1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. kávézó crumbs arrow
Franchise. Úgy eszünk, mint otthon

Franchise. Úgy eszünk, mint otthon

firstKezdeti díj: 1700 $
moneyBeruházás szükséges: 5000 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2003
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: kávézó, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információ a márkatulajdonosoknak. Több mint 15 éve az Étkezés otthon elnevezésű holding fokozatosan és sikeresen fejlődik, bővülünk a médiatérben, ráadásul a gasztronómiai fülkében.

Emellett nagy népszerűségnek örvendünk, számos különféle kulináris jellegű projektet valósítunk meg, nevezetesen: a szerzői konyhát vezetünk a televízióban "Otthon étkezés" néven, ezt a műsort az NTV csatorna mutatja.

Felfedezzük az internetet is, a YouTube -on saját csatornánk van, ez egy kulináris műsor, folyamatosan töltünk fel új videókat.

Van saját kulináris weboldalunk, más néven "Egyél otthon", ez a mi márkánk. Julia Vysotskaya projektjeit a televízióban valósítja meg intézményünk segítségével, saját kulináris stúdiója van.

Még konyhabútorokat is gyártunk saját márkanév alatt, egész műhelyhálózattal rendelkezünk, amelyek magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak. Kulináris formátumú kirándulásokat szervezünk, a Julia Vysotskaya klub keretein belül, lehetőséget biztosítunk az utazás legfinomabb ételeinek elfogyasztására, saját étteremcsoportunk is van, emellett kávézó áll a rendelkezésünkre a Yulina konyha márka, az étterem neve Food nagykövetség „; engedély alapján projekteket hajtunk végre, árut állítunk elő, és nem csak élelmiszereket, hanem nem élelmiszeripari termékeket is. Ugyanakkor szoros kapcsolatban állunk a Julia Vysotskaya személyre szabott márkájával, a vállalati identitásunkat is használjuk, emellett az Eat Doma védjegyet is aktívan kihasználják.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz