1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. A tulajdon crumbs arrow
Franchise. PADLÓK

Franchise. PADLÓK

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 9500 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 15
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 174
calendarA társaság alapításának éve: 2000
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: A tulajdon, Ingatlanközvetítő iroda

Városi franchise
Városi franchise
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok

Mit kap az üzleti projekt megvalósításával.

Számíthat a hatékony informatikai támogatásra - biztosítjuk az ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM) nevű rendszert. Lehetővé teszi a fogyasztókkal való kapcsolattartást, az irodai munka ellenőrzését. Tőlünk kap egy weboldalt - vállalati stílusban lesz díszítve, megkapja a BI-t és még sok-sok mást is. Az irodai munka automatizálását úgy hajtottuk végre, hogy minden versenytársat felülmúltunk. Ez egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy teljes mértékben koncentráljon vállalkozására, és ne zavarja el a rutin - csak hatékony eszközök használatával kell dolgoznia. Saját HR menedzsment ökoszisztémát hoztunk létre. Használja segítségünket, és már a projekt kezdetén hatékony csapatot alkot. Felvesz sablonjaink szerint, alkalmazkodik oktatóink segítségével, fejleszt, biztosítva a teljes értékű terjeszkedést minden szakaszban.

A képzést szakembereink végzik, és az alkalmazottak számára ingyenes képzést biztosítunk. Kihasználni fogja az általunk kínált csúcstechnológia hatalmas választékát. Franchise hálózatunknak hatalmas számú partnere van. Befolyásolják szervezetünk fejlődését, meghallgatjuk a véleményüket, mindig elemezzük a visszajelzéseket, számunkra fontos, hogy partnereink mit gondolnak rólunk. Erős marketing rekordunk van, ami nagyon kényelmes. Uralhatja a piacot.

Az erős digitális technológiák és a klasszikus marketing az erősségünk. Kijelentheti magát, és a megvalósítás kezdetekor már első számú lehet, magas színvonalú márkánk, know-how, technológiánk segítségével. Mindez bármely település területén alkalmazható. Összesen 13 teljes értékű és professzionálisan felszerelt osztály számára nyújt támogatást. Forgalmazóinknak lehetőségük van százszázalékos szakértelem megszerzésére - a hozzáférés biztosított, az anyavállalat teljes mértékben megosztja know-how-ját, nem titkolunk semmit, Ön teljes jogú partnerként lép fel. Ezen osztályok mindegyike egy személyes kurátort biztosít Önnek. Lehetőséget nyújt arra, hogy üzleti tevékenységét teljes szinkronban hajtsa végre szervezetünkkel, 13 részleg áll rendelkezésre. Tanácsot fog kapni egy személyes vezetőtől. Ezenkívül képes lesz kiszolgálni a fogyasztókat a technológiánknak megfelelően.

Franchise-vevőinknek van személyes számlájuk, van egy menedzser is, aki elvégzi az indítást és a karbantartást. A legmagasabb szintű üzleti tanácsadók kapcsolatba lépnek forgalmazóinkkal. Folyamatosan tanítunk benneteket, állandóan van valami új. Hatékony formátumú képzési portált fejlesztünk 22 000 óra teljes értékű képzéshez, különféle tanfolyamokhoz, mind a rendes alkalmazottak, mind a menedzserek számára - még az értékesítési vezetők is találnak maguknak tanulnivalót. Természetesen az igazgató és a felső vezetés korlátlan hozzáférést kap. Az alkalmazottak mindegyike pontosan a számára megfelelő információkkal lép kölcsönhatásba. Még az indítási szakaszban is lesz már egy startup asszisztens a szervezetünkből. Emellett három hónapig ingyenes támogatás, minden szakaszában megkapja a konzultációt, sok vezető van, ez nagyon jövedelmező.

Minden szakaszban segítséget kap, több mint száz teljesen megfogalmazott folyamat az üzleti tevékenységhez, és ez csak az induló szakaszban van. Útközben új termékeket osztunk meg, promóciókat indítunk. Nagyon erős termékcsaládunk van, és ez versenyelőnyt jelent. Biztosak vagyunk abban, hogy az előírások megfelelő betartásával Ön minden előnyt megkap, amelyet nyújtunk Önnek. Ez lehetővé teszi, hogy hatalmas számú fogyasztót érjen el, az emberek imádni fogják a szervezetét. Az ügyfelek elérik és pénzt hoznak, Ön profitot fog termelni, és ez mindkét ügylet számára előnyös.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz