1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gumiabroncsok crumbs arrow
Franchise. GUMIABRÓL

Franchise. GUMIABRÓL

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 17500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 500
calendarA társaság alapításának éve: 2007
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2007
firstKategória: Gumiabroncsok, Gumiabroncs, Gumiabroncsok és kerekek boltja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A TYRE PROS nevű franchise.

Hűvös gumiabroncs -értékesítési központ. A TIRE PROS márka, mint gumiabroncs -központ, nem hivatalosan együttműködik a világ leghíresebb gyártóival. Ez a márka az ITOCHU Corporation, Japán vezető kereskedelmi szervezetének tulajdonában van. A márka 2007 óta sikeresen bővül hazánkban. A franchise megvalósításában részt vevő partnereknek lehetőségük van tevékenységeket folytatni népszerűsített és jól ismert logónk használatával. Ugyanakkor szinte teljes mértékben megőrzik függetlenségüket pénzügyi értelemben, a menedzsmenttevékenységek végrehajtásával kapcsolatos döntéshozatal tekintetében is. A franchise -adó pénzügyi támogatást nyújt forgalmazóinak, segít nekik berendezések beszerzésében, és segít a helyiségek díszítésének egyedi kialakításában.

Az Ön által a franchise keretében végzett tevékenység típusa egy gumiabroncs értékesítési központ.

A szervezet leírása.

Intézményünk a TIRE PROS márkanév alatt az egyik leghíresebb szervezet, amely a legmagasabb minőségű és jól ismert gyártókkal lép kapcsolatba. Szervezetünk az olyan híres márkák hivatalos partnere, mint a Michelin, a Yokohama, a Pirelli és így tovább. Ezek olyan márkák, amelyekre minden piacon kereslet van, és mindig megtalálják fogyasztóikat.

A franchise leírása.

Szervezetünk világszerte működik. Az ITOCHU Corporation márkanév alatt az egyik leghíresebb, legsikeresebb japán kereskedelmi házhoz tartozunk. Világszerte már több mint 500 hatékonyan működő gumiabroncs -központunk van, de nem állunk meg itt, folyamatosan fejlődünk, hatékony bővítést hajtunk végre. Ezen a ponton egyre inkább elsajátítjuk a piacot, erősítjük vezető pozícióinkat, próbálunk tovább terjeszkedni. Hosszú évek óta működünk az Orosz Föderáció területén, a távoli 2007 óta. Tevékenységünkben van némi sikerünk.

Információ a potenciális partnerek számára.

TYRE PROS márkanév alatt végez tevékenységeket a világhírű márka alatt. Kiváló minőségű pénzügyi segítséget kap tőlünk, hatékony támogatást, könnyen elindíthatja üzleti projektjét, megvásárolhatja márkás berendezéseinket a megadott előírásoknak megfelelően. Stabil jövedelmet biztosítunk Önnek, nagyszámú árucikk jelenlétét, klassz választékot és népszerű terméket. Lehetőséget kap önálló üzleti tevékenység végzésére, miközben kihasználja a franchise minden előnyét, amelyet az Ön rendelkezésére bocsátunk. Ezek kiváló minőségű eszközök, amelyek lehetővé teszik a nehézségek hatékony kezelését.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz