1. Статии crumbs arrow
  2. Какъв бизнес е изгодно да се отвори? crumbs arrow

Какъв бизнес е изгодно да се отвори?https://FranchiseForEveryone.com

Какъв бизнес е изгодно да се отвори? С какъв бизнес трябва да започне начинаещ бизнесмен? Какви принципи на работа трябва да се ръководят? От какво да започнем? Кое поле на дейност да изберете и много други въпроси често задават начинаещите предприемачи. На първо място е необходимо да се вземе решение относно наличните бюджетни средства. Анализирайте пазара на определен регион за търсенето на услуга или продукт за клиентите. Собственият бизнес ви позволява не само да бъдете независими от висшето ръководство и второстепенните фактори, но също така ви позволява да увеличавате приходите с минимални разходи, основното е да подходите разумно към този въпрос. Можете самостоятелно да анализирате собствените си ресурси, да изберете място и време на работа. Придобиване на нови знания и тяхното умело използване.

Кой бизнес трябва да се предпочете е чисто индивидуален и за да се запознаете с опциите, е на разположение за изучаване на Интернет. Предвид настоящата ситуация повечето компании не успяха да останат на повърхността, тъй като икономическата криза засяга пазара, а конкуренцията изтласква останалите компании. За бързо и ефективно стартиране, отваряне и успех във вашия бизнес, който сте избрали, трябва да имате опитни ментори, например франчайзодатели, които при определени условия ще предоставят пълни данни и готов бизнес план в конкретен случай сфера на дейност. днес франчайзингът е доста уместен и с голямо търсене, поради което има много възможности за избор, за да се запознаете с кои оферти можете да работите, да отидете в каталога на франчайзинга и да анализирате обхвата на предвидените случаи, които са от полза за бъдещия ви бизнес. Каталогът на франчайзинг има голям асортимент от различни опции, достъпни за всеки, както по термини, така и по портфейла. Не трябва да чакате, докато някой друг се заеме с вашия бизнес, побързайте и изберете най -добрата оферта от наличните опции, нашите специалисти ще ви посъветват по всички въпроси, които при необходимост ще пътуват с вас до всички срещи, обсъждайки условията и предоставяне на аналитични данни. Също така при сключване на сделката ще бъде предоставена правна помощ.

При закупуване на франчайз получавате готов бизнес план, пълни данни за управление, контрол и счетоводство. Магазинът разполага с пълна информация за определена организация, опит на пазара, началото на франчайз продажбите, с всички франчайз компании, в количествено съотношение и местоположение. Франчайзодателят предоставя на франчайзополучателя пълни данни, помага при избора на необходимото пространство под наем, избира необходимите наименования на оборудване, с предоставяне на стоки в договорената сума. Брошури и флаери, рекламни продукти ще бъдат предоставени от партньора, с обучение на персонал, за по -ефективна работа и единния успех на марката. Разбира се, производителите на определена мрежа могат самостоятелно да отварят нови точки в определен регион, държава, но това няма да бъде толкова високо качество, колкото в присъствието на франчайзополучател, защото контролът трябва да бъде постоянен, а не отдалечен. Франчайзингът е от полза и за двете страни, което води до успех на общите цели, под общо име. Когато купувате франчайз, трябва да се ръководите от цената, при която е необходимо да се вземат предвид еднократната такса, роялти, които се плащат по време на сделката между страните, каква ще бъде еднократната такса решено от франчайзодателя, като се вземат предвид всички разходи по продажбата.

В допълнение, дизайнерски проект ще бъде разработен под единно лого, за да не се различава от другите компании. Изграждането на работа, продажби и услуги се извършва на индивидуална основа. Посещения за откриване на нови пунктове (магазини, салони, учебни и медицински центрове), пълна консултативна подкрепа от партньора. Станете финансово независими и управлявайте собственото си време и други ресурси с минимални разходи. Гарантираме благоприятни условия и бърз растеж, стартиране и ефективни дейности с доказани компании, които са се доказали от най -добрата страна и имат голяма клиентска база. Не губете време, започнете печеливш бизнес без страх от провал, защото не е нужно да стартирате бизнес от нулата, със стабилна база, професионалисти в своята област и голяма клиентска база. Благодарни сме за проявения интерес и очакваме продуктивно сътрудничество.

За да научите повече, отидете в магазина и проучете пазарните оферти, цени и условия. За по -голямо удобство има филтриране и класификация на групи, диференцирани по рейтинги. Какъв бизнес трябва да решавате само вие, трябва да отговорите, защото само любимото ви занимание ще донесе успех и високи доходи. Очакваме вашия контакт в нашия каталог и очакваме продуктивно и дългосрочно сътрудничество.

След това разгледайте подходящи реклами и изберете бизнес за себе си

Можете също така да използвате филтри, за да оставите само различни бизнес направления, които ви интересуват най-много от различни реклами.
Намерени реклами: 983
pushpin

#1

USU - Универсална счетоводна система

USU - Универсална счетоводна система

firstПървоначална такса: 0 $
moneyИзисква се инвестиция: 0 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 1
firstКатегория: Програми, Счетоводство, Това е бизнес, Това е компания, То сфера, IT технология, То, Програмиране, Приложения
Програми за всякакъв вид бизнес! Невъзможно е бизнес без софтуер да контролира работата на предприятието и всички негови сфери на дейност. Всеки ден такава компания понася огромни загуби, защото не може да анализира своите слабости и да ги подобри. Слаба връзка може да бъде всичко: непопулярен артикул, който организацията продължава да купува за продажба; услуга, която не носи очакваната печалба поради лоша реклама; служители на предприятието, чиято ефективност на работа не е достатъчно добра; и още много. Станете наш представител във вашата страна или град и печелете в най-платежоспособния сегмент - в бизнеса!
Франчайз за жени
Франчайз за жени
Франчайзи за мъже
Франчайзи за мъже
Семейни франчайзи
Семейни франчайзи
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Малък бизнес
Малък бизнес
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Виртуален франчайз
Виртуален франчайз
Бизнес франчайзи
Бизнес франчайзи
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Магазини с евтини стоки
Магазини с евтини стоки
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Франчайз от нулата
Франчайз от нулата
Безплатен франчайз
Безплатен франчайз
Готов бизнес
Готов бизнес

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#2

Bacio nero

Bacio nero

firstПървоначална такса: 11000 $
moneyИзисква се инвестиция: 22500 $
royaltyРоялти: 4 %
timeИзплащане. Брой месеци: 12
firstКатегория: Кафене, Семейно кафене, Кафе на самообслужване
Описание на франчайза от франчайзодателя: Компанията "Bacio Nero", след като е създала иновативен формат и технология, предлага продукти 100% произведени в Италия, с широка гама от новости за закуска и обяд, както и вкусни десерти. Bacio Nero предлага различни формати на франчайзинг за центъра или места с голям трафик, летища, гари, търговски центрове и др. bacio nero Описание на форматите: 1) Bacio Nero "Express Cafe" (необходимата площ на търговския обект е 20-30 кв.м., предлага различни видове кафе и кроасани с различни пълнежи. Концепцията е подходяща за малки помещения, намиращи се в райони с висок трафик, по-близо до училища / офиси / гари / летища). 2) Bacio Nero "Италианска паста" (необходимата площ на изхода е от 30 кв.м., пастата се приготвя за две до три минути пред клиента).
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#3

WOKA ASIA FOOD

WOKA ASIA FOOD

firstПървоначална такса: 5000 $
moneyИзисква се инвестиция: 7000 $
royaltyРоялти: 2 %
timeИзплащане. Брой месеци: 8
firstКатегория: Кухня, Ресторант, Ресторант и кафене
Веригата WOKA ASIA FOOD, вече добре позната в Украйна, успешно реализира проект за популяризиране и приготвяне на паназиатска кухня. Ястията се приготвят в съответствие с всички традиции на азиатската кухня, в същото време успяхме да ги адаптираме към нуждите и желанията на украинците. Главният готвач на компанията събира рецепти от страни като Тайланд, Япония, Китай. Майсторите на нашата мрежа приготвят прекрасни сосове, които оставят специален деликатен послевкус. Основното меню включва и добре познати сред местните потребители ролки. Асортиментът от предлагани ястия може да се променя, като се вземат предвид особеностите на всяка отделна точка и нейното местоположение. Особено привлекателна за марката е, че е предназначена за средния ценови сегмент на пазара. Бизнесът може да се развива успешно дори в трудни кризисни условия - ние изработваме съотношението цена -качество до най -малкия детайл. Ние разбираме колко подходяща е здравословната храна днес на достъпна цена за обикновените хора.
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#4

Петбург

Петбург

firstПървоначална такса: 1640 $
moneyИзисква се инвестиция: 11900 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 7
firstКатегория: Зоомагазин, Магазин за стоки, Зоомагазин, Онлайн магазин за домашни любимци, Онлайн магазин за стоки, Магазин за китайски стоки
Petburg е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. това е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. Дейността на компанията започва през 1997 г. Днес веригата е един от лидерите в областта на продуктите за домашни любимци в Западен Сибир. Магазините са представени в градовете: Томск, Северск, Асино, Кемерово, Юрга, Барнаул, Нов Уренгой. От 2014 г. - стартирахме собствено производство на пълнители и аксесоари под ТМ Petseven и открихме онлайн магазин. През 2015 г. компанията стартира програма за франчайзинг. Днес "Petburg" е: Собствена верига магазини за търговия на дребно Развитие на бизнеса чрез франчайзинг Онлайн магазин за домашни любимци petburg.su Ярка и запомняща се марка Удобно местоположение на магазините Достъпна и комфортна цена Модерен и ярък дизайн вътре и извън магазините Висококачествено обслужване за купувачи Големи асортимент от стоки за домашни любимци Постоянни промоции и оферти с отстъпки картички и подаръци
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#5

Му-му кафе

Му-му кафе

firstПървоначална такса: 44000 $
moneyИзисква се инвестиция: 440000 $
royaltyРоялти: 5 %
timeИзплащане. Брой месеци: 24
firstКатегория: Кафене, Ресторант, Семейно кафене, Кафе на самообслужване, Ресторант и кафене
Информация за това какво е франчайзодател. Отворихме първото си кафене през 2000 г., като го нарекохме MU-MU, освен това това беше първата, но много уверена стъпка, която направихме за откриването на мрежа от кафенета, които работят в демократичен формат на цените и в същото време, съдовете съответстват на нивото на ресторант, това е истински народен кафе. В момента нашата мрежа включва 43 пункта за продажба, освен това 7 от тях се намират на територията на летищата, те работят в рамките на франчайзинг. За 19 години успешна работа ние събрахме богат опит, който се основава на лични експерименти, които бяха увенчани с успех; имахме късмет, реализирахме огромен брой идеи и завършихме проекта добре и най -важното е, че хората са щастливи, добре се хранят и оценяват нашите услуги. MU-MU е кафене, където наистина можете да се храните вкусно, освен това с цялото огромно семейство, освен това, това място е предназначено за съвместни събирания с приятели и познати, разбира се, колеги и приятели.
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика
Ако видите правописна грешка, щракнете тук, за да я коригирате