1. Статии crumbs arrow
  2. Същността на франчайзинга crumbs arrow

Същността на франчайзингаhttps://FranchiseForEveryone.com

Същността на франчайзинга е, че едната страна прехвърля правото да извършва дейности от името на своята марка, а другата я придобива, най -често срещу определена такса. Първо, това е еднократна вноска, която всъщност е първоначалното и първото приспадане в полза на собственика на марката. Освен това има две вноски, роялти и прехвърляне към глобална реклама. Разбира се, всъщност собственикът на предприятието в рамките на франчайзинга може да постави всякакви условия и да начисли такса. Зависи какви споразумения могат да бъдат постигнати и какви условия са предвидени по време на изпълнението на офис работата. Ако искате да се занимавате с франчайзинг, тогава трябва да разберете самата същност на тази дейност.

Той се състои във факта, че е необходимо правилно и компетентно да се изпълняват възложените задачи в рекордно кратко време, като се изпълняват дейности в рамките на регламентите. В същото време същността на франчайзинга също е, че трябва да се възползвате от вече напълно популяризирана, добре позната и популярна марка. По този начин човек може да има високо ниво на доход, като инвестира не много пари. Всъщност, когато взаимодействате с франчайзинга, трябва само да платите на франчайзодателя, за това той предоставя възможност да работи с всички закупени, придобити и разработени инструменти. Просто трябва да инвестирате пари, за да отворите своя собствена точка за реализация.

Разбира се, същността на франчайзинга е, че се привличат инвеститори, които ще бъдат част от франчайз мрежата. Тези инвеститори инвестират собствени финансови ресурси, за да реализират печалба по време на функционирането на съществуващата платформа. Това е същността на франчайзинга. Компанията вече не може или не иска да се разширява самостоятелно; търси помощници, инвеститори, дистрибутори. На езика на франчайза те се наричат франчайзополучатели. Именно тези франчайзополучатели купуват от франчайзодателя възможността да извършват дейности в съответствие с цял набор от различни стандарти и правила.

В допълнение, същността на франчайзинга се крие във факта, че е необходимо да се вземат предвид желанията на собственика на търговската марка. Той иска неговата организация да се развива възможно най -ефективно, да получава високо ниво на доходи. Трябва да се стремите към това, като изпълнявате офис работа и помагате на партньорите си. Партньорите получават ефективна помощ и започват да извършват дейности в пълно съответствие с цял списък от разпоредби. Тези разпоредби дават възможност лесно и компетентно да извършват всякакви канцеларски операции в настоящия формат. Ако се интересувате от същността на франчайзинга, тогава можете да търсите в интернет. В отворените източници има огромно количество информация за това какъв е този вид дейност.

Всъщност това е лизингът на търговската марка, както и всички елементи, свързани с нея. Това са инструкции, правила, оборудване, ноу-хау, разпоредби на разположение на франчайзодателя, опит и т.н.

Ще имате цял списък с различни предимства, всеки от които се разпределя индивидуално. Това е същността на франчайзинга. Разбира се, необходимо е да се действа възможно най -ефективно, да се извършва офис работа по такъв начин, че впоследствие да няма трудности. Освен това в основата си франчайзингът не е нищо повече от възможност да станете част от голяма корпорация. По този начин се гарантират икономии на обем, когато много бизнесмени извършват дейности в рамките на една и съща мрежа и по -изгодно купуват инвентар от доставчици. Те получават корпоративни отстъпки и отстъпки на едро, като си осигуряват възможност за дъмпинг на цените поради факта, че самите те купуват материали евтино.

Точно това е същността на франчайзинга, дейност, която осигурява високо ниво на ефективно търсене поради факта, че се използва добре позната търговска марка. Никога не трябва да пренебрегвате тази възможност. Проникнете в самата същност на франчайзинга, разберете какво представлява този вид дейност, вземете правилното управленско решение. Тогава със сигурност ще успеете и в дългосрочен план ще бъдете безспорен лидер. По същество ще използвате цял набор от различни инструменти, които са много трудни и скъпи за вас, за да се развиете. И собственикът на франчайзинга вече е създал своя собствена система, той най -вероятно вече има опит в взаимодействието с партньори. Вие също ще бъдете изключителен дистрибутор, което е удобно.

Това е същността на франчайзинга.

След това разгледайте подходящи реклами и изберете бизнес за себе си

Можете също така да използвате филтри, за да оставите само различни бизнес направления, които ви интересуват най-много от различни реклами.
Намерени реклами: 983
pushpin

#1

USU - Универсална счетоводна система

USU - Универсална счетоводна система

firstПървоначална такса: 0 $
moneyИзисква се инвестиция: 0 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 1
firstКатегория: Програми, Счетоводство, Това е бизнес, Това е компания, То сфера, IT технология, То, Програмиране, Приложения
Програми за всякакъв вид бизнес! Невъзможно е бизнес без софтуер да контролира работата на предприятието и всички негови сфери на дейност. Всеки ден такава компания понася огромни загуби, защото не може да анализира своите слабости и да ги подобри. Слаба връзка може да бъде всичко: непопулярен артикул, който организацията продължава да купува за продажба; услуга, която не носи очакваната печалба поради лоша реклама; служители на предприятието, чиято ефективност на работа не е достатъчно добра; и още много. Станете наш представител във вашата страна или град и печелете в най-платежоспособния сегмент - в бизнеса!
Франчайз за жени
Франчайз за жени
Франчайзи за мъже
Франчайзи за мъже
Семейни франчайзи
Семейни франчайзи
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Малък бизнес
Малък бизнес
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Виртуален франчайз
Виртуален франчайз
Бизнес франчайзи
Бизнес франчайзи
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Магазини с евтини стоки
Магазини с евтини стоки
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Франчайз от нулата
Франчайз от нулата
Безплатен франчайз
Безплатен франчайз
Готов бизнес
Готов бизнес

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#2

Bacio nero

Bacio nero

firstПървоначална такса: 11000 $
moneyИзисква се инвестиция: 22500 $
royaltyРоялти: 4 %
timeИзплащане. Брой месеци: 12
firstКатегория: Кафене, Семейно кафене, Кафе на самообслужване
Описание на франчайза от франчайзодателя: Компанията "Bacio Nero", след като е създала иновативен формат и технология, предлага продукти 100% произведени в Италия, с широка гама от новости за закуска и обяд, както и вкусни десерти. Bacio Nero предлага различни формати на франчайзинг за центъра или места с голям трафик, летища, гари, търговски центрове и др. bacio nero Описание на форматите: 1) Bacio Nero "Express Cafe" (необходимата площ на търговския обект е 20-30 кв.м., предлага различни видове кафе и кроасани с различни пълнежи. Концепцията е подходяща за малки помещения, намиращи се в райони с висок трафик, по-близо до училища / офиси / гари / летища). 2) Bacio Nero "Италианска паста" (необходимата площ на изхода е от 30 кв.м., пастата се приготвя за две до три минути пред клиента).
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#3

WOKA ASIA FOOD

WOKA ASIA FOOD

firstПървоначална такса: 5000 $
moneyИзисква се инвестиция: 7000 $
royaltyРоялти: 2 %
timeИзплащане. Брой месеци: 8
firstКатегория: Кухня, Ресторант, Ресторант и кафене
Веригата WOKA ASIA FOOD, вече добре позната в Украйна, успешно реализира проект за популяризиране и приготвяне на паназиатска кухня. Ястията се приготвят в съответствие с всички традиции на азиатската кухня, в същото време успяхме да ги адаптираме към нуждите и желанията на украинците. Главният готвач на компанията събира рецепти от страни като Тайланд, Япония, Китай. Майсторите на нашата мрежа приготвят прекрасни сосове, които оставят специален деликатен послевкус. Основното меню включва и добре познати сред местните потребители ролки. Асортиментът от предлагани ястия може да се променя, като се вземат предвид особеностите на всяка отделна точка и нейното местоположение. Особено привлекателна за марката е, че е предназначена за средния ценови сегмент на пазара. Бизнесът може да се развива успешно дори в трудни кризисни условия - ние изработваме съотношението цена -качество до най -малкия детайл. Ние разбираме колко подходяща е здравословната храна днес на достъпна цена за обикновените хора.
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#4

Петбург

Петбург

firstПървоначална такса: 1640 $
moneyИзисква се инвестиция: 11900 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 7
firstКатегория: Зоомагазин, Магазин за стоки, Зоомагазин, Онлайн магазин за домашни любимци, Онлайн магазин за стоки, Магазин за китайски стоки
Petburg е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. това е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. Дейността на компанията започва през 1997 г. Днес веригата е един от лидерите в областта на продуктите за домашни любимци в Западен Сибир. Магазините са представени в градовете: Томск, Северск, Асино, Кемерово, Юрга, Барнаул, Нов Уренгой. От 2014 г. - стартирахме собствено производство на пълнители и аксесоари под ТМ Petseven и открихме онлайн магазин. През 2015 г. компанията стартира програма за франчайзинг. Днес "Petburg" е: Собствена верига магазини за търговия на дребно Развитие на бизнеса чрез франчайзинг Онлайн магазин за домашни любимци petburg.su Ярка и запомняща се марка Удобно местоположение на магазините Достъпна и комфортна цена Модерен и ярък дизайн вътре и извън магазините Висококачествено обслужване за купувачи Големи асортимент от стоки за домашни любимци Постоянни промоции и оферти с отстъпки картички и подаръци
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#5

Му-му кафе

Му-му кафе

firstПървоначална такса: 44000 $
moneyИзисква се инвестиция: 440000 $
royaltyРоялти: 5 %
timeИзплащане. Брой месеци: 24
firstКатегория: Кафене, Ресторант, Семейно кафене, Кафе на самообслужване, Ресторант и кафене
Информация за това какво е франчайзодател. Отворихме първото си кафене през 2000 г., като го нарекохме MU-MU, освен това това беше първата, но много уверена стъпка, която направихме за откриването на мрежа от кафенета, които работят в демократичен формат на цените и в същото време, съдовете съответстват на нивото на ресторант, това е истински народен кафе. В момента нашата мрежа включва 43 пункта за продажба, освен това 7 от тях се намират на територията на летищата, те работят в рамките на франчайзинг. За 19 години успешна работа ние събрахме богат опит, който се основава на лични експерименти, които бяха увенчани с успех; имахме късмет, реализирахме огромен брой идеи и завършихме проекта добре и най -важното е, че хората са щастливи, добре се хранят и оценяват нашите услуги. MU-MU е кафене, където наистина можете да се храните вкусно, освен това с цялото огромно семейство, освен това, това място е предназначено за съвместни събирания с приятели и познати, разбира се, колеги и приятели.
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика
Ако видите правописна грешка, щракнете тук, за да я коригирате