1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Iskola crumbs arrow
Franchise. CODDY

Franchise. CODDY

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 20
homeFranchise-egységek száma: 190
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Iskola, Programozási iskola

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A CODDY nevű, a gyermekek programozását oktató nemzetközi iskola franchise-t hajt végre, létrehozhat saját kulcsrakész üzleti projektet, ráadásul a gyermekek kiegészítő oktatásának résén belül fog cselekedni. Küldetésünk, hogy minél több gyermek számára magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a releváns tudományágak tanításához, arra törekszünk, hogy felkészítsünk egy tinédzsert arra, ami a jövőben, valamint a jelenre is vár.

Ki, mit csinálunk: felkészítjük a gyereket a következő évszázadra, lehetőséget adunk arra, hogy kiváló minőségű készségekkel sajátítsa el az aktuális szakmát, amelyekre ráadásul nagy igény van, ráadásul különböző területeken; minőségi terméket biztosítunk, amelynek egy adott időpontban magas a relevanciája, nevezetesen az oktatás; lehetőséget biztosítunk arra, hogy minőségi oktatást kapjunk megfizethető áron.

Szervezetünk előnyei: gyakorló tanárok és informatikai szakemberek, akiket a felvételi szakaszban nagyon mereven választunk ki; a projekt keretében tanítunk, ugyanakkor a gyakorlatban csaknem 90% -ot tanítunk, ami jó eredményeket biztosít; 2016 óta működünk, ráadásul ez az egyik legelső iskola a programozás tanítására, amely az Orosz Föderáció területén jelent meg; márkánk jó hírnévnek örvend, biztos lehetsz abban, hogy hatalmas számú szülő véleményét elolvasva több mint 1000 van; már 16 országot lefedtünk, és terjeszkedésünk 150 településre terjed ki, ami nagyon jó földrajz; üzletemberek vagyunk a Top 10 Franchise for Kids számára. ru; A fiatal látogatók számára 75 tanfolyamot biztosítunk a fogyasztó rendelkezésére, ráadásul 5 éves kortól tanítunk; a Top-100EdTech szerint a top 100 szervezet közé tartozunk az Orosz Föderáció területén és a Független Államok Közösségének országaiban. És ha a gyermekeket szervezetünkben képezik ki, akkor magas szintű keresletet tapasztalnak képességeik iránt, versenyképessé válnak ebben a pillanatban, sőt a jövőre nézve is, ami nagyon fontos.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz