1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyermekek oktatási központja crumbs arrow
Franchise. London Express Junior

Franchise. London Express Junior

firstKezdeti díj: 4000 $
moneyBeruházás szükséges: 24000 $
royaltyRoyalty: 350 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Gyermekek oktatási központja, Gyermekközpont, Gyermek fejlődését, Iskolások, Ez egy gyerekeknek szóló iskola, Gyermek programozás, Gyermekprogramozó iskola, Gyermekfejlesztő központ, Gyermekfejlesztő központ új módszerekkel

Családi franchise-ok
Családi franchise-ok
Gyermek franchise
Gyermek franchise
Városi franchise
Városi franchise

London Express Junior nevű márka.

nem csupán a London Express Group névre keresztelt szervezet projektjeinek szerves része, hanem a London Express nyelviskolák hálózatának franchise-jával való színvonalas projekt folytatása is. Minden évben sikerül legalább 5 iskolát megnyitnunk, gyakran ez a szám eléri a 10-et. Mindegyikük szervezetünk márkaneve alatt működik.

Kutatásunk segített megérteni, hogy a sikeres London Express Junior projekt számára új franchise projekt zajlik.

Gyermekfejlesztő központunk egy teljesen új formátum.

, amelyen 1 és 12 év közötti fiatal látogatók kiegészítő oktatása és nevelése folyik. A rendelkezésünkre állnak a leghatékonyabb, kiváló osztályú technológiák, ezek lehetővé teszik a gyermekek korai életkorú oktatását és fejlesztését, ami nagyon praktikus.

A projekt elsődleges feladata a gyermekek sokszínű fejlesztése, a jövőjükhöz való hozzájárulás és a méltó nemzedék kialakulása.

A London Express Junior projekt koncepciója azon a tényen alapul, hogy magas színvonalon dolgozunk és kiváló oktatást nyújtunk.

Gondos szakemberek kiválasztását és alkalmazkodását végezzük, mindent az előírásoknak megfelelően teszünk; Rendkívül hatékony és bevált technológiákat alkalmazunk, ezek nemcsak a tanításhoz, hanem a személyiség fejlesztéséhez is hozzájárulnak. Rendszeresen dolgozunk a szerzői jogi programok előkészítésén, adaptáljuk az órákat, lépésről lépésre elkészítjük az utasításokat, minden készen állunk egy üzleti projekt elindításához.

Ezen felül figyelemmel kísérjük az ügyfélszolgálat és az oktatás rendszerszintű minőségét. A helyiségek felszerelésével foglalkozunk hallgatóink életkori sajátosságainak megfelelően; a belsőépítészethez kizárólag biztonságos és tanúsított anyagokat használnak.

A központ megnyitásakor engedélyt kapunk oktatási tevékenységek végzésére. Mi segítünk Önnek hasonló akció végrehajtásában;

A szigorú egészségügyi és tűzvédelmi követelményeknek megfelelően dolgozunk. Kényelmes munkakörnyezetet és barátságos légkört teremtünk a gyermekek tanításához. Mindent megteszünk azért, hogy a szervezet sikeres legyen.Fotók

Franchise. London Express Junior. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz