1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Iskola crumbs arrow
Franchise. Algoritmika

Franchise. Algoritmika

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 3500 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 250
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Iskola, Programozási iskola

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A programozó iskola lehetőséget nyújt franchise megvalósítására a helység területén, vállalkozásának hatékony és kompetens megvalósítására szervezetünk szolgáltatásainak felhasználásával. Kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk, amely jó versenyelőnyt biztosít versenytársaival szemben. Végezze el kulcsrakész üzleti projektjét. A gyermekek és serdülők által kapott kiegészítő oktatás területén dolgozunk. A szervezet küldetése, hogy a fiatal látogatók számára magas színvonalú képzést nyújtson, amely kényelmes formátumú az érzékeléshez. Sőt, a lehető legszélesebb célközönséget szeretnénk elérni.

Amire specializálódtunk: Arra törekszünk, hogy felkészítsük a kis látogatót a XXI. Század realitásaira, lehetőséget adunk neki arra, hogy magas színvonalú szakmát válasszon, elsajátítsa a legrelevánsabb készségeket, és a jelen modern szférájában járjon el; minőségi oktatási szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek valóban működnek; a gyermekek maximális számát fedik le, miközben minden ízléshez és pénztárcához nyújtunk szolgáltatásokat, számos állam területén dolgozunk; Ugyanakkor továbbra is gazdaságilag hatékony szervezet maradunk, és üzleti alapon dolgozunk, miközben boldoggá tesszük az embereket, jó eredményeket érünk el munkánk során, és munkatársaink szeretik munkájukat, kiváló minőségű terméket állítanak elő és a felmerülő nehézségekkel küzdenek. a lehető leghatékonyabban.

Az aktuális formátum kiszámítása, amely figyelmét felmutathatja: hozzávetőlegesen 600 000 orosz rubelt fektet be, és a nettó nyereség körülbelül 150 000 rubel lesz egy hónapon belül, vagy még ennél is több. Az első hónap után elérheti az üzemi eredményt, ami fantasztikus. A franchise megtérülése 3 hónaptól. Tőlünk vásárol egy képzési terméket, és magas szintű bizalmat szerez, és alkalmazhatja azokat a készségeket, amelyeket nem tudott megtanulni, versenyképes szakemberekké válva ebben az időpontban, sőt a jövőben is, mert a jövőért dolgozunk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz