1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Futballiskola crumbs arrow
Franchise. LFL Oroszország

Franchise. LFL Oroszország

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 1700 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 10
homeFranchise-egységek száma: 16
calendarA társaság alapításának éve: 1995
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Futballiskola, Futball

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Miben különbözik ez a vállalkozói tevékenység a többitől.

Miután szükség van egy csapat összeállítására, majd holnap magas jövedelemhez lehet jutni, és még sok éven keresztül. A vásárlók szeretik ezt a terméket: igény van rá, ami azt jelenti, hogy mindig lesz hatékony kereslet. Az LFL barátságos közösség, és hatékonyan lehet bevételt szerezni. Megfelelő lehetőségeket biztosít. Minimálisan kockáztat, és ez nagyon komoly versenyelőny. Megkapja a valódi vállalkozó nyilvános státuszát, aki önállóan vezeti a céget. A franchise megvalósításával könnyen fejleszthet, bővíthet és skálázhat egy üzleti projektet az elosztandó felelősségi területek szerint. Az irányító szervezet a következő irodai műveleteket végzi: képzi a franchise -vevőt a tevékenység kezdetén és időtartama alatt, versenyeket szervez, azokat egy forgalmazóval együtt tartja, átadja a készségeket. Minden, amire szükség van, a franchise -vevő rendelkezésére áll. A franchise -vevő, valamint munkatársai minősítésen esnek át. A tartalmat a közösségi hálózatok számára hozzák létre, egy üzleti projekt javára használják fel, lehetséges lesz a fogyasztók vonzása. A forgalmazó webes portált kap a rendelkezésére, amely szakembereink irányítása alatt lesz, hatékony kezelést fogunk végezni. Szponzorokra van szüksége, mi segítünk vonzani őket. Jól ismert márka márkanéven működünk, hivatalos képviselője is vagyunk.

A franchise vevő felelőssége.

Szükséges labdarúgócsapatok megtalálására, velük való interakcióra, versenyek lebonyolítására, egyéb fontos irodai munkák elvégzésére. A dolgozók csapatát hatékonyan és nehézségek nélkül kell kialakítani. Segítünk, segítséget nyújtunk a szükséges formátumban. Hatékonyan tudja lebonyolítani a versenyeit a hatályos szabályozásunk segítségével, amelyet mi biztosítunk, és elmagyarázza, mit kell tennie. Segítségünkkel ellenőrizheti a személyzet munkájának minőségét, mi biztosítjuk a megfelelő eszközöket és automatizálási elemeket. Mindig szükség lesz arra, hogy az irodai tevékenységeket az előírásoknak megfelelően végezze. Szükséges továbbá a kormányzati hatóságokkal való kapcsolattartás. Biztosítjuk a megfelelő lehetőséget, segítséget nyújtunk, minden segítséget megkap, amire szüksége van.

Az Amatőr Labdarúgó Liga a következő eredményekkel rendelkezik.

2020 -ban az LFL 25 éves lesz, ünnepeljük az évfordulót, a cég születésnapját. A Continental Football League egy olyan projekt, amelyben a világ 25 országa vesz részt. A Kontinentális Liga verseny: hatalmas számú futballcsapat versenyez a vezetésért, az olimpiai bajnokok gyakran részt vesznek a versenyeken, valamint az UFC harcosai. Platformot biztosítunk, Instagram -fiókot szervezünk, karbantartunk, és mi vagyunk a vezetői ennek a közösségi hálózatnak, megelőzve a többi amatőr ligát. Fiókunk keresett. Olyan neveket hallhat, mint Alexander Mostovoy, Roman Shirokov, Alexey Smertin, Dmitry Sychev. Ők és más magas rangú szakemberek játszottak az LFL-ben, és sokszor töltöttek be vezető pozíciókat. Az LFL csapata világbajnok lett, és sokszor megszerezte a bajnoki címet. Európa területén, az egész világ területén vezetők vagyunk, a legjobb játékosokkal rendelkezünk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz