1. Статии crumbs arrow
  2. Искам да започна собствен бизнес crumbs arrow

Искам да започна собствен бизнесhttps://FranchiseForEveryone.com

Искам да започна собствен бизнес. Това е лозунгът на много начинаещи предприемачи. Въпреки това, когато начинаещите предприемачи искат да стартират бизнес проект, те често нямат достатъчно опит с франчайзи. Но има изход, по -добре е да се обърнете към успешен франчайзодател, компания, която вече е успяла да извърши всички необходими офис операции и получава приходи от извършваните дейности. Например, ако искате да отворите стопанска единица, ще трябва да разполагате с необходимата сума пари, но ако ви липсва опит, какво правите? Това е просто, просто трябва да използвате системата за франчайзинг. Той предоставя огромен брой различни предимства, които трябва да бъдат използвани и след това, компанията ще бъде успешна в дългосрочен план, тя ще бъде несъмнен лидер.

Ако искате да отворите бизнес обект и да не зависите от другите. Тази фраза е характерна за много хора, но само няколко постигат успех. И така, каква е тайната на успеха? Просто е, статистиката говори сама за себе си. Повече от 80% от видовете предприемаческа дейност, открити в независим режим, вече престават да работят след 3 години, само 20% от тях постигат успех и могат да продължат да извършват предприемачество. Така че, когато искате да започнете собствен бизнес, трябва да знаете със сигурност, че е необходимо да се обърнете към успешен франчайзодател. Франчайзодателят ще предостави всичко необходимо за компетентно и ефективно изпълнение на всяка офис работа. Те не само имат колекция от наредби и някакъв вид продукт, но той има и най -ценния трудов опит.

Именно този опит той споделя с вас срещу много малка такса.

Някои франчайзодатели начисляват еднократно приспадане, други отказват тази такса. Факт е, че това е първоначално приспадане, което се прави при сключване на договор за франчайз. Изгодно е да отворите собствен бизнес. Няма да се налага да седите в офиса и да работите за непознат. Ето защо много хора искат да открият собствен бизнес и да започнат да живеят като пълноценни хора, които могат сами да управляват времето си. Много е изгодно и практично да имате собствен бизнес, поради което бихте искали да отворите бизнес, за да се възползвате и от внедряването на офис работа.

В това няма нищо укоримо, всеки се стреми да живее самостоятелно, да взема свои решения, без да се ръководи от работния график на компанията. Не е достатъчно обаче да се каже, че искате да започнете собствен бизнес. Също така трябва да предприемете действия, за да постигнете успех. Често дори не е достатъчно дори да имате определено количество ресурси, имате нужда от опит, имате нужда от технологии, подходящи инструменти. В крайна сметка имате нужда от идея, която трябва да бъде реализирана. Ако нещо от горното липсва или липсват всички елементи, но има определена сума пари и желание да печелите, тогава трябва да се свържете с опитен франчайзодател. Трябва да му се каже, че искате да започнете собствен бизнес, и да поискате помощ.

Разбира се, първо трябва да изучите анализа и да разберете кой от вашите бъдещи партньори отговаря най -добре на вашите изисквания. Сключете споразумение за партньорство само с организация, която ви предоставя благоприятни условия за взаимодействие. Условията могат да бъдат проучени предварително. Веднага щом осъзнаете, че искате да започнете собствен бизнес, трябва да започнете да действате, да извършвате анализи, да събирате статистически данни. Това е много важно за вземане на правилното управленско решение. Вероятно също така искате вашият бизнес проект веднага да започне да носи високи нива на доход.

Това е възможно и ако изберете най -подходящия проект. Ако искате да отворите не какъвто и да е обект на предприемаческа дейност, а добър бизнес франчайз, имате нужда от него, за да се справите ефективно с всички трудности и да бъдете устойчиви на стрес. Именно този вид дейност може да се осъществи под франчайз, като се използват готови и изпитани във времето проекти. Това е вашият собствен бизнес, който искате да бъде и с какво искате да управлявате. Ако искате да започнете изцяло собствен бизнес, за да бъдете управляващ директор, да живеете според графика си, да работите, както сметнете за добре. Разбира се, франчайзингът също има своите разпоредби и ограничения, но това не може да се сравни с това, което обикновеният офис работник има в живота си. В крайна сметка системата за франчайзинг е способността да извършвате офис операции в независим режим, но в същото време да използвате корпоративната идентичност, инструментите, стандартите и други елементи на предприемаческата дейност.

Разбира се, ако искате да започнете собствен бизнес и изобщо не искате да се подчинявате на никого, с изключение на държавния закон, тогава можете да действате независимо. Никой не е принуден да работи в рамките на системата за франчайзинг, това е доброволен въпрос.

Ако искате да откриете компания, тя ще бъде полезна за хората, които използват нейните услуги или купуват продукт. Освен това вероятно искате вашият бизнес да бъде социално ориентиран, да предостави възможност на хората да работят ефективно, да реализират своите възможности и таланти. Разбира се, всеки бизнес проект трябва да се изпълнява в строго съответствие със законовите разпоредби. В противен случай можете да рискувате да получите присъда за затвор, ако престъплението е достатъчно сериозно.

След това разгледайте подходящи реклами и изберете бизнес за себе си

Можете също така да използвате филтри, за да оставите само различни бизнес направления, които ви интересуват най-много от различни реклами.
Намерени реклами: 983
pushpin

#1

USU - Универсална счетоводна система

USU - Универсална счетоводна система

firstПървоначална такса: 0 $
moneyИзисква се инвестиция: 0 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 1
firstКатегория: Програми, Счетоводство, Това е бизнес, Това е компания, То сфера, IT технология, То, Програмиране, Приложения
Програми за всякакъв вид бизнес! Невъзможно е бизнес без софтуер да контролира работата на предприятието и всички негови сфери на дейност. Всеки ден такава компания понася огромни загуби, защото не може да анализира своите слабости и да ги подобри. Слаба връзка може да бъде всичко: непопулярен артикул, който организацията продължава да купува за продажба; услуга, която не носи очакваната печалба поради лоша реклама; служители на предприятието, чиято ефективност на работа не е достатъчно добра; и още много. Станете наш представител във вашата страна или град и печелете в най-платежоспособния сегмент - в бизнеса!
Франчайз за жени
Франчайз за жени
Франчайзи за мъже
Франчайзи за мъже
Семейни франчайзи
Семейни франчайзи
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Малък бизнес
Малък бизнес
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Виртуален франчайз
Виртуален франчайз
Бизнес франчайзи
Бизнес франчайзи
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Магазини с евтини стоки
Магазини с евтини стоки
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Франчайз от нулата
Франчайз от нулата
Безплатен франчайз
Безплатен франчайз
Готов бизнес
Готов бизнес

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#2

Bacio nero

Bacio nero

firstПървоначална такса: 11000 $
moneyИзисква се инвестиция: 22500 $
royaltyРоялти: 4 %
timeИзплащане. Брой месеци: 12
firstКатегория: Кафене, Семейно кафене, Кафе на самообслужване
Описание на франчайза от франчайзодателя: Компанията "Bacio Nero", след като е създала иновативен формат и технология, предлага продукти 100% произведени в Италия, с широка гама от новости за закуска и обяд, както и вкусни десерти. Bacio Nero предлага различни формати на франчайзинг за центъра или места с голям трафик, летища, гари, търговски центрове и др. bacio nero Описание на форматите: 1) Bacio Nero "Express Cafe" (необходимата площ на търговския обект е 20-30 кв.м., предлага различни видове кафе и кроасани с различни пълнежи. Концепцията е подходяща за малки помещения, намиращи се в райони с висок трафик, по-близо до училища / офиси / гари / летища). 2) Bacio Nero "Италианска паста" (необходимата площ на изхода е от 30 кв.м., пастата се приготвя за две до три минути пред клиента).
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#3

WOKA ASIA FOOD

WOKA ASIA FOOD

firstПървоначална такса: 5000 $
moneyИзисква се инвестиция: 7000 $
royaltyРоялти: 2 %
timeИзплащане. Брой месеци: 8
firstКатегория: Кухня, Ресторант, Ресторант и кафене
Веригата WOKA ASIA FOOD, вече добре позната в Украйна, успешно реализира проект за популяризиране и приготвяне на паназиатска кухня. Ястията се приготвят в съответствие с всички традиции на азиатската кухня, в същото време успяхме да ги адаптираме към нуждите и желанията на украинците. Главният готвач на компанията събира рецепти от страни като Тайланд, Япония, Китай. Майсторите на нашата мрежа приготвят прекрасни сосове, които оставят специален деликатен послевкус. Основното меню включва и добре познати сред местните потребители ролки. Асортиментът от предлагани ястия може да се променя, като се вземат предвид особеностите на всяка отделна точка и нейното местоположение. Особено привлекателна за марката е, че е предназначена за средния ценови сегмент на пазара. Бизнесът може да се развива успешно дори в трудни кризисни условия - ние изработваме съотношението цена -качество до най -малкия детайл. Ние разбираме колко подходяща е здравословната храна днес на достъпна цена за обикновените хора.
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#4

Петбург

Петбург

firstПървоначална такса: 1640 $
moneyИзисква се инвестиция: 11900 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 7
firstКатегория: Зоомагазин, Магазин за стоки, Зоомагазин, Онлайн магазин за домашни любимци, Онлайн магазин за стоки, Магазин за китайски стоки
Petburg е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. това е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. Дейността на компанията започва през 1997 г. Днес веригата е един от лидерите в областта на продуктите за домашни любимци в Западен Сибир. Магазините са представени в градовете: Томск, Северск, Асино, Кемерово, Юрга, Барнаул, Нов Уренгой. От 2014 г. - стартирахме собствено производство на пълнители и аксесоари под ТМ Petseven и открихме онлайн магазин. През 2015 г. компанията стартира програма за франчайзинг. Днес "Petburg" е: Собствена верига магазини за търговия на дребно Развитие на бизнеса чрез франчайзинг Онлайн магазин за домашни любимци petburg.su Ярка и запомняща се марка Удобно местоположение на магазините Достъпна и комфортна цена Модерен и ярък дизайн вътре и извън магазините Висококачествено обслужване за купувачи Големи асортимент от стоки за домашни любимци Постоянни промоции и оферти с отстъпки картички и подаръци
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#5

Му-му кафе

Му-му кафе

firstПървоначална такса: 44000 $
moneyИзисква се инвестиция: 440000 $
royaltyРоялти: 5 %
timeИзплащане. Брой месеци: 24
firstКатегория: Кафене, Ресторант, Семейно кафене, Кафе на самообслужване, Ресторант и кафене
Информация за това какво е франчайзодател. Отворихме първото си кафене през 2000 г., като го нарекохме MU-MU, освен това това беше първата, но много уверена стъпка, която направихме за откриването на мрежа от кафенета, които работят в демократичен формат на цените и в същото време, съдовете съответстват на нивото на ресторант, това е истински народен кафе. В момента нашата мрежа включва 43 пункта за продажба, освен това 7 от тях се намират на територията на летищата, те работят в рамките на франчайзинг. За 19 години успешна работа ние събрахме богат опит, който се основава на лични експерименти, които бяха увенчани с успех; имахме късмет, реализирахме огромен брой идеи и завършихме проекта добре и най -важното е, че хората са щастливи, добре се хранят и оценяват нашите услуги. MU-MU е кафене, където наистина можете да се храните вкусно, освен това с цялото огромно семейство, освен това, това място е предназначено за съвместни събирания с приятели и познати, разбира се, колеги и приятели.
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика
Ако видите правописна грешка, щракнете тук, за да я коригирате