1. Статии crumbs arrow
  2. Идеите са моят малък бизнес crumbs arrow

Идеите са моят малък бизнесhttps://FranchiseForEveryone.com

Различни идеи за франчайз за малък бизнес могат лесно да бъдат намерени в интернет, но най -важното е, че това са идеите, които харесвате. Почти всеки човек мечтае за своя малък бизнес. Какви са ползите от това? Финансова независимост, независимо вземане на решения, липса на отчетност, планиране на работния график по ваша преценка. Има много други ползи, но има потенциални рискове. Малък бизнес може лесно да бъде усвоен от конкурентите; трябва да имате значителни конкурентни предимства. Да приемем риска от липса на търсене на продукт или услуга, финансова нестабилност и други икономически рискове.

Но каквито и да са рисковете, все пак си струва да отворите собствен малък бизнес. И така, идеите са актуални за 2021 г.: отглеждане на мини зеленчуци, мандаринови дървета; моделиране на домашни кнедли и други полуфабрикати; сушене на плодове, плодове, зеленчуци; продажба на светеща боя върху различни повърхности; приготвяне на домашен сапун или ароматизирани свещи; 3D печат; правене на 3D сладкиши. Това е малък бизнес - идеята може да бъде реализирана с помощта на интернет търговия с различни стоки от Китай. Не е тайна, че именно оттам идват новите новости на сравнително ниски цени. Друг начин за вашия малък бизнес може да бъде закупуването на мини оборудване за производство на декоративни изделия, нанасяне на щампи, печат върху дрехи или дори храна. Хората обичат да получават нещо оригинално.

Изгарянето на портрети върху дървени повърхности може да бъде точно такава идея. Оборудване за такива дейности може да се закупи сравнително евтино в Китай. Неговият собствен малък бизнес е премахването на нередности по колата. Преди това тази процедура изискваше закупуване на скъпо оборудване; днес се предлагат устройства с ниска цена, но не отстъпващи по характеристики на първия вариант. Можете да закупите подобно устройство в Ali Express. След покупката е достатъчно да наемете гараж и да поставите реклама в популярната публика. Друг бизнес вариант е аерограф на кола.

Ще трябва да закупите: гараж, аерограф, компресор и регулатор на налягането, редуктор, консумативи. Подобно оборудване може да бъде закупено и в Китай. Производството на плотове, този бизнес изисква умения за дървообработване и кантираща машина. Готовите плотове могат да се продават по интернет. Изработка на гипсови 3D модели. Първо, трябва да закупите няколко формуляра за производство и консумативи. Отглеждането на домашни птици в инкубатор е малък бизнес.

Яйцата могат да се отглеждат наведнъж в сезон, могат да се отглеждат до десет партиди. Можете също така да продавате инкубатори. Услуги за термовизионни камери. Същността на моя малък бизнес е да закупя термоизолатор и в бъдеще да предоставя услуги за откриване на течове на топлина в апартаменти или предприятия. Такива услуги спестяват пари на клиентите за изолация на сгради. Можете да започнете собствен малък бизнес не само сами. Има възможност за работа с обхвата на франчайзинга.

Какво е? Това е възможност да работите в съществуващ бизнес. Как работи? Придобивате франчайз (правото да работите под името на популярна марка) франчайзодателят предоставя всяка помощ за вашето развитие и бизнес. За да направи това, той разработва бизнес план за вас, помага при избора на стая, нейния дизайн; наблюдава пазара на конкуренцията, разработва стратегии за бърз старт в работата. Какви са предимствата пред обичайния бизнес формат? Купувачът знае продукта или услугата и е готов да го купи без оглед на качеството, защото марката отдавна се е утвърдила и е обичана от потребителя. Получавате и печеливш партньор, който ви застрахова от потенциални рискове. Можете да научите повече за този работен формат и нови идеи в нашия каталог. Изгодно е да отворите собствен бизнес чрез франчайз.

След това разгледайте подходящи реклами и изберете бизнес за себе си

Можете също така да използвате филтри, за да оставите само различни бизнес направления, които ви интересуват най-много от различни реклами.
Намерени реклами: 983
pushpin

#1

USU - Универсална счетоводна система

USU - Универсална счетоводна система

firstПървоначална такса: 0 $
moneyИзисква се инвестиция: 0 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 1
firstКатегория: Програми, Счетоводство, Това е бизнес, Това е компания, То сфера, IT технология, То, Програмиране, Приложения
Програми за всякакъв вид бизнес! Невъзможно е бизнес без софтуер да контролира работата на предприятието и всички негови сфери на дейност. Всеки ден такава компания понася огромни загуби, защото не може да анализира своите слабости и да ги подобри. Слаба връзка може да бъде всичко: непопулярен артикул, който организацията продължава да купува за продажба; услуга, която не носи очакваната печалба поради лоша реклама; служители на предприятието, чиято ефективност на работа не е достатъчно добра; и още много. Станете наш представител във вашата страна или град и печелете в най-платежоспособния сегмент - в бизнеса!
Франчайз за жени
Франчайз за жени
Франчайзи за мъже
Франчайзи за мъже
Семейни франчайзи
Семейни франчайзи
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Малък бизнес
Малък бизнес
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Франчайз за дома. Можете да работите от вкъщи
Виртуален франчайз
Виртуален франчайз
Бизнес франчайзи
Бизнес франчайзи
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Печеливши, най-печеливши франчайзи
Магазини с евтини стоки
Магазини с евтини стоки
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Онлайн франчайз, онлайн магазин
Франчайз от нулата
Франчайз от нулата
Безплатен франчайз
Безплатен франчайз
Готов бизнес
Готов бизнес

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#2

Bacio nero

Bacio nero

firstПървоначална такса: 11000 $
moneyИзисква се инвестиция: 22500 $
royaltyРоялти: 4 %
timeИзплащане. Брой месеци: 12
firstКатегория: Кафене, Семейно кафене, Кафе на самообслужване
Описание на франчайза от франчайзодателя: Компанията "Bacio Nero", след като е създала иновативен формат и технология, предлага продукти 100% произведени в Италия, с широка гама от новости за закуска и обяд, както и вкусни десерти. Bacio Nero предлага различни формати на франчайзинг за центъра или места с голям трафик, летища, гари, търговски центрове и др. bacio nero Описание на форматите: 1) Bacio Nero "Express Cafe" (необходимата площ на търговския обект е 20-30 кв.м., предлага различни видове кафе и кроасани с различни пълнежи. Концепцията е подходяща за малки помещения, намиращи се в райони с висок трафик, по-близо до училища / офиси / гари / летища). 2) Bacio Nero "Италианска паста" (необходимата площ на изхода е от 30 кв.м., пастата се приготвя за две до три минути пред клиента).
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#3

WOKA ASIA FOOD

WOKA ASIA FOOD

firstПървоначална такса: 5000 $
moneyИзисква се инвестиция: 7000 $
royaltyРоялти: 2 %
timeИзплащане. Брой месеци: 8
firstКатегория: Кухня, Ресторант, Ресторант и кафене
Веригата WOKA ASIA FOOD, вече добре позната в Украйна, успешно реализира проект за популяризиране и приготвяне на паназиатска кухня. Ястията се приготвят в съответствие с всички традиции на азиатската кухня, в същото време успяхме да ги адаптираме към нуждите и желанията на украинците. Главният готвач на компанията събира рецепти от страни като Тайланд, Япония, Китай. Майсторите на нашата мрежа приготвят прекрасни сосове, които оставят специален деликатен послевкус. Основното меню включва и добре познати сред местните потребители ролки. Асортиментът от предлагани ястия може да се променя, като се вземат предвид особеностите на всяка отделна точка и нейното местоположение. Особено привлекателна за марката е, че е предназначена за средния ценови сегмент на пазара. Бизнесът може да се развива успешно дори в трудни кризисни условия - ние изработваме съотношението цена -качество до най -малкия детайл. Ние разбираме колко подходяща е здравословната храна днес на достъпна цена за обикновените хора.
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#4

Петбург

Петбург

firstПървоначална такса: 1640 $
moneyИзисква се инвестиция: 11900 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 7
firstКатегория: Зоомагазин, Магазин за стоки, Зоомагазин, Онлайн магазин за домашни любимци, Онлайн магазин за стоки, Магазин за китайски стоки
Petburg е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. това е мрежа от магазини за домашни любимци на достъпни цени. Дейността на компанията започва през 1997 г. Днес веригата е един от лидерите в областта на продуктите за домашни любимци в Западен Сибир. Магазините са представени в градовете: Томск, Северск, Асино, Кемерово, Юрга, Барнаул, Нов Уренгой. От 2014 г. - стартирахме собствено производство на пълнители и аксесоари под ТМ Petseven и открихме онлайн магазин. През 2015 г. компанията стартира програма за франчайзинг. Днес "Petburg" е: Собствена верига магазини за търговия на дребно Развитие на бизнеса чрез франчайзинг Онлайн магазин за домашни любимци petburg.su Ярка и запомняща се марка Удобно местоположение на магазините Достъпна и комфортна цена Модерен и ярък дизайн вътре и извън магазините Висококачествено обслужване за купувачи Големи асортимент от стоки за домашни любимци Постоянни промоции и оферти с отстъпки картички и подаръци
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видеоМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

#5

Му-му кафе

Му-му кафе

firstПървоначална такса: 44000 $
moneyИзисква се инвестиция: 440000 $
royaltyРоялти: 5 %
timeИзплащане. Брой месеци: 24
firstКатегория: Кафене, Ресторант, Семейно кафене, Кафе на самообслужване, Ресторант и кафене
Информация за това какво е франчайзодател. Отворихме първото си кафене през 2000 г., като го нарекохме MU-MU, освен това това беше първата, но много уверена стъпка, която направихме за откриването на мрежа от кафенета, които работят в демократичен формат на цените и в същото време, съдовете съответстват на нивото на ресторант, това е истински народен кафе. В момента нашата мрежа включва 43 пункта за продажба, освен това 7 от тях се намират на територията на летищата, те работят в рамките на франчайзинг. За 19 години успешна работа ние събрахме богат опит, който се основава на лични експерименти, които бяха увенчани с успех; имахме късмет, реализирахме огромен брой идеи и завършихме проекта добре и най -важното е, че хората са щастливи, добре се хранят и оценяват нашите услуги. MU-MU е кафене, където наистина можете да се храните вкусно, освен това с цялото огромно семейство, освен това, това място е предназначено за съвместни събирания с приятели и познати, разбира се, колеги и приятели.
Градски франчайз
Градски франчайз
За малки градове, малки населени места, малък град
За малки градове, малки населени места, малък град
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика
Ако видите правописна грешка, щракнете тук, за да я коригирате