1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Migrációs Ügynökség crumbs arrow
Franchise. ROSMIGRÁCIÓ

Franchise. ROSMIGRÁCIÓ

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 6500 $
royaltyRoyalty: 155 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Migrációs Ügynökség

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Rusmigration Agency 2017 -ben nyílt meg. Segítséget nyújtunk a migránsoknak, amikor az Orosz Föderáció területére költöznek, hogy jól tudják rendezni életüket. Az ügyfeleknek, amikor kapcsolatba lépnek szervezetünkkel, lehetőségük van a szükséges szabadalmak gyors megszerzésére. Segítségünkkel elvégezhetik munkájukat. A fogyasztóknak tartózkodási engedélyt is biztosítunk. Ugyanez vonatkozik a VHI házirendekre is. Ügyfeleink a szervezet szakembereinek hatékony segítségével fogadják őket. A dokumentumokat oroszra is lefordítjuk. Ez az egyik kiegészítő bevételi tételünk. Mindenre pénzt keresünk. Szükség esetén a bíróságon keresztül feloldhatjuk a tilalmat. A migrációs hatóságok gyakran megtiltják az Orosz Föderáció területére való belépést. Továbbra is segítünk bejutni az országba. Segítünk azoknak is, akiknek megtagadták az ideiglenes tartózkodási engedélyt vagy tartózkodási engedélyt, hogy megbirkózzanak a feladattal. Konzultációkat biztosítunk, magunk veszünk részt az eljárásban, kulcsrakészen végezzük. Ezenkívül kapcsolatba lépünk az Orosz Föderáció képviselőivel is. Nem a migránsok az egyetlen célközönségünk. Az Orosz Föderáció lakói igénybe vehetik szolgáltatásainkat külföldi útlevél megszerzéséhez. Ezen kívül a biztosítással dolgozunk, e nélkül lehetetlen külföldre utazni. A tartózkodási helyen az állam területén is van regisztráció, és ezt a bizonyítványt mi készítjük. A Rusmigration ügynökség számára semmi sem lehetetlen. Ezt az intézményt azért hozták létre, hogy a migrációs folyamatokat a lehető legegyszerűbbé és hatékonyabbá tegyék. Biztosan szeretnénk tudatni Önnel, hogy Oroszországba költözés egyszerű folyamat. Mindig örömmel segítünk forgalmazóinknak az irodai munka megvalósításában. Ön is hatékonyan lép kapcsolatba a fogyasztókkal, mi gondoskodunk erről.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz