1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Vendéglátás crumbs arrow
Franchise. 24 fok

Franchise. 24 fok

firstKezdeti díj: 6000 $
moneyBeruházás szükséges: 11000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 7
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 150
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Vendéglátás, Áruk boltja, Italok, Közétkeztetés, Áruk online áruháza, Kínai áruház, Sörbolt, Piszkozatos italok boltja, Csapolt sörbolt, Sörbolt katalógus, Kézműves sörbolt, Piszkozat, Vázlatbolt, Palackozás, Sör a csapban, Víz töltése

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Egyedülálló lehetőséget kap egy vállalkozás nyitására 60 napon belül, miközben 450 000 orosz rubel jövedelemre tehet szert, ez egy hónapon belül van, míg a franchise egy "bisztró", amely éjjel-nappal működik Almaty városában.

A következő előnyöket kínáljuk franchise-vevőinknek: Ön nem fizet jogdíjat. A "24 Degrees" márkanév alatt működő franchise-tulajdonosok egyáltalán nem fizetnek jogdíjat, ez az egyik előnyünk, így a franchise-on kívüli előnyök megválasztása a bőséges előnyök elérhetősége miatt szükséges. Körülbelül hat hónapon belül kifizeti a projektet, a hónapok száma változik, lehet 5 vagy 7, minden a megvalósítás feltételeitől függ. A befektetés teljes megtérülése attól a konkrét várostól függ, amelyben működik, emellett különböző tarifákat kínálunk, ahol ugyanazok a feltételek különböznek.

22:00 óra után egyáltalán nincs versenytársa, uralja a piacot, és ez egy meglehetősen magasan specializált rés, ennek a szegmensnek magas a kereslete, ráadásul szinte az összes versenytárs 22:00 órakor bezár. Ön a büszke 2% -ot képviseli, akik dolgoznak, és 98 versenytársa alszik;

Amit kap, amikor meglát egy ilyen üzleti projektet, felsoroljuk a következőket: lépésről lépésre megkapja az utasításokat, ráadásul az előnyeink listája messze nem szerepel teljesen ebben a szövegben. Kihasználja a dokumentációs ciklus lefolytatásának lehetőségét, az előírások betartásával a vállalkozás indításának teljes folyamata időben megtörténik, releváns információkat, tapasztalatokat, tanácsokat adunk Önnek. A szervezetével való interakcióhoz személyes formátumú kurátor szolgál, de mindig készen áll egy kérdés megválaszolására. Segít megoldani a problémákat, tanácsokat ad és lehetőséget ad a legnehezebb feladatok elvégzésére, ami nagyon kényelmes; Képzést biztosítunk a partnerek számára, ezt mi hatékonyan és hozzáértően végezzük. A partnereket úgy képzik ki, hogy tapasztalatokat szerezzenek a gyakorlatban, ráadásul a kvintesszenciát adjuk az évek során felhalmozódott adatokról, az információk közvetlenül a hálózat alapítójától származnak.

Webszemináriumi felvételeket biztosítunk az Ön rendelkezésére, online is megnézheti. A marketing anyagok segítenek. Minden szükséges információt megadunk, ráadásul mind a belső, mind a külső marketinggel foglalkozni lehet, Ön szakosodott és előkelő eszközeink segítségével fog menedzselni, ezek a további know-how-k.

CRM rendszer, amelyet kifejezetten az irodai munka elvégzésére fejlesztettünk ki. Stressz nélkül képes lesz online jelentést készíteni; az üzlet telefonon kezelhető, erre nagyon jól fel van készülve, a megfelelő funkciók rendelkezésre állnak, törvényesen megvédjük Önt, megadunk minden szükséges információt, tanácsot és közvetlen segítségünket; A teljes körű formátum jogi védelmét mi biztosítjuk annak érdekében, hogy bármilyen helyzetben jól érezzük magunkat, ez nagyon kényelmes, mivel ilyen kockázatokat vállalunk.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz