1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Bébiruhák crumbs arrow
Franchise. Choupette

Franchise. Choupette

firstKezdeti díj: 2200 $
moneyBeruházás szükséges: 52500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 98
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Bébiruhák, Ruhaüzlet, Gyermekruházati bolt, Gyermekruházat Törökországból, Online gyermekruházati üzlet, Gyermekruházati és játékbolt, A dolgok tárolása, Gazdaságos ruhaüzlet

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A MÁRKÁZOTT GYERMEKEK RUHÁZATI FRANCHISÉRŐL. Stílusos és igényes gyermekruházat hoz létre a jól ismert Choupette márkanév alatt, és az ügyfelek számára a legmagasabb minőségű tervezők termékeit kínálja, elérhető áron az „átlagos” és az „átlagos +” árak között.

SZEMÉLYI DIVAT. Az árukollekció korlátozott változatát, amely stílusában és minőségében népszerű, az újszülöttek számára kiadott borítékokat és elrendezett dolgokat Oroszországból érkező tervezők készítik el, a New York-i divatügynökséggel egyidejűleg, a felnőtt divat világdivatjának kombinálásával szelíd díszítéssel és romantikus részletei gyermekek cégek és vonalak.

TERMELÉS. SZEMÉLYES TECHNOLÓGIA. A személyes fejlődés olyan stílusos és egyedi modellek előállításán dolgozik, amelyek lehetővé teszik a témában kényelmes és kényelmes képek készítését. Varráskor elismert textilgyár gyártók természetes szöveteit használják. Technológusok csoportja ellenőrzi a folyamatot, és felelős a megállapított minőségi szintek ellenőrzéséért.

PÉNZÜGYI Függetlenség és stabil jövedelem. Az egyes oroszországi fejlemények előfeltétele, hogy megfelelő árrést állapítsanak meg az áruk értékesítéséhez, és optimalizálják az árfolyam ingadozásainak hatását.

MINDEN MÁS: Egyösszegű részlet 130 000 rubel; beleértve az ingyenes jogdíjakat és egyéb kiegészítő kifizetéseket; Regionális képviseleti formátum.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz