadásul ő az oroszországi kulináris bajnokság győztese. A bajnokság neve Chef a la Russe volt. Szervezetünk közönsége vegetáriánusok, sportolni vágyók, fogyni vágyók, valamint gyerekek. A menüt úgy állítottuk össze, hogy minden látogató megtalálja a megfelelő lehetőséget, mert az elégedett látogatók az üzleti projekt tulajdonosának fővárosa. Különböző formátumban értékesítünk pontokat, amikor franchise-t választ, győződjön meg arról, hogy a mi opciónk megfelel Önnek: lehet pavilon, kioszk formátum, akár ételudvar vagy a sokemeletes épületek földszintjén található helyiség, amelyben ne éljen, hanem népszerűsítse az üzletet. Fizethet legalább 900 000 orosz rubelt, a maximális befektetési összeg 2 millió orosz rubel lehet, minden attól függ, hogy melyik formátumot szeretné választani. A recepten a legjobb szakemberek dolgoznak, séfünk az Orosz Föderáció egyik vezetője, amint fentebb említettük, megnyerte a Chef a la Russe elnevezésű magas szintű kulináris művészeti bajnokságot.

Dolgozni fogunk egy egyedi 3D -s tervezésen, létrehozunk Önnek egy olyan projektet, amely valóban meglepi Önt, ez megkülönböztet minket minden más franchise -tól. Egyénileg elkészítünk egy kiváló minőségű, technikai formátumú tervet, amelyet felhasználhat a kiválasztott helyiség vállalati stílusú felszereléséhez, emellett nem lesz probléma a berendezésekkel, segítünk a megrendelésben azt.

Szakemberei számára szakmai gyakorlatot biztosítunk a szokásos formátumban konyhánkban, emellett kirándulást biztosítunk, megmutatjuk az összes olyan létesítményt, amelyek Irkutszk település területén találhatók. Emellett teljes anyagkészletet is el tudunk végezni az Ön szervezete számára, kísérő termékeket biztosítunk, segítünk csökkenteni a jelenlegi formátum költségeit: márkás csomagolást, kiváló minőségű tőketartókat biztosítunk, és mindez jóval alacsonyabb áron lesz elérhető a piaci ár, a különbség 2,5-szerese a szokásosnál alacsonyabb árakat, mert lehet vásárolni nálunk, a mi szállító növény.

Ennek eredményeként rengeteg előnyhöz juthat, például: ez a mi szervezetünk, egy szakembergárda, akik segítenek Önnek, jogi dolgozók segítenek Önnek, könyvelőink segítenek a számításokban, egy tervező létrehoz egy belső, a szociális média manager segít promóció, a séf fog tanítani fellépni hozzáértő és hatékony, és a műszaki igazgató segít tisztázni a kérdéseket a vonatkozó jellegű.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz