1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. A tulajdon crumbs arrow
Franchise. Gosreal birtok

Franchise. Gosreal birtok

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 1200 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 31
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: A tulajdon, Ingatlanközvetítő iroda

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

HOGYAN ÉS MIÉRT LESZ A BEVÉTELE: Az állami árváknak, a Belügyminisztériumnak, az ügyészségnek, a hadseregnek adott lakások eladásából származó jövedelmet megkapja. Ezenkívül a szolgáltatás vészhelyzet után releváns; 390 000 értékű kulcsrakész üzletbe történő befektetés további pénzügyi források befektetése nélkül; 10 nap alatt nyitja meg a vállalkozását; a költségek megtérülésének vagy a visszatérítés feltételeinek garanciája (a megállapodás ezen záradékának megjelölésével).

KIT ÉRDEKELT AZ INGATLAN KÖZBESZERZÉSBEN ELADÓ FRANCHISZTIKA: Ez a fajta tevékenység minimális kockázattal jár. Gondolkodás saját üzleti projektjének kidolgozására kockázat és pénzveszteség nélkül; Alkalmazottak felvétele és iroda megvalósítása. Azok a tevékenységek, amelyek az alkalmazottak nélküli működésen és az irodabérlésen alapulnak, a fő munkát mi személyesen végezzük; Nagy beruházások hiánya. Közvetítők vagyunk, segítünk az eladóknak és a kormánynak abban, hogy magas jutalékhoz jussanak.

MI AZ INGATLAN INGATLAN KÖZBESZERZÉSÉNEK TERÜLETE?

Az állam hosszú távon vásárol ingatlanokat az országban. A Belügyminisztériumnak, az ügyészségnek, az FSB-nek, az árváknak, a katonaságnak stb. Munkánk alapelve, hogy az ország egész területén segítjük az államot a lakóingatlan megszerzésében. Nem tudják megtenni egyedül, jogszabályi szinten. Ezért közvetítünk, megkeresjük a kívánt tárgyat, lakást vagy házat, és eladjuk az államnak.

TANÁCSADÓ TÁMOGATÁS.

01. Nagy szükség. Az állam napi rendszerességgel és nagy mennyiségben vásárol lakóingatlant saját céljaira. A verseny a legkevésbé veszi figyelembe az áruk vagy szolgáltatások kormányzati beszerzéseit.

02. Átlagosan nagy összeg csekkenként. A partnerek minden tranzakcióból 100 000-300 000 rubel nettó nyereséggel rendelkeznek, és havonta annyi ilyen tranzakció lehet.

03. A regionális határok hiánya. A vásárlásokat távolról, az interneten keresztül hajtják végre. Ön az Orosz Föderáció bármely városában távolról is biztosíthatja és megmutathatja az államnak az apartmanokat cégünkön keresztül.

04. Garanciális feltételek. Más versenytárs cégektől eltérően garantáljuk a nyerő, felhasználóbarát rendszert. A garancia teljesülése minden utasítás betartása mellett történik, valamint a velünk való gyors együttműködés.

05. Optimalizált verseny. Kevesebb a verseny az állami ingatlanvásárlások terén, mivel ezen a területen valóban profi szakemberek hiányoznak. Bátran kijelentjük, hogy társaságunkkal együtt garantálják a jövedelmet. Nagy erőfeszítés és a kialakult működési elvek betartása, mivel a teljesítmény mindkét fél részvételéből származik.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz