1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. futár crumbs arrow
Franchise. Autosushi Autopizza

Franchise. Autosushi Autopizza

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 44000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 22
homeFranchise-egységek száma: 85
calendarA társaság alapításának éve: 2009
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2010
firstKategória: futár, futárszolgálat, futárcég, Szállitó cég, Logisztikai cég, Szállítás, Ételszállítás, Termékek szállítása, Szállítócég, Szállítási szolgáltatás online áruházakhoz, posta

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az Orosz Föderáció lakói szeretik a pizzát, az iránta érzett szeretetet külföldi eredetű filmek és a megfelelő sorozatok vetítésével öntötték.

Továbbá a sushi bárok népszerűségének nagyon erős növekedése az eredetileg Japánból származó konyha népszerűségének volt köszönhető. Az interneten 10%-kal nőtt az év folyamán a sushi vagy pizza kiszállítására vonatkozó kérelmek száma, és ezen a ponton az Orosz Föderáció piaci mennyisége a készételek szállítására vonatkozóan, szakértők becslése szerint 1,5 milliárd dollárnál.

Szervezetünk aktívan fejlődik, bővülünk, 25 település területén nyitottuk meg képviseleteinket, és nem állunk le.

A koncepció, amelyet betartunk az intézményhálózatunk megvalósításakor, a jelenleg a legnépszerűbb szállítandó termékek, nevezetesen a sushi és a pizza megvalósítása. Három titkunk van, amelyek biztosítják az Autosushi és Autopizza nevű hálózatunk magas szintű jövedelmezőségét: egyrészt saját szolgáltatással rendelkezünk, amely szállítással foglalkozik, másrészt szervezetünk köre nagyon gazdag, lehetőséget biztosít a számos étel, megparancsolom nekik szállítás, továbbá a harmadik jellemzője a hálózat kihasználásának félkész termékek, amelyek mindig friss.

Vállalattulajdonossá is válhat, amely magas bevételt eredményez. Ugyanakkor a feladatok 80% -át vállaljuk egy projekt indításakor.

Először is megérkezünk településük területére, elvégezzük a helyiségek felszerelését, képzést biztosítunk alkalmazottai számára. Ezen túlmenően, franchise -ünk mindent tartalmaz, amire szüksége van az irodai munka eredményes elvégzéséhez.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz