1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönök crumbs arrow
Franchise. Ket Finance

Franchise. Ket Finance

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 4
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Kölcsönök, Mikrohitel, IFI -k, IWC, Hitel

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Hogyan kereshet pénzt exkluzív forgalmazóink? Kezdheti hitelek kiadását, miközben egy jármű fedezetként szolgálhat, ráadásul lehet mind autó, mind motorkerékpár, vagy akár moped is. Nyújtson gépjárművel fedezett hitelt, és nyerjen profitot az eladásukból, vagy abból a kamatból, amelyet a hitelfelvevő fizet Önnek.

Akkor is számíthat jövedelemre, ha eladja a következő szolgáltatásokat, például egy kiegészítő szolgáltatás megvalósítását. És ha teljesíti a megállapodást, akkor átlagosan legfeljebb 4 hónapig tart, és az átlagos hitelösszeg 200 000 orosz rubel lehet. Ön havonta 3,5–7,45 százalékos kölcsönkamatokkal fog működni. Ügyfeleivel való kapcsolattartás során a bírságok és egyéb szankcionálási eszközök felhalmozódásával dolgozhat annak érdekében, hogy pénzt keressen a késések során. A jövedelmed akár 99 százalékát is biztosítani tudja úgy, hogy kamatokkal számolja fel a hitelfelvevőket, ami szintén nagyon jövedelmező. Vezessen be további szolgáltatásokat, valamint változtatható termékeket, például biztosítási termékeket. Ha hitelfelvevője nem tudott fizetni, akkor eladhatja a zálogjogot és profitot termelhet.

Azért forduljon szervezetünkhöz, hogy mi magunk egyszer exkluzív forgalmazóként léptünk életbe, és tudjuk, mit jelent ez, mivel elégtelen információval kellett szembenéznünk, és nem kaptunk folyamatos támogatást a márka tulajdonosától. Ezért tudjuk, mit kell tennünk annak érdekében, hogy magas szintű kényelmet nyújtsunk Önnek. Mi teljes védelmet nyújtunk Önnek a projektünkbe fektetett beruházások elvesztése ellen. Akár akkor is felvásárolhatjuk a hitelállományt, ha disztribútorunk egy bizonyos időn belül nem tudta elérni a jövedelmezőség szintjére tervezett statisztikai mutatókat. Fő feladatunk egy erőteljes és sikeres disztribútor-partner kifejlesztése, amely rövid időn belül képes biztosítani szervezetünk stratégiai célját, amely saját irodával rendelkezik Tomszk városában és egy további irodával a a forgalmazó, és mi végre a kérdés több mint 60 millió rubelt, ami egy hatalmas összeg, a legtöbb pénzt adott üzleti partnerei számára. Kapjon tőlünk egy magas színvonalú programot marketing tevékenységének elvégzéséhez. Személyesen ellenőrzött működő csatornákat biztosítunk Önnek, amelyeken keresztül kapcsolatba léphet az ügyfelekkel és vonzhatja őket, nevezetesen egy weboldalt, egy közösségi médiafiókot, a termék promóciójának különféle alternatív módszereit. Az 1C elszámolást a jelentések készítésében nyújtott teljes körű segítségért kaphatja meg, mi segítünk a könyvelés rendezésében és az adók befizetésében, valamint a központi bank illetékes pénzügyi kimutatásainak elkészítésében. Lehetőséget kap arra is, hogy pénzügyi ellenőrzési szolgáltatásokat kapjon tőlünk, segítséget nyújtson a jogalkotó szervekkel való kapcsolattartáshoz, valamint más típusú állami forrásokhoz.

Tehát mit kap, ha franchise-t vásárol cégünktől? A Ket Finance franchise-zal kölcsönhatásban számíthat egy átfogó címdokumentumkészletre, egy teljes értékű képzésre, amely elősegíti a gyorsaságot, segítséget nyújt a promóciós és marketing tevékenységekben, átfogó minőségi támogatást nyújt minden olyan kérdésben, amely érdekli Önt kényelmes formátum. Segítünk abban is, hogy regisztráljon a kormányzati szerveknél, valamint regisztráljon a szükséges nyilvántartásokba, használhatja a szerződések sablonjait, a párbeszédek példáit, és kap egy márkanevet is, amely magas szintű elismerést biztosít Önnek. Videó oktatóanyagokat rögzítünk és megvalósítunk Önnek, amelyek segítségével abszolút vezetővé válhat minden tevékenységi területen, felülmúlja a fő versenytársakat. Használhatja szkriptjeinket, ha különböző helyzetekben találja magát, és munkaműveleteket hajt végre. Segíteni fogunk a munkafolyamatokkal való kapcsolattartásban, vállalva néhány kötelezettséget. Algoritmust kapunk a hátralékok behajtásának kezelésére, ha erre szükség van. Tőlünk kap segítséget a pénzügyi beszámolás és a könyvelés végrehajtásában. Segítünk abban, hogy a személyzeti politikát úgy alakítsa ki, hogy minimalizálja a költségeket, és a jövedelme a lehető legmagasabb legyen. Jogi értelemben segítünk a tevékenység minden aspektusának lefedésében, ezáltal további előnyöket biztosítva. A versenytevékenység elemzését mi is elvégezzük, amikor szinkronizáljuk az alkalmazottaival. Mi segítünk Önnek a reklámok felállításában azáltal, hogy megfelelő képzést biztosítunk marketingeseinek. Szervezetünk még a számlák létrehozásával és a közösségi média fiókok létrehozásával is foglalkozik. Hivatalos képviselőként felvesszük leányvállalataink térképére, és megtalálható a fő webhelyünkön, amely pontokat ad a fogyasztókkal folytatott interakcióihoz. Ellenőrizzük a lebonyolított reklámkampányokat, és gyakorlati tanácsokat adunk a fejlesztéshez. Kiváló minőségű marketing rendszert vehet át tőlünk, amelyet egy teljesen új elektronikus formátumban hajtanak végre. A kormányzati hatóságokkal való kapcsolattartás során teljes támogatást kap szervezetünktől. Legális tevékenységek részeként segítséget nyújtunk Önnek, tanácsokkal és tanácsokkal is szolgálunk. A biztonsági szolgáltatást úgy állíthatja be, hogy semmilyen fenyegetés ne akadályozza üzleti tevékenységét. Ha bármilyen további kérdése van, például a reklámozással kapcsolatban, örömmel adunk naprakész tanácsokat és segítünk tökéletesen megoldani a problémát.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz