1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Masszázs crumbs arrow
Franchise. Faceroom

Franchise. Faceroom

firstKezdeti díj: 15500 $
moneyBeruházás szükséges: 58000 $
royaltyRoyalty: 7 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 11
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 6
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Masszázs, Masszázsszalon

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Face Practice nevű márka nagyon népszerű szolgáltatást nyújt a nem invazív kozmetológia szegmensében. A Face-practice márkanév alatt működő szervezet az analógokkal ellentétben olyan technológiákat használ, amelyek segítségével az arc fel van szerelve, miközben Guasha-köveknek nevezett speciális eszközöket, valamint nem invazív hengereket és professzionális szintű kozmetikai keverékeket, valamint Ennek eredményeként, anélkül, hogy az injekciók és az injekciós botox hasonló hatást, ami nagyon kényelmes. Sőt, szervezetünk ezeket a műveleteket a professzionalizmus új szintjén hajtja végre, ugyanakkor továbbra is teljesen fájdalommentes és nem veszélyes az emberre.

A professzionális arcmasszázsra szakosodott arcguruk emellett orvostudományi képesítéssel rendelkező szakemberek, valamint olyan végzettséggel rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra a kozmetológia és az esztétika területén való munkát. Segítségükkel kiválaszthatja a legmegfelelőbb tervet, amelynek köszönhetően otthon is elvégezhető lesz az ápolás, emellett jó ajánlásokat fognak adni a bőr állapotának javítása érdekében. Sok népszerű ember teljesen elutasította a különféle injekciókat, inkább a jó minőségű arcmasszázst részesítette előnyben, mert ez biztonságosabb és nem fájdalmas.

Az arc iránti gyakorlás igényének oka a FaceRoom-ban: az első foglalkozás után maga is képes lesz egyértelmű eredmény megfigyelésére. Magas szintű szolgáltatást kap tőlünk; hűvös belső terünk van, kellemes hangulatunk is; mindig a magas szintű környezetbarátságra törekszünk, ezért nem ártunk Önnek; az emberek a látogatás után visszatérnek, és gyakran ajánlják a szervezetet.

A franchise-zal való kapcsolattartás előnyei: A FaceRoom nagyon magas marginalitást kínál, mivel az első évben több mint 50% -os megtérülést kap; az ügyfelek újra eljönnek, miközben a fogyasztók akár 60% -a is törzsvásárlóvá válhat, és az átlagos ellenőrzés nagyon nagy és a helyszíntől függ, ugyanakkor 2000 rubeltől 3000 rubelig terjed és folyamatosan növekszik; ha stúdiót nyitott, akkor havi átlagkeresete legfeljebb kétmillió orosz rubel és még több lehet; magas színvonalú műhelyt kap tőlünk, képzéseken vesz részt, és képes lesz abszolút egyedi technikákat alkalmazni, amelyek lehetővé teszik a Botox injekciókat helyettesítő arcmasszázs elvégzését.

Együttműködhet velünk a következő feltételek mellett: egyösszegű hozzájárulást gyakorolunk, volumene 900 000 orosz rubel; jogdíjakat is alkalmazunk, a forgalom százalékában vonják le, mennyisége havonta 7%; a kezdeti szakaszban egyfajta nyaralást biztosítunk, és Ön nem fizet 2 havi jogdíjat.

A következő előnyökre számíthat: Legyen szervezetünk abszolút kizárólagos és egyetlen képviselője a helyén; biztosítunk egy teljesen kész tervezési projektet, amelyet Ön alkalmazhat és felhasználhat; a szolgáltatások mátrixa már kialakult, és a szükséges adaptációval alkalmazható; segítünk az árképzésben, figyelembe véve az összes regionális sajátosságot; kifejlesztettük saját eszközünket az ügyfelekkel való interakció érdekében, és az összes beérkező kérelmet egyetlen ügyfélkapcsolat-kezelő rendszeren keresztül dolgozzuk fel; támogatást kap tőlünk a marketing tevékenység területén; reklámanyagokhoz speciális sablonokat hoztunk létre, amelyek szintén hatékony típusú elrendezést tartalmaznak; mi is segítünk Önnek személyzetet találni, hatékony támogatást nyújtva, és megosztjuk a sok éves munka során összegyűjtött tapasztalatokat is; kiképezzük a segítségünkkel kiválasztott személyzetet, és Ön képes lesz magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani; arc-guruk segítségére lesznek, segítve munkatársainak szakmai gyakorlatát azokban a stúdiókban, amelyek hosszú ideje sikeresen működnek a piacon.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz