1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Burger crumbs arrow
Franchise. Városi grill expressz

Franchise. Városi grill expressz

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 102000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Burger, Burger klub

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A City Grill Express nevű márka.

Az Orosz Föderáció legrégebbi burgerlánca, amely kézműves mintákat készít. 2010 -ben végre tudtuk hajtani az első étterem megnyitását Szentpétervár város évében. A design az észak -amerikai burgerre jellemző stílusban készült. Több mint száz különböző íz áll rendelkezésre, amelyeket egyedi kombinációkba szövik. A recepteket a gyorséttermek tulajdonosa adja. A neve Evgeny Arkhipov. Prémium minőségű hamburgereket kínálunk, miközben az ár mindig megfizethető és stabil. Azt is mondhatjuk, hogy áraink kétszer alacsonyabbak, mint a közvetlen versenytársaké, ami nagyon versenyképessé teszi termékünket. Saját kezünkkel zsemlét készítünk, szeletet készítünk, kizárólag márványos marhahúst használunk. Mártásokat magunk készítünk, krumplit sütünk. Márkánk egy igazán klassz márka, amelyet a Revizorro tesztelt. Minden régióra egységes ár vonatkozik, és saját élelmiszer -szállítási szolgáltatásunk is van. Ha Ön lesz a forgalmazónk, akkor teljes körű, magas színvonalú támogatást nyújtunk a projekt megvalósításának szakaszában.

A franchise értékesítésével járó előnyök.

A legjobb részvényeket értékesítő márka nevében lesz ismert. A világ legjobb éttermeinek tíz százalékát képviseljük. Velünk dolgozva állandó jövedelmet, stabil tőkebeáramlást és pénztárgép -rendelkezésre állást biztosít.

Nálunk megvásárolhatja a City Grill Express franchise csomagot. A készletben hatékonyan működő üzleti modellt kap. Saját intézményeinkben teszteltük, határozottan működik. Tanácsadói támogatásban részesül, mi minden szükséges segítséget rendelkezésére bocsátunk - minden szellemi tőkét, amelyet hosszú évek sikeres munkája során gyűjtöttek össze. 10 év kifogástalan üzleti hírneve áll mögöttünk. Bízhat professzionalizmusunkban, márkánk népszerűségében. Csak mi vagyunk készek szakmai tanácsokkal ellátni Önt, segítünk egy üzleti projekt megtervezésében, a mi segítségünkkel optimalizálja a költségvetés kiadási oldalát. Lehetőséget biztosítunk a számviteli osztály automatizált munkavégzésére. Ezenkívül olyan funkciókat is kap, amelyek lehetővé teszik jelentések létrehozását. Segítségünkkel kiválaszthatja a megfelelő helyiséget, segítünk a projektek elkészítésében és a javítási munkákban. A dekorációs elemeket az ajánlásainknak megfelelően fogja használni. Ezen kívül segítünk megtalálni a megfelelő alkalmazottakat, folyamatosan részt veszünk intézménye fejlesztésében, az intézmény központi irodánkkal együtt fejlődik. Folyamatosan dolgozunk a menüvel, frissítjük a választékot, figyelembe véve a szezonális ingadozásokat, változatos ételeket készítünk a fogyasztók preferenciáinak megfelelően, követjük a trendeket. Együttműködünk Önnel, hogy minden szükséges szállító kéznél legyen. Vásároljon berendezéseket a segítségünkkel, ugyanez vonatkozik azokra a termékekre is, amelyeket megbízható üzleti partnereink biztosítanak. Eladási árakat kapnak, egyedi recepteket használnak fel. Szállítási rendszerünk a legapróbb részletekig finomhangolva van, ezt a szolgáltatást hatékonyan valósítjuk meg kiváló minőségű technológia segítségével.

Feltételek, amelyeket partnereink kapnak.

Havi rendszerességgel a bevétel 3% -át kell fizetnie. Egyösszegű fizetésre lesz szüksége. Mennyisége 3 000 000 orosz rubel. Ennek az összegnek a kifizetésével jogot kap arra, hogy hálózatot nyisson márkánk alatt, és dolgozzon hirdetéseinken. És ha egy intézményt szeretne megnyitni, akkor az egyösszegű hozzájárulás 700 000 orosz rubel lesz. A fizetés után megkapja a megfelelő jogot, élhet vele.

További feltételek szervezetünk partnerei számára.

Lehetőséget adunk arra, hogy egyetlen stílust használjon a létesítmények tervezésekor. Az egységes formátum árpolitikája lehetőséget biztosít Önnek a feltételeink betartására. Magas jövedelmet kapunk, ugyanakkor utasításokat kap tőlünk az akciók lebonyolítására vonatkozóan. Az alapkezelő társaság közvetlenül részt vesz a hatékony segítségnyújtásban. Segítünk egy technológiai terv kidolgozásában. Az étterem beindítása szintén aktív közreműködésünkkel történik. Hatékonyan véglegesítjük a tervezési projektet, figyelembe véve azoknak a helyiségeknek a sajátosságait, ahol szakmai tevékenységeit végzi. Saját gyülekezetünk egyedi zenei gyűjteménye van. Franchise részeként kapja meg, és frissített lejátszási listáink is vannak. Új zenét fog kapni, amelyet felhasználhat az intézményében. Az alkalmazottait komplexben képezzük, a személyzet képzéseket kap. Mindezt az objektum megnyitása előtt kell elvégezni. Mindenképpen megemlítjük Önt reklámkampányainkban, mindig kellő figyelmet fordítunk forgalmazóinkra, saját intézményeinkkel együtt hirdetjük őket, mivel érdekeltek vagyunk abban, hogy magas jövedelemmel rendelkezzenek. Szervezetünk szakemberei átfogó támogatást nyújtanak Önnek, a vállalkozás elindítása hibátlan lesz, magas szintű jövedelmet kaphat üzleti tevékenysége során. Kérdéseit bármikor felteheti. Ha tanácsra van szüksége, mi biztosítjuk a megfelelő támogatást. Arra törekszünk, hogy sikeres legyen. Mindig feltehet kérdéseket a felelős vezetőnek, és ő naprakész válaszokat ad.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz