1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. Az érzelmek műhelye

Franchise. Az érzelmek műhelye

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 1400 $
royaltyRoyalty: 41 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

A romantikus események szervezésével foglalkozó ügynökség innováció és az üzleti élet egyik legjövedelmezőbb iránya.

Mire épül a munkánk:

A pozitív érzelmek műhelye - társaság romantikus események tervezésére. Romantikus időpontokat, partikat és eseményeket tervezünk és szervezünk házassági javaslatokhoz, esküvői szertartásokat tervezünk, ajándékokkal és meglepetésekkel állunk elő születésnapokra, szokatlan meglepetéseket hozunk létre, kivonatokkal a szülészeti kórházakból, segítve az embereket abban, hogy kreatív meglepetéseket találjanak ki és hozzanak létre. romantikus stílusban, így mesés tettek a szívét szeretteit, rokonok és barátok.

Feladatunk:

Segítünk ügyfeleinknek abban, hogy boldoggá tegyék szeretteiket, rengeteg érzelmet keltsenek, kifejezzék érzéseiket, megerősítsék kapcsolataikat szeretteikkel. Így nagyban hozzájárulunk az oroszországi házasság intézményének fejlődéséhez, ügyfeleinket a legboldogabbá és legvidámabbá téve.

Szeretjük, amit csinálunk, mert a mi szakterületünkön vagyunk a legjobbak. Azt is meg akarja csinálni, amit szeret, azzal, hogy saját vállalkozását új, virágzó és hasznos területen nyitja meg? Szeretne részese lenni egy sikeres és kreatív csapatnak, aki romantikus események üzleti projektjét fejleszti a régiójában?

Szeretnénk és siettetünk egy nyereséges alkalmazással kedveskedni, amely meglehetősen jövedelmező lesz az Ön számára.

A saját vállalkozás franchise-alapú megnyitása nemcsak pénzügyileg nagyon jövedelmező, hanem a munkaidő optimalizálása, a befektetett erőfeszítések és az első jövedelem megszerzése is. A siker és a minőség abban rejlik, hogy a rendezvények szervezése nem rendelkezik előzetes nagyszabású vásárlásokról, nincs szükség áruk elérhetőségére, és nincs értelme drága felszereléseket vásárolni. Az ügyfél előre fizetett összeget számít fel, amely az eseményéhez szükséges. Ezért egy rendezvényügynökség megnyitása előtt nem kell a nulláról kezdeni a költségvetési források megtakarításával.

Az összes iparág gazdasági visszaesése, a devizaárfolyam ugrása és egyéb gondok ellenére az emberek szeretik és boldogságot akarnak szeretteiknek szerezni: megbeszéléseket és időpontokat rendeznek, esküvőket játszanak, gyermekeket szülnek. Ajánlat megtétele, esküvők lejátszása, kivonatok szervezése a szülészeti kórházakból mindig keresett.

A különféle romantikus és családi rendezvények szervezésének területe még mindig újdonság, sikere és igénye van. A romantikus események iránti igény folyamatosan és aktívan növekszik.

A világ régióiban még nincsenek hasonló szervezetek. Az emberek 95% -a még nem ismeri a rendezvényügynökségek létét és munkáját a romantikus akciók megtervezésében, feladatunk boldogságot és pozitív benyomásokat adni az embereknek, lehetőleg a versengő vállalatok előtt. Stratégiailag szükséges a versenyen kívüli stabil piaci pozíciók kialakulásának és elfoglaltságának figyelemmel kísérése.

Az embereknek nem a tervezett esemény tényleges költségeiért fizetnek pénzben, hanem az ügynökség tevékenységeiért és kiadásaiért: az eredeti tervek és forgatókönyvek elkészítéséért, az ünnep minőségéért, tehát a rendezvény marginális összegéért, a minimális becslés szerint 50%.

Az összes költség alacsony költsége, a magas árrés és a folyamatosan növekvő kereslet természetesen hozzájárul az összes költség gyors megtérüléséhez.

Az ügynökség kimeríthetetlen munkája ezen a tevékenységi területen sokféle oka lehet a kapcsolatfelvételnek: születésnapok, évfordulók, Valentin-nap, március 8-i nőnap, csecsemő születése, házassági ajánlat és még sok más. ... ... Az események és típusok száma csak fantáziában korlátozott.

Bármely vállalkozásban minden a külső mutatóktól és tényezőktől függ, a mutatók növekednek és csökkennek, DE. ... ... az ügyfelek nem nézik meg, mikor születik a baba, mikor lesznek születésnapok, az ügyfelek meghatározzák az időt és a napot, ezért a megrendelés okait egyenletesen hajtják végre, figyelembe véve az ünnepi események sokféleségét.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz