1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kívánt: partner crumbs arrow

Franchise. Kívánt: partner

Talált hirdetések: 1

#1

KiberOne

KiberOne

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 14000 $
royaltyRoyalty: 34 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
firstKategória: Gyermekek oktatási központja, Gyermekközpont, Gyermek fejlődését, A gyermekek kreativitása, Oktatás, Online iskola, Iskola, Programozási iskola, Iskolások, Ez egy gyerekeknek szóló iskola, Gyermek programozás, Gyermekprogramozó iskola, Gyermekfejlesztő központ, Gyermekfejlesztő központ új módszerekkel, Oktatási szolgáltatások, Kiképzés
A programozás és a digitális kreativitás iskoláinak nemzetközi hálózata, a KIBERone divatos projekt egy kiegészítő oktatási rendszer formájában a gyermekek számára. Mi vagyunk az első nemzetközi szintű CyberSchool, amely típusú szolgáltatásokat nyújt a 7–14 éves korosztályú gyermekek átfogó oktatásához, a digitális technológiák legdivatosabb ismeretei: programozás, webhelyek fejlesztése és karbantartása, számítógép játékok és rajzfilmek, 3D modellezés, SMM, Internet promóció, csevegés botoktól, a kiberbiztonság és további típusok, amiről akkor többet .. Az oktatási rendszer iskolánk egy szerző módszertan közösen készített orosz és külföldi szakértők. Magasan képzett tanárok, programok, amelyek a nagy informatikai vállalatok - "Yandex", "SKB Kontur" stb. - tényleges alkalmazottai, valamint a jól ismert egyetemek meglévő szakemberei.
Női franchise
Női franchise
Férfi franchise-ok
Férfi franchise-ok
Családi franchise-ok
Családi franchise-ok
Gyermek franchise
Gyermek franchise
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Virtuális franchise
Virtuális franchise
Kész üzlet
Kész üzlet

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

article Franchise és partnerhttps://FranchiseForEveryone.com

A franchise-nak és a partnernek hatékonyan kell kölcsönhatásba lépniük a közös munka kumulatív hatásának elérése érdekében. Ha érdekel egy franchise, akkor a vállalkozás számára is megfelelő partnert kell keresnie a leghatékonyabbnak. A különféle franchise-ok úgy működnek, hogy lehetővé teszik vállalkozásának hatékony fejlesztését, gyakorlatilag semmi újat nem vezetve be magából. Egy személy már kész üzleti modellt vesz fel, és ezt felhasználva hatékonyan uralja a piacot. Ez a módszer nagyon kényelmes azok számára, akik csak pénzt akarnak keresni, és van valamilyen eszközük a befektetésre. A franchise viszonylag olcsón vásárolható meg, ha megfelelően tárgyal.

Ezenkívül minden akciót el kell végeznie a partner rendelkezéseinek betartásával. Ez nagyon fontos a pozitív eredmény eléréséhez. Ha Ön egy franchise partnere, akkor egyszerűen növelheti a költségvetési bevételek számát, egyszerűen az előírt előírásoknak megfelelően meghatározott normák és szabályok alapján. A meglévő és már tesztelt anyagok használata gyors kezdetet biztosít. A franchise akkor működik tökéletesen, ha vevője figyelembe veszi az adott régióban fennálló üzleti feltételeket, ahol a projektet megvalósítani kívánja. A franchise partnernek érzékenynek kell lennie a regionális különbségekre, és a lehető legtöbbet kell kihasználnia. Így a franchise jelenléte és a helyi sajátosságok figyelembevétele lehetőséget ad a partner számára arra, hogy a megadott információk alapján a leghatékonyabban építhesse fel saját üzleti modelljét.

A franchise hibátlanul fog működni, ha a partner szigorúan betartja a központ utasításait. Ezenkívül nem kell valami újat bevezetnie az üzleti folyamatokba, ezzel időt spórolva. Erre vásárolják a franchise-t, hogy egyszerre használhasson valaki más biz modellt és pénzt keressen. A hatékony franchise-t mindig azoknak a partnereknek kell végrehajtaniuk, akiknek van ötlete az irodai munka elvégzéséről. A franchise-tulajdonos által biztosított automatizált eszközök ideálisak lennének. Erre azonban nincs szükség, mivel a franchise partner képes felhasználni megoldásait, ha erre szükség van.

A franchise-t teljesen más típusú vállalkozásoknál alkalmazzák. Kétségtelen, hogy intenzíven fejlődik olyan iparágakban és szolgáltatásokban, mint az autóipar és az autószerviz szolgáltatások, a vállalkozás szervezésében és működtetésében nyújtott segítség (könyvelés, irodai munka, reklámozás stb.), Az építkezés, a házak javításával és karbantartásával kapcsolatos szolgáltatások , oktatási szolgáltatások, kikapcsolódás és szórakozás, gyorséttermek, éttermek, snack-bárok, élelmiszer-standok, orvosi és szépségszolgáltatások, háztartási szolgáltatások, kiskereskedelem, csakúgy, mint az USU Software szervezete.

Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz