1. Статии crumbs arrow
  2. Франчайзинг в Европа crumbs arrow

Франчайзинг в Европаhttps://FranchiseForEveryone.com

Франчайзите от Европа са различни от много други видове франчайзи. За да се ориентирате в огромното изобилие, е необходимо да проучите всички предложени варианти. Ако се интересувате от актуални франчайзи, тогава сте взели правилното управленско решение, защото при прилагането на франчайзинга имате много повече шансове, отколкото ако действате напълно независимо. Европа е не само континент, но и събирателно име за държави, които са достигнали високо ниво на икономическо, финансово и политическо развитие. На първо място, това са страните от Западна Европа, традиционни държави, които са бивши метрополии. Това се отнася в по-малка степен за европейските страни, които преди са били част от т.

Нар. Варшавски блок или съветската зона на влияние. Източноевропейските държави, които някога са били част от Съветския съюз, а по -рано региони на Руската империя, също могат да бъдат класирани като Европа. И все пак, когато става въпрос за франчайзи от Европа, веднага на ум идват традиционните държави на този континент, Германия, Франция, Холандия и Испания, както и Италия и държавата Бенилюкс. Без съмнение Великобритания може да бъде класирана като една от страните в Европа. Съответно, франчайзът трябва да бъде реализиран по такъв начин, че да се получи максимално ниво на доход. Най -успешните франчайзополучатели са родени в най -развитите страни на европейската общност.

Например, първият франчайз е първоначално от Германия, въведен е в САЩ. Това вече е история, сега франчайзите се раждат на територията на почти всички повече или по -малко развити страни, освен това много франчайзополучатели не идват от Европа, предимно от Съединените американски щати. Вероятно САЩ са рекордьор по броя на компаниите, които оперират по франчайз системата. Това не е изненадващо, защото Северноамериканските САЩ са едни от най -развитите държави на територията на земното кълбо. Там има развита иновативна икономика, огромно количество финансови ресурси са концентрирани именно на територията на Съединените американски щати.

Европа обаче е и един от водещите играчи на световния пазар и съответно там се раждат много влиятелни франчайзи. Те също се разширяват, включително на територията на Съединените американски щати, а също и на територията на други държави по света. Ако искате да придобиете правата да управлявате добре познат франчайз от Европа, проучете всички предлагани опции. Може би не трябва да се ограничавате само до европейската общност, трябва да обърнете внимание и на американските франчайзи. Те също така осигуряват огромно количество бонуси, предимства и ви позволяват да печелите много пари. Ако решите да извършвате дейността си в рамките на франчайз системата, то вие сте или франчайзодател, или дистрибутор, който иска да инвестира пари в изпълнението на франчайз дейността.

Като цяло това е правилното решение, важно е да го приложите правилно и компетентно и тогава със сигурност ще можете да си възвърнете инвестицията, защото за това придобивате франчайз от Европа или от всяка друга страна по света да стане най -успешният предприемач.

Прилагайте офис работата ефективно и компетентно, никога не нарушавайте никакви разпоредби или регионално законодателство, тогава няма да имате никакви затруднения. Ако нарушите закона, като продадете франчайз от Европа, тогава може да срещнете трудности. Същото важи и за традициите на местното население. Те също не трябва да се нарушават и открито да им се подиграват. Някои компании са се сблъсквали с много значителни трудности при франчайзинга, когато не са обръщали достатъчно внимание на местните традиции. Например, на територията на Китай много западни корпорации получиха инструкции и санкции за неспазване на традициите на тази източна държавност.

Трябваше да се извинят, те бяха просто франчайзи от Европа, които се занимаваха с търговия с дрехи. Те не спазват китайското законодателство, нарушават традиционните норми на структурата на Република Китай, получават санкции, глоби и заповеди. Те продължават да имат интерес да продължат да продават франчайза от Европа на Китай. Ето защо трябваше да се извиня, да върна, да понеса разходи за репутация. Това би могло да бъде избегнато, ако мениджърите бяха взели правилното управленско решение. За да направите това, беше необходимо само да бъдете чувствителни, да изучавате традиционните норми и законодателство на Република Китай, тогава ще бъдат спестени огромни пари.

След това разгледайте подходящи реклами и изберете бизнес за себе си

Можете също така да използвате филтри, за да оставите само различни бизнес направления, които ви интересуват най-много от различни реклами.
Намерени реклами: 983
pushpin

#1

USU - Универсална счетоводна система

USU - Универсална счетоводна система

firstПървоначална такса: 0 $
moneyИзисква се инвестиция: 0 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 1
firstКатегория: Програми, Счетоводство, Това е бизнес, Това е компания, То сфера, IT технология, То, Програмиране, Приложения
Програми за всякакъв вид бизнес! Невъзможно е бизнес без софтуер да контролира работата на предприятието и всички негови сфери на дейност. Всеки ден такава компания понася огромни загуби, защото не може да анализира своите слабости и да ги подобри. Слаба връзка може да бъде всичко: непопулярен артикул, който организацията продължава да купува за продажба; услуга, която не носи очакваната печалба поради лоша реклама; служители на предприятието, чиято ефективност на работа не е достатъчно добра; и още много. Станете наш представител във вашата страна или град и печелете в най-платежоспособния сегмент - в бизнеса!
Франчайз за жени
Франчайз за жени
Франчайзи за мъже
Франчайзи за мъже
Семейни франчайзи
Семейни франчайзи
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Малък бизнес
Малък бизнес
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Виртуален франчайз
Виртуален франчайз
Бизнес франчайзи
Бизнес франчайзи
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Магазини с евтини стоки
Магазини с евтини стоки
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Франчайз от нулата
Франчайз от нулата
Безплатен франчайз
Безплатен франчайз
Готов бизнес
Готов бизнес

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#2

Bacio nero

Bacio nero

firstПървоначална такса: 11000 $
moneyИзисква се инвестиция: 22500 $
royaltyРоялти: 4 %
timeИзплащане. Брой месеци: 12
firstКатегория: Кафене, Семейно кафене, Кафе на самообслужване
Описание на франчайза от франчайзодателя: Компанията "Bacio Nero", след като е създала иновативен формат и технология, предлага продукти 100% произведени в Италия, с широка гама от новости за закуска и обяд, както и вкусни десерти. Bacio Nero предлага различни формати на франчайзинг за центъра или места с голям трафик, летища, гари, търговски центрове и др. bacio nero Описание на форматите: 1) Bacio Nero "Express Cafe" (необходимата площ на търговския обект е 20-30 кв.м., предлага различни видове кафе и кроасани с различни пълнежи. Концепцията е подходяща за малки помещения, намиращи се в райони с висок трафик, по-близо до училища / офиси / гари / летища). 2) Bacio Nero "Италианска паста" (необходимата площ на изхода е от 30 кв.м., пастата се приготвя за две до три минути пред клиента).
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#3

WOKA ASIA FOOD

WOKA ASIA FOOD

firstПървоначална такса: 5000 $
moneyИзисква се инвестиция: 7000 $
royaltyРоялти: 2 %
timeИзплащане. Брой месеци: 8
firstКатегория: Кухня, Ресторант, Ресторант и кафене
Веригата WOKA ASIA FOOD, вече добре позната в Украйна, успешно реализира проект за популяризиране и приготвяне на паназиатска кухня. Ястията се приготвят в съответствие с всички традиции на азиатската кухня, в същото време успяхме да ги адаптираме към нуждите и желанията на украинците. Главният готвач на компанията събира рецепти от страни като Тайланд, Япония, Китай. Майсторите на нашата мрежа приготвят прекрасни сосове, които оставят специален деликатен послевкус. Основното меню включва и добре познати сред местните потребители ролки. Асортиментът от предлагани ястия може да се променя, като се вземат предвид особеностите на всяка отделна точка и нейното местоположение. Особено привлекателна за марката е, че е предназначена за средния ценови сегмент на пазара. Бизнесът може да се развива успешно дори в трудни кризисни условия - ние изработваме съотношението цена -качество до най -малкия детайл. Ние разбираме колко подходяща е здравословната храна днес на достъпна цена за обикновените хора.
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#4

Петбург

Петбург

firstПървоначална такса: 1640 $
moneyИзисква се инвестиция: 11900 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 7
firstКатегория: Зоомагазин, Магазин за стоки, Зоомагазин, Онлайн магазин за домашни любимци, Онлайн магазин за стоки, Магазин за китайски стоки
Petburg е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. това е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. Дейността на компанията започва през 1997 г. Днес веригата е един от лидерите в областта на продуктите за домашни любимци в Западен Сибир. Магазините са представени в градовете: Томск, Северск, Асино, Кемерово, Юрга, Барнаул, Нов Уренгой. От 2014 г. - стартирахме собствено производство на пълнители и аксесоари под ТМ Petseven и открихме онлайн магазин. През 2015 г. компанията стартира програма за франчайзинг. Днес "Petburg" е: Собствена верига магазини за търговия на дребно Развитие на бизнеса чрез франчайзинг Онлайн магазин за домашни любимци petburg.su Ярка и запомняща се марка Удобно местоположение на магазините Достъпна и комфортна цена Модерен и ярък дизайн вътре и извън магазините Висококачествено обслужване за купувачи Големи асортимент от стоки за домашни любимци Постоянни промоции и оферти с отстъпки картички и подаръци
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#5

Му-му кафе

Му-му кафе

firstПървоначална такса: 44000 $
moneyИзисква се инвестиция: 440000 $
royaltyРоялти: 5 %
timeИзплащане. Брой месеци: 24
firstКатегория: Кафене, Ресторант, Семейно кафене, Кафе на самообслужване, Ресторант и кафене
Информация за това какво е франчайзодател. Отворихме първото си кафене през 2000 г., като го нарекохме MU-MU, освен това това беше първата, но много уверена стъпка, която направихме за откриването на мрежа от кафенета, които работят в демократичен формат на цените и в същото време, съдовете съответстват на нивото на ресторант, това е истински народен кафе. В момента нашата мрежа включва 43 пункта за продажба, освен това 7 от тях се намират на територията на летищата, те работят в рамките на франчайзинг. За 19 години успешна работа ние събрахме богат опит, който се основава на лични експерименти, които бяха увенчани с успех; имахме късмет, реализирахме огромен брой идеи и завършихме проекта добре и най -важното е, че хората са щастливи, добре се хранят и оценяват нашите услуги. MU-MU е кафене, където наистина можете да се храните вкусно, освен това с цялото огромно семейство, освен това, това място е предназначено за съвместни събирания с приятели и познати, разбира се, колеги и приятели.
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика
Ако видите правописна грешка, щракнете тук, за да я коригирате