1. Franchise katalógus crumbs arrow
 2. Franchise. Étel crumbs arrow
 3. Franchise. Étel crumbs arrow
 4. Franchise. kávézó crumbs arrow
 5. Franchise. Sushi crumbs arrow
 6. Városi franchise crumbs arrow
 7. Franchise. Mióta működik a szervezet: 4-10 éves crumbs arrow
 8. Egyösszegű franchise crumbs arrow
 9. Franchise. Olcsó önrész 10000 dollárig crumbs arrow
 10. Franchise eladás jogdíjjal crumbs arrow
 11. Gyors megtérülési franchise - 1 hónaptól 3 hónapig crumbs arrow
 12. Kívánt: franchise crumbs arrow
Franchise. Sushi bár TUNA

Franchise. Sushi bár TUNA

firstKezdeti díj: 820 $
moneyBeruházás szükséges: 6270 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 4
homeFranchise-egységek száma: 80
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Étel, kávézó, Sushi, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Sushi tekercsek, Sushi bolt, Sushi bár, Sushi pizza

Városi franchise
Városi franchise

Sushi bár TUNA.

egy nemzetközi éttermi lánc szállítási szolgáltatással, amely Oroszországban és a Fehérorosz Köztársaságban van képviselve. Ma 70 franchise-felhasználó és több mint 80 működő vállalkozás van a csapatunkban. A franchise-vevők egyharmadának saját hálózata van a Társaságon belül. Kínálunk Önnek nem csak egy japán ételüzletet, hanem egy széles menüt és szállítási szolgáltatást kínáló kávézó megnyitását. Választékunk tartalmazza: sushi, tekercs, pizza, wok, italok, snackek.

Partnerünk 2019 márciusában nyitott egy sushi bárot Kalinyingrád központjában 455 000 rubel költségvetéssel, és 5 hónap alatt megtérítette a beruházást. A hálózatban végzett munka teljes ideje alatt nincsenek zárt vállalkozások. Tudjuk, hogyan lehet a legjobb árakat beszerezni a beszállítóktól, és hogyan lehet 21% vagy annál magasabb költségű finom terméket készíteni. Szerződésünkben nincsenek rejtett díjak és juttatások, nincsenek felmondási kötbérek, kizárólag a jövedelem növekedése és partnereink skálázása érdekel minket. A TUNETS Sushi Bar franchise-val.

Minden vállalkozásnál havi 200 ezer rubelt kereshet.

"TONHAL".

kiváló minőségű és gyors a szolgáltatás, miközben fenntartja a versenyképes árakat a különböző régiókban. Három terület lefedése lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legtöbb vendéget vonzzuk: hangulatos mini kávézókkal, kézbesítési szolgáltatással és elvihető ételekkel rendelkezünk. Havonta több mint 100 000 megrendelést nyújtunk be. Választékunk nem csak a japán konyhára korlátozódik, az étlapon egy sor WOK étel, pizza és gyermekmenü található. A hálózat átlagos ellenőrzése 1100 rubel.

TUNETS franchise.

nyereséges és releváns vállalkozás, minimálisan ki van téve a válságnak. Oroszországban a kiváló minőségű és változatos gyorsétterem rést keres, a fejlesztéshez szükséges összes erőforrás és eszköz ismert. A franchise-tulajdonosok bizalmat és növekedést mutatnak. Egy kicsi, 25 m2-es szoba, a minimális személyzet és az összes folyamat teljes automatizálása bevált működő üzleti modell a stabil jövedelem érdekében.

Miért minket: Ésszerű költségvetés a nyitáshozAz Ön kávézóját 1 hónap múlva nyitjuk meg; A projekt megtérülése 3 hónaptól kezdve; 3 irány lefedettsége egyszerre: kávézó; szállítás; elvitel; Magas árrés, magas átlagos ellenőrzés, nagy forgalom; Az összes üzleti folyamat teljes automatizálása; Stabil kereslet a termékek iránt minden társadalmi környezetben; Az ételek és a készételek kiszállításának relevanciája; Hatékony képzés és üzletvezetés.

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz