1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kívánt: elosztó crumbs arrow

Franchise. Kívánt: elosztó

Talált hirdetések: 1

#1

TOGAS

TOGAS

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 50000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
firstKategória: Kereskedelmi, Márkabolt, Tervezés, Kereskedelmi vállalat, A megvalósításhoz, Áruk, Árucikk, Belsőépítészet, Dizájn stúdió
Kiváló kilátások a franchise megszerzésére és az üzlet fejlesztésére világszerte! A Togas luxus textíliák és otthoni kiegészítők fejlesztőinek nagy európai hálózata. Lehetőséget adunk az ügyfeleknek, hogy megvásárolhassák a cég tervezői által kifejlesztett késztermékeket vagy termékeket. Gyűjteményünkben kiváló ágynemű -készletekkel, függönyökkel és ágytakarókkal, frottír termékekkel, kiváló minőségű töltelékkel, alvószerekkel, étkészletekkel, otthoni és otthoni illatokkal kapcsolatos javaslatok találhatók, és még sok más. Majdnem 100 éve a piacon, és ma a cégnek 140 butikja van világszerte. A sikeres Togas üzlet alapja a családi értékek és az európai minőségi előírások megőrzése, tökéletes kiszolgálással és innovatív fejlesztésekkel, beleértve a lakóterek textildíszítésének népszerű stílusait és megoldásait.
Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Kész üzlet
Kész üzlet

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

article Franchise és forgalmazóhttps://FranchiseForEveryone.com

A franchise és a disztribútor nemcsak egymással összefüggő fogalmak. Ezeket a termelési feladatokat is automatizálni kell. Az új generációs szoftver alkalmas ezekre a célokra. Ön nemcsak hatékonyan képes kezelni a franchise-t, hanem a forgalmazóknak is megadhatja a szükséges figyelmet. Semmilyen üzlet nem megy forgalmazó nélkül, ezért egy franchise-ban figyelembe veszi az összes elemet egy számítógép-komplexum segítségével. Egyszerre egyedülálló és nagyon sokoldalú szoftverrel hatékonyan és egyszerűen megbirkózhat az irodai formátum feladataival, azokat a leghatékonyabban elvégezve.

Franchise-ja megtérül, mint befektetés az automatizálásba. A komplexum nemcsak multitaskingot tud biztosítani, hanem az ár és a minőség szempontjából is optimális a költség szempontjából. Ha franchise szoftvert használ, akkor a biz meghaladja az analógokat. A franchise disztribútor programot a részletekre figyelemmel kell létrehozni. A jól kivitelezett és jól megtervezett interfész szintén megkülönböztető jellemzője egy ilyen terméknek. A filigrán program hatékonyan teljesíti a kijelölt feladatokat.

A franchise vonzereje abban rejlik, hogy tagadhatatlan előnyök állnak rendelkezésre a franchise-kapcsolat mindkét résztvevője számára. A kisvállalkozások és az egyéni vállalkozók számára stabil nyereséges üzletet biztosít, a jól ismert cégek és vállalatok számára lehetőséget a piaci pozíciók bővítésére és megerősítésére. Fejlesztésünk vonzereje, hogy abszolút mindenkinek megfelel bármilyen cél és cél elérése érdekében.


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétHa hibát észlel, kattintson ide a javításhoz