1. Статии crumbs arrow
  2. Регистрирайте франчайз crumbs arrow

Регистрирайте франчайзhttps://FranchiseForEveryone.com

Регистрирането на франчайз е доста лесно, не е трудно. По -лесно е само да регистрирате бизнеса си, въпреки че по принцип разликите не са много силни. Когато прилагате франчайз, трябва да вземете предвид факта, че отговаряте за представител на марката. Винаги е необходимо процесът на работа в офиса да се извършва възможно най -правилно и да се избягват грешки със значителна поръчка. Ако искате да се занимавате с франчайзинг, тогава трябва да регистрирате юридическо лице. Вие ще бъдете или индивидуален предприемач, или друга форма на собственост.

Например, това може да бъде форма на собственост, наречена дружество с ограничена отговорност. Разликата се крие във факта, че чудото на индивидуален предприемач носи пълна отговорност за дълговете на компанията с цялото имущество, с което разполага. Това не е много полезно за тези, които биха могли да фалират. Бизнесът е изпълнен с трудности, така че не е достатъчно само да регистрирате франчайз. Необходимо е да се действа правилно, да се извършват офис операции възможно най -ефективно и компетентно. Предприятието с ограничена отговорност, или както се нарича още дружество с ограничена отговорност, е възможност да се регистрира юридическо лице и да се носи пълна отговорност с цялото му предприемаческо имущество. Това е по -удобно, тъй като данъците за прилагане на индивидуалното предприемачество са по -ниски.

Това означава, че е необходимо да се вземе правилното решение за управление. Например, ако предприемачът не разполага с голямо количество имущество, можете да откажете дружество с ограничена отговорност в полза на индивидуален предприемач. Индивидуалното предприемачество е подходящо за тези, които нямат какво да отнемат, докато получават добри данъчни стимули.

Понякога можете да отворите друга форма на дейност, всичко зависи от закупуването на един вид франчайз. След като сте решили да регистрирате правото да извършвате дейност като индивидуален предприемач или собственик на организация с ограничена отговорност, можете да започнете да действате. Трябва да регистрирате франчайз. Това се прави в специални държавни агенции, те следят интелектуалната собственост да не бъде открадната. Те са бдителни, за да гарантират спазването на закона. Винаги трябва да познавате добре закона, за да вземате правилни управленски решения.

Не си струва да извършвате офис работа в възникнала рискова ситуация. Необходимо е да се действа внимателно, да се провежда постоянно събиране на статистически данни. Това е необходимо, за да нямате непреодолими трудности при извършване на офис работа. Ако искате да станете най -успешният и конкурентоспособен предприемач, тогава трябва да действате ясно и правилно, да не правите голям брой грешки. Ако сте предприемач, трябва да се уверите, че държавните органи нямат претенции към вас. Занимавайте се с постоянно събиране на статистически данни, подавайте данъчни отчети навреме. Тогава компанията няма да има проблеми.

По -добре е да наемете квалифициран персонал. В крайна сметка, регистрирането на франчайз не е достатъчно за плодотворно разширяване и заемане на пазара. Трябва да направите всичко правилно, да следвате правилата. Ако самостоятелно извършвате дейността, разбира се, франчайзодателят няма оплаквания срещу вас, тъй като няма такива. Ако решите да регистрирате франчайз и да работите по франчайз, тогава ще бъдете контролирани от личен мениджър. Това е уредник, който ви помага да спазвате разпоредбите, дава възможност да изучите всички действащи разпоредби. Състезавайте се при равни условия с всички мощни съперници, това е правилното решение.

Трябва да действате ясно, да спазвате правилата, тогава нямате непреодолими неприятности. Винаги се стремете да минимизирате разходите, но това не трябва да води до негативни последици. Минимизирането на разходите трябва да бъде здравословно, с високо качество. Необходимо е да се обмисли всичко много ясно, така че намаленията да не водят до загуба на обслужване или качество на стоките. Ако решите да регистрирате франчайз и да започнете да произвеждате продукти, трябва да следите качеството, да не спестявате безсмислено компоненти, това е много важно да имате добри параметри за качество. Като цяло, за да регистрирате франчайз, трябва да използвате някои специални инструменти, това е много просто и не е проблем. За да регистрират франчайз, те обикновено се свързват с правителствени агенции, помагат при решаването на този проблем.

След като успеете да регистрирате франчайз, можете да започнете да работите с пълна сила.

След това разгледайте подходящи реклами и изберете бизнес за себе си

Можете също така да използвате филтри, за да оставите само различни бизнес направления, които ви интересуват най-много от различни реклами.
Намерени реклами: 983
pushpin

#1

USU - Универсална счетоводна система

USU - Универсална счетоводна система

firstПървоначална такса: 0 $
moneyИзисква се инвестиция: 0 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 1
firstКатегория: Програми, Счетоводство, Това е бизнес, Това е компания, То сфера, IT технология, То, Програмиране, Приложения
Програми за всякакъв вид бизнес! Невъзможно е бизнес без софтуер да контролира работата на предприятието и всички негови сфери на дейност. Всеки ден такава компания понася огромни загуби, защото не може да анализира своите слабости и да ги подобри. Слаба връзка може да бъде всичко: непопулярен артикул, който организацията продължава да купува за продажба; услуга, която не носи очакваната печалба поради лоша реклама; служители на предприятието, чиято ефективност на работа не е достатъчно добра; и още много. Станете наш представител във вашата страна или град и печелете в най-платежоспособния сегмент - в бизнеса!
Франчайз за жени
Франчайз за жени
Франчайзи за мъже
Франчайзи за мъже
Семейни франчайзи
Семейни франчайзи
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Малък бизнес
Малък бизнес
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Виртуален франчайз
Виртуален франчайз
Бизнес франчайзи
Бизнес франчайзи
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Магазини с евтини стоки
Магазини с евтини стоки
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Франчайз от нулата
Франчайз от нулата
Безплатен франчайз
Безплатен франчайз
Готов бизнес
Готов бизнес

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#2

Bacio nero

Bacio nero

firstПървоначална такса: 11000 $
moneyИзисква се инвестиция: 22500 $
royaltyРоялти: 4 %
timeИзплащане. Брой месеци: 12
firstКатегория: Кафене, Семейно кафене, Кафе на самообслужване
Описание на франчайза от франчайзодателя: Компанията "Bacio Nero", след като е създала иновативен формат и технология, предлага продукти 100% произведени в Италия, с широка гама от новости за закуска и обяд, както и вкусни десерти. Bacio Nero предлага различни формати на франчайзинг за центъра или места с голям трафик, летища, гари, търговски центрове и др. bacio nero Описание на форматите: 1) Bacio Nero "Express Cafe" (необходимата площ на търговския обект е 20-30 кв.м., предлага различни видове кафе и кроасани с различни пълнежи. Концепцията е подходяща за малки помещения, намиращи се в райони с висок трафик, по-близо до училища / офиси / гари / летища). 2) Bacio Nero "Италианска паста" (необходимата площ на изхода е от 30 кв.м., пастата се приготвя за две до три минути пред клиента).
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#3

WOKA ASIA FOOD

WOKA ASIA FOOD

firstПървоначална такса: 5000 $
moneyИзисква се инвестиция: 7000 $
royaltyРоялти: 2 %
timeИзплащане. Брой месеци: 8
firstКатегория: Кухня, Ресторант, Ресторант и кафене
Веригата WOKA ASIA FOOD, вече добре позната в Украйна, успешно реализира проект за популяризиране и приготвяне на паназиатска кухня. Ястията се приготвят в съответствие с всички традиции на азиатската кухня, в същото време успяхме да ги адаптираме към нуждите и желанията на украинците. Главният готвач на компанията събира рецепти от страни като Тайланд, Япония, Китай. Майсторите на нашата мрежа приготвят прекрасни сосове, които оставят специален деликатен послевкус. Основното меню включва и добре познати сред местните потребители ролки. Асортиментът от предлагани ястия може да се променя, като се вземат предвид особеностите на всяка отделна точка и нейното местоположение. Особено привлекателна за марката е, че е предназначена за средния ценови сегмент на пазара. Бизнесът може да се развива успешно дори в трудни кризисни условия - ние изработваме съотношението цена -качество до най -малкия детайл. Ние разбираме колко подходяща е здравословната храна днес на достъпна цена за обикновените хора.
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#4

Петбург

Петбург

firstПървоначална такса: 1640 $
moneyИзисква се инвестиция: 11900 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 7
firstКатегория: Зоомагазин, Магазин за стоки, Зоомагазин, Онлайн магазин за домашни любимци, Онлайн магазин за стоки, Магазин за китайски стоки
Petburg е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. това е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. Дейността на компанията започва през 1997 г. Днес веригата е един от лидерите в областта на продуктите за домашни любимци в Западен Сибир. Магазините са представени в градовете: Томск, Северск, Асино, Кемерово, Юрга, Барнаул, Нов Уренгой. От 2014 г. - стартирахме собствено производство на пълнители и аксесоари под ТМ Petseven и открихме онлайн магазин. През 2015 г. компанията стартира програма за франчайзинг. Днес "Petburg" е: Собствена верига магазини за търговия на дребно Развитие на бизнеса чрез франчайзинг Онлайн магазин за домашни любимци petburg.su Ярка и запомняща се марка Удобно местоположение на магазините Достъпна и комфортна цена Модерен и ярък дизайн вътре и извън магазините Висококачествено обслужване за купувачи Големи асортимент от стоки за домашни любимци Постоянни промоции и оферти с отстъпки картички и подаръци
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#5

Му-му кафе

Му-му кафе

firstПървоначална такса: 44000 $
moneyИзисква се инвестиция: 440000 $
royaltyРоялти: 5 %
timeИзплащане. Брой месеци: 24
firstКатегория: Кафене, Ресторант, Семейно кафене, Кафе на самообслужване, Ресторант и кафене
Информация за това какво е франчайзодател. Отворихме първото си кафене през 2000 г., като го нарекохме MU-MU, освен това това беше първата, но много уверена стъпка, която направихме за откриването на мрежа от кафенета, които работят в демократичен формат на цените и в същото време, съдовете съответстват на нивото на ресторант, това е истински народен кафе. В момента нашата мрежа включва 43 пункта за продажба, освен това 7 от тях се намират на територията на летищата, те работят в рамките на франчайзинг. За 19 години успешна работа ние събрахме богат опит, който се основава на лични експерименти, които бяха увенчани с успех; имахме късмет, реализирахме огромен брой идеи и завършихме проекта добре и най -важното е, че хората са щастливи, добре се хранят и оценяват нашите услуги. MU-MU е кафене, където наистина можете да се храните вкусно, освен това с цялото огромно семейство, освен това, това място е предназначено за съвместни събирания с приятели и познати, разбира се, колеги и приятели.
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика
Ако видите правописна грешка, щракнете тук, за да я коригирате