1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kívánt: elosztó crumbs arrow

Franchise. Kívánt: elosztó

Talált hirdetések: 1

#1

TOGAS

TOGAS

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 50000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
firstKategória: Kereskedelmi, Márkabolt, Tervezés, Kereskedelmi vállalat, A megvalósításhoz, Áruk, Árucikk, Belsőépítészet, Dizájn stúdió
Kiváló kilátások a franchise megszerzésére és az üzlet fejlesztésére világszerte! A Togas luxus textíliák és otthoni kiegészítők fejlesztőinek nagy európai hálózata. Lehetőséget adunk az ügyfeleknek, hogy megvásárolhassák a cég tervezői által kifejlesztett késztermékeket vagy termékeket. Gyűjteményünkben kiváló ágynemű -készletekkel, függönyökkel és ágytakarókkal, frottír termékekkel, kiváló minőségű töltelékkel, alvószerekkel, étkészletekkel, otthoni és otthoni illatokkal kapcsolatos javaslatok találhatók, és még sok más. Majdnem 100 éve a piacon, és ma a cégnek 140 butikja van világszerte. A sikeres Togas üzlet alapja a családi értékek és az európai minőségi előírások megőrzése, tökéletes kiszolgálással és innovatív fejlesztésekkel, beleértve a lakóterek textildíszítésének népszerű stílusait és megoldásait.
Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Kész üzlet
Kész üzlet

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

article Franchise és forgalmazóhttps://FranchiseForEveryone.com

A franchise és a disztribútor nemcsak egymással összefüggő fogalmak. Ezeket a termelési feladatokat is automatizálni kell. Az új generációs szoftver alkalmas ezekre a célokra. Ön nemcsak hatékonyan képes kezelni a franchise-t, hanem a forgalmazóknak is megadhatja a szükséges figyelmet. Semmilyen üzlet nem megy forgalmazó nélkül, ezért egy franchise-ban figyelembe veszi az összes elemet egy számítógép-komplexum segítségével. Egyszerre egyedülálló és nagyon sokoldalú szoftverrel hatékonyan és egyszerűen megbirkózhat az irodai formátum feladataival, azokat a leghatékonyabban elvégezve.

Franchise-ja megtérül, mint befektetés az automatizálásba. A komplexum nemcsak multitaskingot tud biztosítani, hanem az ár és a minőség szempontjából is optimális a költség szempontjából. Ha franchise szoftvert használ, akkor a biz meghaladja az analógokat. A franchise disztribútor programot a részletekre figyelemmel kell létrehozni. A jól kivitelezett és jól megtervezett interfész szintén megkülönböztető jellemzője egy ilyen terméknek. A filigrán program hatékonyan teljesíti a kijelölt feladatokat.

A franchise vonzereje abban rejlik, hogy tagadhatatlan előnyök állnak rendelkezésre a franchise-kapcsolat mindkét résztvevője számára. A kisvállalkozások és az egyéni vállalkozók számára stabil nyereséges üzletet biztosít, a jól ismert cégek és vállalatok számára lehetőséget a piaci pozíciók bővítésére és megerősítésére. Fejlesztésünk vonzereje, hogy abszolút mindenkinek megfelel bármilyen cél és cél elérése érdekében.

Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz