1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Szolgáltatás crumbs arrow
Franchise. TNK

Franchise. TNK

firstKezdeti díj: 1700 $
moneyBeruházás szükséges: 1700 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 75
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Szolgáltatás

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A TNK márka sikeres tanúsítási központ, az Orosz Föderáció területén alapították még 2015 -ben. Ez az Orosz Föderáció területén az egyik legnagyobb tanúsító központ, teljes akkreditációval rendelkezik az állami szervek keretein belül, ráadásul az akkreditáció minden olyan termékre vonatkozik, amelyeket teljes egészében az orosz osztályozónak megfelelően értékesítenek.

Szervezetünk a TNK márkanév alatt tagja a Vámunió Bizottság listájának. Ezenkívül szervezetünket hivatalosan is közzétették az Orosz Szövetségi Akkreditációs Ügynökség honlapján. Ez egy olyan projekt, amely gyorsan megtérül a franchise keretében, ráadásul 2018 óta hatékony tanúsítást végzünk az Orosz Föderáció területén.

Különféle engedélyekkel dolgozunk, és minden típusra kiterjedünk: ezek önkéntes és kötelező tanúsítás, nyilatkozat, tűzbizonyítvány, QMS és így tovább. Az Orosz Föderáció településeinek területén tapasztalható magas kereslet és szakembereink állandó támogatása lehetővé teszi az irodai tevékenységek hatékony végrehajtását.

Szervezetünknek lehetősége van arra, hogy nagyon széles és magas színvonalú szolgáltatásokat kínáljon, ráadásul ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy magas színvonalú szolgáltatást kapjanak tőlünk, mi pedig lehetőséget adunk magunknak, hogy sok pénzt keressünk, ugyanez vonatkozik a forgalmazók. Szervezeteink egyik jellemzője a magas befektetési megtérülés. És ha a beruházás kifizetési feltételeit érintjük, akkor másfél -három hónapig terjed, ráadásul ezek valódi számok a valódi fogyasztók és partnerek visszajelzései alapján;

Szakértői segítséget is nyújtunk, amely professzionális jogászok és más szakemberek tanácsát adja. Üzleti tanácsadónk szakszerűen elindítja projektjét, Ön pedig a TNK márkanév alatt fog dolgozni, ráadásul a projekt a semmiből is elindítható, ami nagyon jövedelmező. Olyan helyzetben vagyunk, hogy versenyképes árakat tudunk biztosítani.

Saját testületünk akkreditált és partnerségben áll a különböző laboratóriumi szervezetekkel, ez lehetőséget ad arra, hogy megfizethető áron dolgozzunk; Széles és magas színvonalú szolgáltatások állnak rendelkezésünkre; Tevékenységeinket a Rostechnadzor keretein belül végezzük, tűzbizonyítványokkal dolgozunk, együttműködünk a Közlekedési Minisztériummal, kapcsolataink vannak az Egészségügyi Minisztériummal is, a vészhelyzeti minisztérium is segít a tanúsítás elvégzésében.

Nem gyakoroljuk a jogdíjfizetést. Ha TNK márkájú franchise-t vásárol, akkor csak egyszeri átalánydíjat kell fizetnie. Kiváló minőségű hatékony hirdetési támogatást nyújtunk. Ezenkívül minden hirdetési eszközünk rendelkezésére áll, emellett segítünk a célzott hirdetések beállításában, hogy a keresési hálózatokon keresztül vonzhassuk a fogyasztókat, de ez nem korlátozódik a szolgáltatásunkra, hiszen akár kifejezetten az Ön számára létrehozunk egy webhelyet a franchise keretében.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz