1. Статии crumbs arrow
  2. Франчайзинг фирми crumbs arrow

Франчайзинг фирмиhttps://FranchiseForEveryone.com

Франчайз фирмите са различни. За да разберете правилно какви са типовете, е необходимо да потърсите информация. Може да се намери в отворени източници, където е предоставена цялата необходима подходяща информация. За да отворите компания, не е необходимо да използвате франчайз, но е много желателно, особено ако нямате много опит, но в същото време е възможно да правите инвестиции на определена сума. Благодарение на фирмите, които развиват дейността си в рамките на франчайзинга, е възможно да се постигне по -голям ефект чрез инвестиране на същото количество финансови ресурси. Заедно с франчайзодателя можете да печелите повече, отколкото сами, разбира се, ще споделяте приходите, но това е нормална практика, в крайна сметка все пак печелите повече, когато продавате за франчайз, когато отворите компания.

Това е много важно да се има предвид, за да се постигне успех впоследствие. Изпълнете възложените ви задачи по такъв начин, че по -късно да нямате затруднения. Франчайз фирмите осигуряват конкурентно предимство пред своите изключителни дистрибутори. Те извършват офис работа с най -високо ниво на ефективност. Те успяват лесно да преодолеят всички възникнали трудности.

В рамките на франчайз компанията е необходимо стриктно да се спазват разпоредбите, които ще бъдат предоставени от собственика на търговската марка. Той, също като вас, се интересува от постигането на впечатляващи резултати в състезанието и в същото време изразходва минималното количество необходими ресурси. Отворете фирмата си само след това, когато извършите необходимата подготовка на документи, точката за възстановяване ще работи, при условие че е необходим размер на помощта. Нашата помощ се простира до изпълнението на офис работа в почти всеки формат, не правите нищо напълно самостоятелно, ние предоставяме необходимата помощ, използвате, ползвате се от Antoshka франчайзинг фирмите обикновено са по -успешни от техните конкуренти, които работят независимо, това е естествено, както и правилния формат на изпълнение на офис операции играе най -важната роля на франчайз компанията; това е способността за внедряване на различни процеси в рекордно кратко време и с максимално ниво на ефективност. Възползвайте се от франчайзинговите фирми, за да сте сигурни, че вашата организация може да ръководи пазара с най -голямо предимство от конкуренцията. За да изпълните задачите, получавате високо ниво на доход.

Франчайзинговата компания ви предоставя подходящата възможност, трябва само да действате компетентно, а не да правите глупави грешки. Разбира се, това също не е гаранция, че ще постигнете успех, но имате много повече шансове да захранвате системата, ако сте работили сами.

Според статистиката на франчайз компания тя има 80% успех след 3 години, тоест организацията оцелява, прави печалба и ако вие сами внедрите документите, тогава само 20% от НАТО ще се захранват, така че всичко ще работи с максимално ниво на ефективност. По този начин самостоятелният бизнес е различен от това, когато реализирате откриването на фирма, използвайки добре познат и ефективно функциониращ франчайз. Не е тестван от времето, моделът му функционира, разширява се, разбира се, трябва да изберете туристическа агенция, прилагането на франчайз, който ще ви осигури оптимално предимство в конкуренцията. Не трябва да пренебрегваме действителното изпълнение на офис операции, за да се справяме винаги с всички задачи, пред които е изправена институцията. Франчайз фирмите са вашият шанс бързо да заемете водеща ниша на пазара и в същото време да изразходвате минимално количество парични ресурси, разбира се, някои оферти са нерентабилни, неефективни, за да вземете решение по този въпрос, но трябва да потърсите информация в аванс. Винаги спазвам разпоредбите, не нарушавам закона и тогава вашата компания, в рамките на франчайза, ще осигури постоянен приток на инвестиции за развитие, ще плащат с желание, няма да използват постоянно услугата и стоките, за които предоставяте.

За да направите това, просто трябва да се свържете със собственика на франчайзинга, за да отворите вашата компания, да регистрирате юридическо лице, да получите целия набор от необходимите разрешителни, да обсъдите условията предварително, преди да подпишете документите.

След това разгледайте подходящи реклами и изберете бизнес за себе си

Можете също така да използвате филтри, за да оставите само различни бизнес направления, които ви интересуват най-много от различни реклами.
Намерени реклами: 983
pushpin

#1

USU - Универсална счетоводна система

USU - Универсална счетоводна система

firstПървоначална такса: 0 $
moneyИзисква се инвестиция: 0 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 1
firstКатегория: Програми, Счетоводство, Това е бизнес, Това е компания, То сфера, IT технология, То, Програмиране, Приложения
Програми за всякакъв вид бизнес! Невъзможно е бизнес без софтуер да контролира работата на предприятието и всички негови сфери на дейност. Всеки ден такава компания понася огромни загуби, защото не може да анализира своите слабости и да ги подобри. Слаба връзка може да бъде всичко: непопулярен артикул, който организацията продължава да купува за продажба; услуга, която не носи очакваната печалба поради лоша реклама; служители на предприятието, чиято ефективност на работа не е достатъчно добра; и още много. Станете наш представител във вашата страна или град и печелете в най-платежоспособния сегмент - в бизнеса!
Франчайз за жени
Франчайз за жени
Франчайзи за мъже
Франчайзи за мъже
Семейни франчайзи
Семейни франчайзи
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Малък бизнес
Малък бизнес
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Виртуален франчайз
Виртуален франчайз
Бизнес франчайзи
Бизнес франчайзи
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Магазини с евтини стоки
Магазини с евтини стоки
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Франчайз от нулата
Франчайз от нулата
Безплатен франчайз
Безплатен франчайз
Готов бизнес
Готов бизнес

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#2

Bacio nero

Bacio nero

firstПървоначална такса: 11000 $
moneyИзисква се инвестиция: 22500 $
royaltyРоялти: 4 %
timeИзплащане. Брой месеци: 12
firstКатегория: Кафене, Семейно кафене, Кафе на самообслужване
Описание на франчайза от франчайзодателя: Компанията "Bacio Nero", след като е създала иновативен формат и технология, предлага продукти 100% произведени в Италия, с широка гама от новости за закуска и обяд, както и вкусни десерти. Bacio Nero предлага различни формати на франчайзинг за центъра или места с голям трафик, летища, гари, търговски центрове и др. bacio nero Описание на форматите: 1) Bacio Nero "Express Cafe" (необходимата площ на търговския обект е 20-30 кв.м., предлага различни видове кафе и кроасани с различни пълнежи. Концепцията е подходяща за малки помещения, намиращи се в райони с висок трафик, по-близо до училища / офиси / гари / летища). 2) Bacio Nero "Италианска паста" (необходимата площ на изхода е от 30 кв.м., пастата се приготвя за две до три минути пред клиента).
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#3

WOKA ASIA FOOD

WOKA ASIA FOOD

firstПървоначална такса: 5000 $
moneyИзисква се инвестиция: 7000 $
royaltyРоялти: 2 %
timeИзплащане. Брой месеци: 8
firstКатегория: Кухня, Ресторант, Ресторант и кафене
Веригата WOKA ASIA FOOD, вече добре позната в Украйна, успешно реализира проект за популяризиране и приготвяне на паназиатска кухня. Ястията се приготвят в съответствие с всички традиции на азиатската кухня, в същото време успяхме да ги адаптираме към нуждите и желанията на украинците. Главният готвач на компанията събира рецепти от страни като Тайланд, Япония, Китай. Майсторите на нашата мрежа приготвят прекрасни сосове, които оставят специален деликатен послевкус. Основното меню включва и добре познати сред местните потребители ролки. Асортиментът от предлагани ястия може да се променя, като се вземат предвид особеностите на всяка отделна точка и нейното местоположение. Особено привлекателна за марката е, че е предназначена за средния ценови сегмент на пазара. Бизнесът може да се развива успешно дори в трудни кризисни условия - ние изработваме съотношението цена -качество до най -малкия детайл. Ние разбираме колко подходяща е здравословната храна днес на достъпна цена за обикновените хора.
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#4

Петбург

Петбург

firstПървоначална такса: 1640 $
moneyИзисква се инвестиция: 11900 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 7
firstКатегория: Зоомагазин, Магазин за стоки, Зоомагазин, Онлайн магазин за домашни любимци, Онлайн магазин за стоки, Магазин за китайски стоки
Petburg е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. това е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. Дейността на компанията започва през 1997 г. Днес веригата е един от лидерите в областта на продуктите за домашни любимци в Западен Сибир. Магазините са представени в градовете: Томск, Северск, Асино, Кемерово, Юрга, Барнаул, Нов Уренгой. От 2014 г. - стартирахме собствено производство на пълнители и аксесоари под ТМ Petseven и открихме онлайн магазин. През 2015 г. компанията стартира програма за франчайзинг. Днес "Petburg" е: Собствена верига магазини за търговия на дребно Развитие на бизнеса чрез франчайзинг Онлайн магазин за домашни любимци petburg.su Ярка и запомняща се марка Удобно местоположение на магазините Достъпна и комфортна цена Модерен и ярък дизайн вътре и извън магазините Висококачествено обслужване за купувачи Големи асортимент от стоки за домашни любимци Постоянни промоции и оферти с отстъпки картички и подаръци
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#5

Му-му кафе

Му-му кафе

firstПървоначална такса: 44000 $
moneyИзисква се инвестиция: 440000 $
royaltyРоялти: 5 %
timeИзплащане. Брой месеци: 24
firstКатегория: Кафене, Ресторант, Семейно кафене, Кафе на самообслужване, Ресторант и кафене
Информация за това какво е франчайзодател. Отворихме първото си кафене през 2000 г., като го нарекохме MU-MU, освен това това беше първата, но много уверена стъпка, която направихме за откриването на мрежа от кафенета, които работят в демократичен формат на цените и в същото време, съдовете съответстват на нивото на ресторант, това е истински народен кафе. В момента нашата мрежа включва 43 пункта за продажба, освен това 7 от тях се намират на територията на летищата, те работят в рамките на франчайзинг. За 19 години успешна работа ние събрахме богат опит, който се основава на лични експерименти, които бяха увенчани с успех; имахме късмет, реализирахме огромен брой идеи и завършихме проекта добре и най -важното е, че хората са щастливи, добре се хранят и оценяват нашите услуги. MU-MU е кафене, където наистина можете да се храните вкусно, освен това с цялото огромно семейство, освен това, това място е предназначено за съвместни събирания с приятели и познати, разбира се, колеги и приятели.
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика
Ако видите правописна грешка, щракнете тук, за да я коригирате