1. Franšizni katalog crumbs arrow
  2. Franšiza. Obavezno: diler crumbs arrow

Franšiza. Obavezno: diler

Pronađeni oglasi: 1

#1

Nougat Best

Nougat Best

firstPočetna naknada: 0 $
moneyPotrebna investicija: 3000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timePovrat. Broj mjeseci: 12
firstKategorija: Medicinska prodavnica
Predstavništva koja posluju pod brendom NUGA BEST pozivaju partnere na saradnju. Zajedno ćemo otvoriti salone. Šta primatelj franšize dobija interakcijom s našom organizacijom? Prvo, pravo na obavljanje aktivnosti pod markom ekskluzivnog zaštitnog znaka "NUGA BEST" na teritoriji koja vam je dodijeljena. Moći ćete raditi na pojednostavljenom poslovnom modelu koji donosi prihod. Takođe, ne postoje naknade za pravo biti primatelj franšize, niti naknade za takav plan. Vaše osoblje će se sistematski obučavati. Pružat ćemo podršku u okviru upravljačkih aktivnosti, pravnih, marketinških za promociju proizvoda. Potrošači vole naš proizvod. Ima visok nivo potražnje zbog visokog kvaliteta i dobrog oglašavanja.
Porodične franšize
Porodične franšize
Za male gradove, mala naselja, mali grad
Za male gradove, mala naselja, mali grad
Mali posao
Mali posao

video
Postoji li video
images
Postoje fotografije



Moji lični podaci
user Registrirajte se ili prijavite da biste koristili lične podatke


Statistika
Premium pristup 30 dana Možete kupiti premium pristup da biste vidjeli detaljnu statistiku

article Franšiza i trgovac



https://FranchiseForEveryone.com

Franšiza i trgovac međusobno su povezani koncepti. Da biste tačno razumjeli što je franšiza, morate proučiti informacije kako biste donijeli ispravnu i upravljačku odluku. Napokon, relevantne informacije su ključ uspjeha. Takođe, upravljajući franšiznim i dilerskim kompleksom, koji je stvorila savjesna kompanija, možete lako obavljati bilo koji niz različitih aktivnosti i nositi se s zadatkom. Ne morate stalno trpjeti gubitke zbog činjenice da zaposlenici u vašoj tvrtki loše obavljaju svoje direktne radne funkcije. Svaki od zaposlenih može posvetiti svoje vrijeme da se efikasno nosi sa čitavim nizom uredskih poslova.

Nemate poteškoća samo zato što se čini da je naš program efikasan plan neophodne pomoći. Ako ste zainteresirani za franšizu, tada se upravljanje mora provoditi najefikasnije. Naravno, softver vam daje potrebne informacije, međutim, sam postupak upravljanja mora se provesti pomoću softvera.

Uz pomoć tima iskusnih programera, mogli ste dovršiti uredski posao u rekordnom roku. Kada komunicira s franšizom, distributer ne mora ručno obavljati puno uredskih poslova. Imate vrlo napredno sučelje lijepog izgleda. Napokon, vi ste u mogućnosti da odaberete najbolji stil dizajna.

Za franšizu i trgovca je važno da imaju čitav niz građevinskih poslovnih tehnika. Franšiza premašuje postojeće poslovne kolege na tržištu u većini pokazatelja koji se mogu rangirati kao ključni. U interakciji s dilerom, kompanija nema poteškoća, tako da franšiza postaje efikasna i moguće je ostvariti visok prihod.

Ako vidite pogrešku u pisanju, kliknite ovdje da biste je ispravili