1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Segítség crumbs arrow
Franchise. Bezárás Emberek

Franchise. Bezárás Emberek

firstKezdeti díj: 1700 $
moneyBeruházás szükséges: 250 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 27
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Segítség

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Close People márka egy franchise, amely az otthoni ápolási szolgáltatások nyújtására specializálódott. Ez egy új üzleti formátum az Orosz Föderáció számára, ugyanakkor a kereslet szintje maximális. Például a következő szolgáltatásokat nyújtjuk: segítünk az ülő emberek és az idősek gondozásában. A céget 2011 -ben alapították. Sikerült képviseletet nyitni az Orosz Föderáció több mint 30 településén. Egy partner számíthat hatékony speciális képzésre, mi lépésről lépésre adunk utasításokat, segítünk a projekt fejlesztésében az indulás után, havonta egyszer, a nyitó szakaszban minden szükséges segítséget megadunk. Megkapja a szükséges dokumentációt, jogalapot, pénzügyi információkat, személyre szabjuk hirdetését, marketingkampányt indítunk, egyetlen kerékhez kapcsoljuk, ez nagyon kényelmes, teljesen kész üzleti modellt kap. Be kell fektetni 114 000 orosz rubeltől.

Megvalósítjuk a szociális szolgáltató központ formátumát, dolgozunk a Close people márkanév alatt, magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk egyedi formátumban, ez egy védnöki szolgáltatás. Az Orosz Föderáció területén fejlesztjük ki az otthoni ápolási szolgáltatás formátumát, ez segítséget jelent az időseknek és az otthoni mozgáskorlátozottaknak, segítjük őket otthon, vigyázunk rájuk és megadjuk a szükséges segítséget. Ugyanakkor az Orosz Föderáció területén folyamatosan nő azoknak a száma, akiknek szükségük van ilyen jellegű segítségre, mindig lesz kereslet. Ma az állampolgárok ilyen kategóriájáról való gondoskodás problémája minden 30 családban jelentkezik. Szükséges elsajátítani ezt a piaci szegmenst, szolgáltatásokat nyújtani az időseknek, és a vállalkozások számos államban már rájöttek erre, és megvalósítják üzleti tevékenységüket. Ez a piac szabad, gyakorlatilag nincs verseny, a kereslet stabil, miközben növekedési kilátásai lesznek, ráadásul hosszú évekig.

Szervezetünk 2011 óta, 2013 -ban működik, elkezdtük fejleszteni a franchise -t, hálózati formában valósítjuk meg. Szervezetünk franchise -ja szinte minden városra alkalmas. Egy kistelepülés területén önállóan végezhet tevékenységet, nem is kell iroda. Ha nagyvárosban dolgozik, több irodára, hálózatra lesz szüksége a település különböző részeinek lefedéséhez. Szervezetünk célja az egész Orosz Föderáció teljes körű lefedettsége, majd azt tervezzük, hogy terjeszkedünk a független államok közössége piacán.

Az év legjobb szociális projektje az Orosz Állami Szociális Egyetem által meghirdetett verseny, amelyet a kormány a Gazdasági Fejlesztési Minisztériumon keresztül támogat, emellett ezt a kezdeményezést a Stratégiai Kezdeményezések Ügynöksége támogatja, mi nyertük meg a pályázat jelölését . A nyerteseket Szocsiban ítélik oda, amikor befektetési fórumot tartanak az Orosz Föderációban. Mi voltunk a vitathatatlan nyertesek, megnyertük az év legjobb közösségi franchise címét.

A közösségi franchise versenyen is sikerült díjakat nyernünk. Ezt a versenyt az Orosz Franchise Szövetség szervezi, emellett a szervezet részt vesz az Alapítványban, amely a Jövőnk nevet viseli. Moszkva városának területén a franchise -világfórum során díjazzák azokat a szervezeteket, amelyek a szociális franchise -díj jelöltjeivé váltak, emellett részt veszünk a Moscow Franchise Expo versenyen, számos egyéb események. A szociális franchise versenyében sikerült második helyet szereznünk 2018 -ban.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz