1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Étel crumbs arrow
Franchise. Sushi bár TUNA

Franchise. Sushi bár TUNA

firstKezdeti díj: 820 $
moneyBeruházás szükséges: 6270 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 4
homeFranchise-egységek száma: 80
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Étel, kávézó, Sushi, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Sushi tekercsek, Sushi bolt, Sushi bár, Sushi pizza

Városi franchise
Városi franchise

Sushi bár TUNA.

egy nemzetközi éttermi lánc szállítási szolgáltatással, amely Oroszországban és a Fehérorosz Köztársaságban van képviselve. Ma 70 franchise-felhasználó és több mint 80 működő vállalkozás van a csapatunkban. A franchise-vevők egyharmadának saját hálózata van a Társaságon belül. Kínálunk Önnek nem csak egy japán ételüzletet, hanem egy széles menüt és szállítási szolgáltatást kínáló kávézó megnyitását. Választékunk tartalmazza: sushi, tekercs, pizza, wok, italok, snackek.

Partnerünk 2019 márciusában nyitott egy sushi bárot Kalinyingrád központjában 455 000 rubel költségvetéssel, és 5 hónap alatt megtérítette a beruházást. A hálózatban végzett munka teljes ideje alatt nincsenek zárt vállalkozások. Tudjuk, hogyan lehet a legjobb árakat beszerezni a beszállítóktól, és hogyan lehet 21% vagy annál magasabb költségű finom terméket készíteni. Szerződésünkben nincsenek rejtett díjak és juttatások, nincsenek felmondási kötbérek, kizárólag a jövedelem növekedése és partnereink skálázása érdekel minket. A TUNETS Sushi Bar franchise-val.

Minden vállalkozásnál havi 200 ezer rubelt kereshet.

"TONHAL".

kiváló minőségű és gyors a szolgáltatás, miközben fenntartja a versenyképes árakat a különböző régiókban. Három terület lefedése lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legtöbb vendéget vonzzuk: hangulatos mini kávézókkal, kézbesítési szolgáltatással és elvihető ételekkel rendelkezünk. Havonta több mint 100 000 megrendelést nyújtunk be. Választékunk nem csak a japán konyhára korlátozódik, az étlapon egy sor WOK étel, pizza és gyermekmenü található. A hálózat átlagos ellenőrzése 1100 rubel.

TUNETS franchise.

nyereséges és releváns vállalkozás, minimálisan ki van téve a válságnak. Oroszországban a kiváló minőségű és változatos gyorsétterem rést keres, a fejlesztéshez szükséges összes erőforrás és eszköz ismert. A franchise-tulajdonosok bizalmat és növekedést mutatnak. Egy kicsi, 25 m2-es szoba, a minimális személyzet és az összes folyamat teljes automatizálása bevált működő üzleti modell a stabil jövedelem érdekében.

Miért minket: Ésszerű költségvetés a nyitáshozAz Ön kávézóját 1 hónap múlva nyitjuk meg; A projekt megtérülése 3 hónaptól kezdve; 3 irány lefedettsége egyszerre: kávézó; szállítás; elvitel; Magas árrés, magas átlagos ellenőrzés, nagy forgalom; Az összes üzleti folyamat teljes automatizálása; Stabil kereslet a termékek iránt minden társadalmi környezetben; Az ételek és a készételek kiszállításának relevanciája; Hatékony képzés és üzletvezetés.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz