1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Termelés crumbs arrow
Franchise. Holding5 Company

Franchise. Holding5 Company

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 2000 $
royaltyRoyalty: 50 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 170
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Termelés, Nyomtatás, Gyártás, Mini gyártás, Kisvállalkozások gyártása, Üzleti termelés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A márkatulajdonosról.

A Holding5 Company néven futó szervezet 2009-re vezethető vissza, amikor Szentpétervár városában megalapították és megkezdődött az első nyomtatás. Több év után elindult a patronok gyártása, amelyeket különféle nyomtatókban használnak. Azóta több mint 1 250 000 darab pecsétet és bélyeget tudtunk előállítani, ráadásul Oroszországban és még a szomszédos országokban is a Print 5 márkát alkalmazták, amikor hatalmas számú nyomtatási terméket nyomtattunk, például az Yarko brand5 és végzik tankolás rengeteg nyomtatók viselte a tankolás brand5. A szervezetnek gyorsan sikerült elfoglalnia a vezető fülkéket Szentpétervár, majd az egész Orosz Föderáció területén, majd sikeres terjeszkedést hajtottunk végre a független államok közösségének területén.

2014-től franchise-üzleteket kezdtünk értékesíteni, és ennek eredményeként a legnagyobb bélyegek, pecsétek, EDS gyártásával foglalkozó hálózattá válhattunk, szintén az Orosz Föderáció területén található nyomdai üzletág keretein belül. Több mint 170 fiók van raktáron, ami elég sok.

Jelenleg a franchise-vevő jövedelme a kezdeti havi 150 000 rubeltől a nagy számig változhat, és szervezetünk teljes éves forgalma 2020 folyamán csaknem 150 000 000 rubelt tudott elérni.

Egy franchise-társaság leír egy tevékenység fogalmát.

A Holding5 Company, amely a Print5, Yarko5, Zapravka5 márkaneveket értékesíti, abszolút őszinte és teljesen átlátható franchise. És ezek nem csak szavak vagy marketingfogások, amelyeket az emberek már nem tudnak megemészteni. Üzleti garanciát vállalunk, és nem csak üres szavakat ígérünk, mivel a leggazdagabb tapasztalattal, nagy forgalommal és jól ismert névvel rendelkezünk.

A Holding5 Company franchise hétéves fennállása alatt több mint 170 fiókot indítottak az Orosz Föderációban, és ezzel egyidejűleg magas szintű jövedelmezőséget erősítettek meg, emellett továbbra is kizárólagos forgalmazónknak adják a lehetőség arra, hogy a mai napig nagy összegeket keressen.

Meggyőződésünk, hogy Önnek, üzleti projektünk keretében dolgozva, minden esélye megvan a sikerre is, de különböző helyzetek vannak, ha nem tudná sikeresen megvalósítani ezt az üzleti modellt városának területén, és a statisztikai mutatók erősítse meg, hogy számíthat a pénzügyi források megtérülésének garanciájára és az összes kopikájáig. Ezek nem csak szavak, amint azt a fentiekben említettük, a megállapodás keretein belül abszolút hivatalosan megfogalmazott záradék. Nem kockáztat anyagilag azzal, ha franchise-t vásárol tőlünk, egyszerűen azért, mert nem valószínű, hogy ilyen feltételeket találna meg egyik franchise-adótól, és az állandó terjeszkedés előnyös számunkra, mert ha stagnálunk, nem fejlődünk.

A Holding5 Company márkanév alatt értékesített franchise-ok:

Kulcsrakész vállalkozás, amely a maximális jövedelemszintet és egyúttal felszerelést, marketing tevékenységeket, fogyóeszközöket és egyéb szükséges anyagokat hoz, ami nagyon kényelmes.

Hozzáférhet a gyorsindítási lehetőséghez, amikor szó szerint 10 napos időszakon belül elindít egy vállalkozást és elkezd pénzt kapni, ráadásul ez akár gyorsabban is elvégezhető, egyes esetekben a megvalósítási folyamat akár 2 hetet is igénybe vehet.

Az üzletfejlesztés folyamatát személyesen mi is kísérjük, és a cég alapítói megtanítják a termelési szempontokat, hogy Ön mindent megtehessen a professzionalizmus maximális szintjén.

Szinte azonnal megtérül, ráadásul ez szó szerint 2 hónapon belül megtörténhet, de általában 7 hónapnál nem hosszabb.

Dolgozhat olyan margóval, amely 300% és 1000% között mozoghat, ami szintén nagyon kényelmes.

Éjjel-nappal elérhető és hatékony támogatás egész évben folyik, ezért nagyon kényelmes és praktikus.

Ha egy hónapon belül kevesebb mint 50 000 rubelt kapott franchise-on belüli jövedelem formájában, és rendelkezik a megfelelő megerősítéssel, akkor teljes mértékben garantáljuk a befektetett pénzügyi források megtérülését. Kiváló lehetőséget kap a csomagjának megválasztására, amely a franchise elemeit képezi. Bélyegek, pecsétek gyártásával lehet majd foglalkozni, a Print5 márka használatával, a Yarko5 nevű, operatívan működő nyomdával, segítünk a patronok tankolásában és javításában, ehhez a Refueling5 márkanevet is használni fogjuk. Ezenkívül minden egyes csomag külön-külön kerül költségbe, és ezeket az információkat előadásunkra hivatkozva tisztázni kell. Kiválaszthatja a tetsző csomagokat, valamint mindent egy óriási blokkba ötvözve mindent nagyon versenyképes áron vásárolhat meg együtt. Körülbelül az Orosz Föderációban gyártott használt autó átlagköltségét fizeti, és 135 000 rubel összegben fedezheti a finanszírozást, ami hihetetlenül kényelmes. Ha Ön a partnerünk, akkor nagy valószínűséggel megengedheti magának a kiváló külföldi autókat, miután hat hónapig kezdett dolgozni a szervezetünkkel. Meg akarja nézni? Ha nem hiszed, készek vagyunk meggyőzni. Kattintson a narancssárga gombra a weboldalon, hogy üzleti tervhez jusson kapcsolatba menedzsereinkkel, vagy kapcsolatba lépve a webhely adminisztrációjával, mi pedig megadjuk Önnek az összes releváns kapcsolattartót Oroszországban, és Ön teljes mértékben megbizonyosodhat arról, hogy a franchise valóban megtérül, és a cégtulajdonosok fogja bizonyítani ezt a tényt, hogy te a gyakorlatban!

Figyelnie kell arra, hogy egy város területén legfeljebb 3 vállalkozást nyithat meg. Figyeljen erre! Sietnie kell, mert egy másik forgalmazó már kapcsolatba léphet velünk annak érdekében, hogy esélyt kapjon egy új, sikeres életre.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz