1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. olasz étterem crumbs arrow
Franchise. Osteria mario

Franchise. Osteria mario

firstKezdeti díj: 35000 $
moneyBeruházás szükséges: 440000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 28
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 40
calendarA társaság alapításának éve: 2005
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: olasz étterem, Egy étterem, Étterem és kávézó

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

A 2005-ben alapított Tigrus éttermi üzem aktívan fejlődik. A cég sikeres koncepciókat valósít meg és irányít, nevezetesen olasz éttermeket valósít meg OSTERIA MARIO néven, valamint a grúz Shvili bisztrót, emellett a Bar BQ Cafe éttermi komplexumokat, ezen felül a ZEST coffee & nevű bortermékeket árusító kávézókat. amp; bor.

A leggyorsabban növekvő márka ezen a listán az OSTERIA MARIO nevet viselő márka.

, ő képviseli az olasz előkelő étteremláncot.

Az OSTERIA MARIO márka alapítója.

2015-ben jött az ötlet a védjegy létrehozásának megvalósítására. Érdemes megfontolni, hogy a "Tigrus" nevű vendéglátóipari üzemnek már tíz éve munkája van, amelyet az éttermi üzletben töltött el, valamint rengeteg különféle koncepció állt rendelkezésre az élelmiszeripari termékek irányában. A jelzett szegmensben 10 év alatt kialakult tapasztalatok elemzése után úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy olasz márkát, amely az éttermeket OSTERIA MARIO néven képviseli, és az ezt látogató embereknek lehetőségük lesz teljes mértékben elmerülni a légkörben. Olaszország, valamint íze a legjobb és a legmagasabb minőségi ételek, amelyek csak találhatók az olasz konyha.

Ennek a márkának a forgalmazója nagyon jól hangolt és jövedelmező franchise-t kap a forgalmazó rendelkezésére, amely lehetővé teszi egy étterem megnyitását OSTERIA MARIO néven. A legfontosabb érték e projekt keretében azoknak az embereknek a professzionalizmusa, akik a tevékenységet végzik, valószínűleg tudják, hogyan kell elvégezni az étkezési pont munkáját úgy, hogy magas szintű jövedelem álljon rendelkezésre az előadó számára, és a szolgáltatások igénybevételével a látogatók a legboldogabbak.

Ennek a gazdaságnak a tervei között szerepel a bővítés igénye 2021-ben, amikor Moszkvában 20 éttermi típusú élelmiszerüzletet nyitnak meg, és ugyanannyit az Orosz Föderáció régióiban, amelyekhez a franchise-adományozó és az kizárólagos forgalmazó közötti kapcsolatrendszer használva lesz.

Nem vállaljuk azt a kötelezettséget, hogy ennek a franchise-nak a megvalósítása 6 hónapon belül megtérül, ez nem valószínű, csak a projekt rendkívüli megvalósítása esetén. Abban azonban teljesen biztosak vagyunk, hogy az OSTERIA MARIO mint márka gyors sikert hoz, egyszerűen elkerülhetetlen, ha Ön franchise-szolgáltatásainkat használja, ezért ne habozzon.

- Önnek nem lesz lehetősége arra, hogy egy olyan épületben nyissa meg franchise-ügyét, amely tetszik, de nem felel meg nekünk, előre meg kell állapodnia az összes alakiságban a megfelelő jóváhagyás megszerzése érdekében.

- Franchise-nk keretein belül az üzleti folyamatok folyamatos fejlesztése folyik, szinte naponta, ezért felismerjük a részleteket, ami számunkra és Önnek is jelentős versenyelőnyt jelent franchise-szerződés megkötésekor.

- Ez egy nagyon drága és vonzó márka, és a belső teret a közönség nagy durranással fogadja el, még akkor is, ha nagyon igényes és igényes látogatók.

- A márkaszakács feladatai közé tartozik az étlapjának koncepciójának ellenőrzése, a szakácsok munkájának minőségének folyamatos ellenőrzése, valamint a konyha felügyelete, ezen felül a menü állandó frissítése és így tovább, hogy minél többen lehetséges kapcsolatot, újra és újra, mert van ott egy közös érdek.

- Ha negyedéves értékelést végez és megértette az étterem állapotát, jelentést kell készítenie, bár nem szabad túl sokat aggódnia, segítünk és figyelemmel kísérjük, hogy akár egy szakács is televízió is irigylem az irodai munka és ezen a szinten a konyha, amit kap. Sokat kell tanulnia kollégáinktól, csakúgy, mint a szakácsok, akik számos népszerű tévécsatornán élőben közvetítenek.Fotók

Franchise. Osteria mario. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz