1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. kávézó crumbs arrow
Franchise. Kávé nefer

Franchise. Kávé nefer

firstKezdeti díj: 1400 $
moneyBeruházás szükséges: 11300 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 7
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: kávézó, Kávéház, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Kávé elvitelre

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Nyitó szakaszok: mi választjuk a helyet, Ön választja a formátumot. A Coffee Nefer márka csapata magas színvonalú tapasztalattal rendelkezik, ennek segítségével biztosítják, hogy hatékonyan tudja végrehajtani az irodai műveleteket, mi is átfogó szakértelmet biztosítunk, Ön használhatja és sikerre vezethet. Szakértők vagyunk ezen a területen, és az adott terület ismeretében elvégezzük a megfelelő helyiségek kiválasztását is. Bízhat tapasztalatainkban, maximálisan kihasználhatja, emellett kiváló minőségű, jól bevált eszközökhöz is hozzáférhet, és amelyek segítségével közösen pénzügyi modellt állítunk össze, megértjük az értékesítési előrejelzést is. , a kávézó működik hatékonyan és szakszerűen, akkor kap versenyelőny. Olyan helyet kell választania, ahol magas lesz az országonkénti arány; emlékeznünk kell arra, hogy megköveteljük az előírások betartását, az értékesítési hely elhelyezésének helye a lehető legjárhatóbb legyen, ez a siker előfeltétele. A hely kiválasztása után választania kell egy megfelelő formátum mellett, ami szintén fontos. Ezek a minimális műszaki követelmények a helyszín kiválasztásához: elektromos vezetéknek kell lennie, teljesítményének 10 kW -nak kell lennie, emellett hatékony szellőzést kell végezni, ez nagyon fontos. Tervezünk, építünk, felszerelést biztosítunk, mindent megteszünk, ami szükséges. Lehetőséget kap a vizualizációra, emellett van egy hatékony tervezési projekt a kávézó számára. Segítünk a helyiségek megtervezésében, a bútorok és berendezések elrendezésében, segítünk a raktárkészlet működésében. És kap egy magas színvonalú tervezési projektet a helyiségek díszítésére, ez a Coffee Nefer lesz, egyedi felismerhető stílusa. Építéssel és szereléssel foglalkozunk, szakembereink támogatják alkalmazottait, szigorúan az előírásoknak megfelelően járunk el, Ön igénybe veszi az általunk ajánlott vállalkozók szolgáltatásait, és saját kizárólagos beszállítóinkat is biztosítjuk Önnek. kizárólagos végrehajtásának feltételeit egy üzleti projekt, a szervezet jön a siker, ennek eredményeként kap egy magas szintű jövedelem a tevékenységet végezni.

Képzést tartunk, kiképezzük szakembereinket, elvégezzük az összes releváns irodai munkát, és igénybe veheti segítségünket, ez nagyon előnyös. Nem csak a berendezések elrendezését végezzük, hanem segítjük is a működtetését, ugyanez vonatkozik a bútorokra is. A helyiségek tervezési projektje is elérhető lesz, vállalati stílusban tervezi őket, nagyon kényelmes. Teljes oktatóanyag -készletet biztosítunk, amelyet használhat, a menedzserei tudni fogják, mit kell tenni, és ugyanez vonatkozik a közvetlen személyzetre is. A gyakorlat 2 hétig tart, míg márkánk legjobb trénerei a munkahelyükön naprakész információkkal látják el Önt, mi tanúsítást végzünk, Ön teljes támogatást és képzést kap szakembereitől, a vezetők teljesen készen állnak a munkába. Megtervezzük a választékot, végrehajtjuk a vásárlást, mindezt velünk együtt. Felkészítjük a berendezéseket, majd üzemeltetheti. A megnyitót mi is velünk kísérjük, segítünk, a marketing tevékenységek folyamatosan zajlanak, további promóció is folyik szervezetünk segítségével, kávézója a Coffee Nefer márkanév alatt fog működni; együtt magas jövedelemhez jutunk, élvezzük a profitot.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz