1. Katalog waralaba crumbs arrow

Katalog waralaba

Iklan kapendak: 983
pushpin

#1

USU - Universal Accounting System

USU - Universal Accounting System

firstBiaya awal: 0 $
moneyInvestasi diperyogikeun: 0 $
royaltyRoyalti: 0 $
timePangmayaran deui. Jumlah bulan: 1
firstKategori: Program, Akuntansi
Program pikeun sagala jinis bisnis! Mustahil pikeun bisnis tanpa parangkat lunak pikeun ngendalikeun padamelan perusahaan sareng sagala bidang kagiatanana. Saban dinten perusahaan sapertos kieu ngahasilkeun karugian anu ageung sabab henteu tiasa nganalisis kalemahanana sareng ningkatkeun éta. Tautan anu lemah tiasa nanaon: barang anu henteu dipikaresep ku organisasi anu teras mésér pikeun dijual; jasa anu henteu ngasilkeun kauntungan anu diarepkeun kusabab iklan goréng; karyawan perusahaan, anu efisiensi damelna henteu cekap cekap; sareng seueur deui. Janten perwakilan kami di nagara anjeun atanapi kota sareng hasilkeun dina bagéan pangleyurna - dina bisnis!
Waralaba awéwé
Waralaba awéwé
Waralaba lalaki
Waralaba lalaki
Waralaba kulawarga
Waralaba kulawarga
Waralaba kota
Waralaba kota
Pikeun kota alit, padumukan alit, kota alit
Pikeun kota alit, padumukan alit, kota alit
Usaha leutik
Usaha leutik
Waralaba bumi. Anjeun tiasa damel ti bumi
Waralaba bumi. Anjeun tiasa damel ti bumi
Waralaba maya
Waralaba maya
Waralaba bisnis
Waralaba bisnis
Waralaba di-paménta
Waralaba di-paménta
Waralaba anu nguntungkeun, paling nguntungkeun
Waralaba anu nguntungkeun, paling nguntungkeun
Warung kalayan barang murah
Warung kalayan barang murah
Waralaba online, toko online
Waralaba online, toko online
Waralaba ti mimiti
Waralaba ti mimiti
Waralaba gratis
Waralaba gratis
Bisnis siap
Bisnis siap

video
Naha aya pidéo
images
Aya poto



Inpormasi pribadi kuring
user Ngadaptarkeun atanapi login pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi


Statistik
Aksés premium salami 30 dinten Anjeun tiasa mésér aksés premium pikeun ningali statistik anu lengkep

#2

Budak Global

Budak Global

firstBiaya awal: 15000 $
moneyInvestasi diperyogikeun: 20000 $
royaltyRoyalti: 7 %
timePangmayaran deui. Jumlah bulan: 18
firstKategori: Pusat pendidikan barudak, Atikan
Pedaran waralaba ku franchise: Janten bagian tina jaringan Global Child tina klub pendidikan internasional! Gabung sareng salah saurang pamimpin pendidikan ekstrakurikuler di nagara urang. Ayeuna Global Child nyaéta: - anggota asosiasi pendidikan internasional ICEF; - 7 taun hasil damel; - langkung ti 10 program unik pikeun ngembangkeun potensi murid urang; - langkung ti 1500 lulusan anu parantos réngsé latihan; - nawiskeun pikeun umur anu béda - tina 6 bulan dugi ka 11 taun; - pamilihan sareng latihan guru anu ngalaman sareng psikolog murangkalih; - pendekatan individu pikeun unggal murangkalih dina tahap naon. Program Global Child dumasarkeun kana metodologi unik tina Sistem Pendidikan Bilingual. Klub ogé nyayogikeun kasempetan pikeun murangkalih sakola pikeun diajar basa asing di Inggris, Malta, Spanyol sareng nagara-nagara sanés, nyiptakeun jaringan pasangan pikeun neraskeun pendidikanana dina sababaraha rupi.
Waralaba di-paménta
Waralaba di-paménta

images
Aya poto



Inpormasi pribadi kuring
user Ngadaptarkeun atanapi login pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi


Statistik
Aksés premium salami 30 dinten Anjeun tiasa mésér aksés premium pikeun ningali statistik anu lengkep

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstBiaya awal: 10000 $
moneyInvestasi diperyogikeun: 20000 $
royaltyRoyalti: 6 %
timePangmayaran deui. Jumlah bulan: 6
firstKategori: Pasipatanana
Pedaran ngeunaan franchise ku franchise: RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) didirikeun 40 taun ka pengker di Denver, Colorado, USA sareng ayeuna ngoperasikeun di langkung ti 90 nagara di panjuru dunya. Kusabab Januari 2014, RE / MAX parantos sumping ka Républik Bélarus. RE / MAX mangrupikeun perusahaan perumahan anu terkenal sareng dipercaya di dunya. Langkung ti 7.000 kantor beroperasi di langkung ti 90 nagara, padamelan ngeunaan 120.000 agén perumahan. RE / MAX Franchise RE / MAX mangrupikeun perusahaan waralaba anu masing-masing kantor sareng cabangna mandiri, tapi sacara ketat nuturkeun aturan umum perusahaan, kaayaan damel sareng kerjasama, sareng kode moral sareng etika dihormat. RE / MAX nyayogikeun franchisee na nganggo modél bisnis anu tos siap dilakukeun sareng dukungan lengkep sapanjang waktos operasi na, ngamungkinkeun unggal anggota jaringan ieu kauntungan tina ngagunakeun gambar sareng mérek perusahaan internasional.
Waralaba di-paménta
Waralaba di-paménta

video
Naha aya pidéo



Inpormasi pribadi kuring
user Ngadaptarkeun atanapi login pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi


Statistik
Aksés premium salami 30 dinten Anjeun tiasa mésér aksés premium pikeun ningali statistik anu lengkep

#4

Pressto

Pressto

firstBiaya awal: 0 $
moneyInvestasi diperyogikeun: 157000 $
royaltyRoyalti: 0 $
timePangmayaran deui. Jumlah bulan: 36
firstKategori: Beberesih garing
Katerangan waralaba ku waralaba: Frékuers beberesih garing sareng franchise laundries, dimimitian di Madrid di 1994. Dugi ka ayeuna, perusahaan parantos hasil ngamajukeun konsép bisnis na di 23 nagara di lima buana, sareng ayeuna netepkeun dirina tugas ngembangkeun jaringan na di pasar Bélarus. Pressto ngajantenkeun Bélarus salaku pasar anu ngajangjikeun pikeun modél bisnis konsolidasi sapertos Pressto, dimana jasa kualitas luhur terus ningkat dina paménta. Dina tahap pamekaran pasar waralaba di Bélarus, paménta pikeun binatu sareng jasa beberesih garing beuki ningkat. Naha franchise Pressto mangrupikeun investasi bisnis anu pangsaéna. Sababaraha kasuksésan anu hébat Pressto tiasa disababkeun ku sababaraha cara, tina solusi unik pikeun masing-masing jinis beberesih garing dugi ka nyayogikeun sababaraha jasa dina hiji binatu. Pressto nawiskeun konsép bisnis anyar dumasar kana inovasi kontinyu sareng prosés panilitian.
Waralaba di-paménta
Waralaba di-paménta



Inpormasi pribadi kuring
user Ngadaptarkeun atanapi login pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi


Statistik
Aksés premium salami 30 dinten Anjeun tiasa mésér aksés premium pikeun ningali statistik anu lengkep

#5

Makey

Makey

firstBiaya awal: 0 $
moneyInvestasi diperyogikeun: 8000 $
royaltyRoyalti: 0 $
timePangmayaran deui. Jumlah bulan: 8
firstKategori: Toko barang, Toko eceran
Perusahaan Makey parantos hasil ngembangkeun langkung ti 20 taun sareng leres dianggap salaku salah sahiji pabrik ngarah haberdashery kulit kualitas luhur, aksésoris bisnis sareng barang-barang interior. Kami ngahargaan pengrajin urang sareng bangga ka aranjeunna, sabab berkat usaha aranjeunna yén mérek kami parantos dikenal, sareng produk na di paménta ajeg henteu ngan di Bélarus, tapi ogé di mancanagara. Nanging, ieu lumrah, sabab perusahaan urang ngerjakeun master kado kalayan pendidikan seni anu langkung luhur. Makey Franchise "Makey" mangrupikeun tawaran unik dina pasar waralaba souvenir kulit asli buatan tangan. - Kami nawiskeun solusi siap pakai pikeun ngamimitian bisnis, anu paling pikaresepeun dina hal investasi, kalayan tingkat pembayaran anu saé. Makey - Kami ngabantosan anjeun milari tempat anu cocog pikeun toko ritel. Kami nawiskeun skétsa sareng pilihan optimal pikeun lokasi alat komérsial.
Waralaba di-paménta
Waralaba di-paménta

video
Naha aya pidéo



Inpormasi pribadi kuring
user Ngadaptarkeun atanapi login pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi


Statistik
Aksés premium salami 30 dinten Anjeun tiasa mésér aksés premium pikeun ningali statistik anu lengkep

article Mésér franchise



https://FranchiseForEveryone.com

Mésér franchise cukup saderhana, anu utami nyaéta milih modél bisnis anu cocog sareng anjeun. Anjeun tiasa mésér sadayana anu anjeun peryogikeun ku waralaba, sabab, salaku aturan, anjeun dibekelan sadayana blok inpormasi bisnis ngamimitian anu relevan. Pikeun mésér waralaba ogé nguntungkeun sabab anjeun tiasa ngamimitian usaha anu nyandak tingkat kauntungan anu signifikan tanpa biaya pamasaran. Anu ngajual na nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian ngasilkeun artos dina waktos catetan. Anjeun kedah mésér waralaba sareng nikmati sadaya pangalaman anu dibentuk ku jalma sanés sateuacan anjeun mutuskeun lebet bisnis ieu. Tangtosna, anjeun kedah kéngingkeun waralaba anu cocog sareng kapentingan sareng kamampuan anjeun. Salaku conto, upami anjeun teu ngagaduhan artos pikeun muka ranté réstoran, maka anjeun moal tiasa ngagaleuh waralaba. Tangtosna, perusahaan anu nyayogikeun kasempetan kéngingkeun waralaba mariksa calon pembeli, sareng kasalahan dina prosés ieu leres-leres langka. Upami anjeun mutuskeun kéngingkeun franchise, maka anjeun franchisee, anu mésér langsung modél bisnis ieu.

Anjeun tiasa janten pengusaha sareng nganggo nami anu parantos didangu ku sadayana. Anjeun ogé kéngingkeun konsép siap pakai sareng henteu mendakan nanaon da sabak kosong pisan. Di Rusia, waralaba parantos kéngingkeun popularitas pikeun waktos anu lami sareng di 2021 mangrupikeun salah sahiji modél bisnis anu sigana nyayogikeun artos gampang saatos investasi. Henteu sadayana saderhana pisan, tapi, mésér waralaba masih jauh leuwih gampang tibatan nyiptakeun bisnis ti mimiti. Nyingkahan biaya ngahasilkeun logo, ngaleungitkeun kabutuhan pikeun nyiptakeun gaya sareng desain anjeun nyalira, sadayana langkung gampang komisi modél bisnis anjeun. Cukup ku ngan ukur mésér élmu anu diperyogikeun sareng ngagunakeunana pikeun gancang ningkatkeun volume pendapatan anggaran.

Mésér waralaba sanés hartosna hartosna mésér sacara permanen. Anjeun tiasa nyéwa kasempetan pikeun nganggo mérek sareng sadaya pakakas anu sumping bari. Biasana, franchisees mayar biaya lump-sum. Kontribusi jumlah-lumpat dipikaharti salaku kasempetan pikeun ngagunakeun sababaraha jinis kagiatan wirausaha, modél bisnis anu parantos aya, pikeun milarian sumber kauangan. Anjeun tiasa meta pikeun nami anjeun, ngagunakeun téknologi anu aya, meakeun bahan baku anu disayogikeun, sareng nerapkeun mérek dagang atanapi mérek. Éta tiasa dianggo saé pisan dina ampir sadaya tempat sareng di nagara mana waé. Nanging, anjeun panginten henteu tiasa mésér waralaba sareng promosikeun di daérah anjeun. Perlu ditaliti sacara saksama kamungkinan ngoperasikeun mérek sareng modél bisnis ieu di lingkungan lokal. Upami anjeun mutuskeun mésér waralaba, maka sering dilakukeun pikeun nyaluyukeun kana modél anu tos aya.

Ieu tiasa janten tambahan sababaraha detail, spésifisitas, anu ngan ukur ciri pikeun daérah anjeun. Éta nyayogikeun langkung seueur pelanggan sareng elemen sapertos kitu tiasa dianggo salaku bagian tina kampanye iklan. Sakali anjeun parantos mutuskeun mésér waralaba, anjeun kedah langsung bertindak supados investasiana bakal lunas. Waralaba ogé tiasa sering janten bentuk ngajakan mérek. Sakumaha aturan, perjanjian khusus disusun antara waralaba sareng franchisee. Ieu prosés kumaha mésér waralaba. Anjeun dipandu ku kontrak dina nerapkeun padamelan kantor sareng bisnis anjeun naék.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun mésér persis franchise anu dipikaresep ku anjeun sareng anu anjeun tiasa berinteraksi sacara produktif, ogé nguntungkeun tina investasi anjeun. Francaisor nampi royalti ti anjeun pikeun ngagunakeun mérek dagang atanapi know-how na. Ogé, suplai bahan baku sering disayogikeun dina kontrak. Komponén prosés, palatihan staf, sadayana ieu kalebet kana kontrak. Éta ngan ukur pikeun mésér hak anu cocog. Anjeun tiasa kéngingkeun waralaba pikeun ngeksploitasi sadaya trik anu dipikaterang pikeun diturunkeun ka anjeun tina anu ngajual. Istilah panggunaan mérek produk ogé disawalakeun masing-masing. Aranjeunna tiasa duanana bébas sareng tangguh, éta sadayana gumantung kana tujuan naon anu diudag ku dua pihak. Anu nyekel franchise mayar iuran pikeun dipasihan hak pikeun ngalaksanakeun bisnis bari nganggo skéma anu disanggakeun ku anjeunna.

Anjeun tiasa mésér sanés ngan ukur hak pikeun ngoperasikeun mérek tapi ogé sadaya pangetahuan tambahan, téknologi, sareng jinis sumber daya anu anjeun peryogikeun nalika operasi militér.

article Toko waralaba



https://FranchiseForEveryone.com

Toko waralaba mangrupikeun jenis platform dimana rupa-rupa tawaran mérek disimpen ka cabangna pikeun dibuka di kota atanapi nagara sanés. Warung sapertos kitu tiasa dianggo ku jalma anu ngusahakeun ngembangkeun bisnisna nyalira. Warung sapertos kitu dicirikeun ku ayana sajumlah ageung sagala rupa tawaran dina format ayeuna. Upami anjeun resep kana waralaba, maka éta di toko format khusus anu anjeun kedah milarian. Penting pikeun toko sapertos kitu ngagaduhan jumlah tawaran anu relevan, upami sanésna, henteu aya artos di dinya. Waralaba sareng kateranganana kedah diperhatoskeun, sareng toko éta tiasa ngabantosan jalma anu hoyong kéngingkeun kasempetan pikeun ngalaksanakeun sababaraha kagiatan bisnis numutkeun skéma anu aya.

Waralaba mangrupikeun prosés anu tangtu atanapi sakumpulan sababaraha elemen anu dipésér ku pembeli pikeun bersantai sareng promosikeun nyalira. Dina waktos anu sasarengan, perusahaan anu ngical waralaba ngabantuan nyalira. Pisan merenah pikeun nganggo toko dimana barang sapertos ditempatkeun janten anjeun tiasa milih anu paling merenah. Salaku conto, hiji investor kedah ngilikan sumber kauangan sareng hoyong ngaeksploitasi mérek tangtu anu parantos dipikaterang di panjuru dunya. Investor ngan ukur angkat ka toko sareng milih produk anu paling cocog sareng anjeunna. Upami toko sapertos kitu gaduh pedaran lengkep ngeunaan waralaba, maka anjeun tiasa nyandak kaputusan langsung di tempat. Kaayaan éta sering dibahas masing-masing, sareng nalika waralaba anu dipésér ku anu mésér ngan ukur di jero toko, persaingan tiasa diatur. Ieu mangrupikeun kaayaan sahingga konsumén tiasa milih anu pangsaéna diantara aranjeunna.

Toko modern kedah fungsina tanpa cacat, sabab ieu bisnis anu serius pisan. Seueur perusahaan anu hoyong lebet pasar tatangga anu tiasa lokasina di toko ieu. Anjeun tiasa mendakan waralaba anu anjeun resep upami anjeun angkat ka depot sapertos kieu. Ieu merenah pisan kumargi sadaya inpormasi anu diperyogikeun disayogikeun dina hiji situs. Ngahijikeun sadaya waralaba kana hiji platform janten persis dépot anu nyayogikeun kasempetan kanggo mésér produk anu paling cocog dina hal susunan sarat. Upami anjeun peryogi depot, situs sapertos kitu tiasa dipendakan dina Internét. Sumawonna, langkung saé toko, langkung seueur waralaba. Sajumlah ageung usulan masihan kasempetan anu saé pikeun milih anu leres.

Katerangan lengkep ngeunaan waralaba ngabantosan anjeun ngartos naha éta cocog sareng karesep anjeun sareng naha mungkin pikeun ngamajukeunana di daérah khusus. Dina toko, anjeun tiasa ngabandingkeun sababaraha pilihan. Hasilna, dimungkinkeun pikeun milih anu pangsaéna. Hatur nuhun ka toko anu ngagaduhan kaistiméwaan, pangusaha anu hoyong nanem modal sumberdaya kauangan sareng nganggo mérek anu aya sareng terkenal tiasa nerapkeun rencana na gancang sareng kompeten. Kedah aya navigasi anu gampang pikeun milari waralaba anu pas. Toko sapertos kitu dioperasikeun dina Internét, sareng reputasi merek éta anu disimpen dina éta gumantung kana stabilitas sareng kaamananna. Alami, depot sapertos kitu kedah nyumponan sadaya syarat kaamanan sareng ngagaduhan sertipikat anu diperyogikeun. Depot modéren kedah salawasna nyayogikeun inpormasi komprehensif ngeunaan produk anu ditawarkeunana. Toko franchise henteu terkecuali kusabab éta kedah nyumponan sarat kaayaan modéren.

Hatur nuhun kana platform sapertos kitu, anjeun sacara efektif tiasa berinteraksi sareng wawakil rupa-rupa mérek. Bahkan dimungkinkeun pikeun negosiasi upami toko waralaba dirarancang kalayan saé.

Nalika milih toko waralaba, anu utamina henteu janten kasalahan, sabab ieu mangrupikeun operasi bisnis anu penting pisan, sabab investor milih daérah dimana anjeunna bakal nanem modal sumberdaya kas. Toko waralaba nyayogikeun saha waé anu efektif pikeun nawiskeun beragam. Waralaba bisa dioptimalkeun pikeun nganggap spésifikasi régional. Seringna, ieu ngan saukur diperyogikeun sareng pedaran lengkep ngeunaan kaayaan naon anu disayogikeun ku pembeli ka anu kedah disayogikeun dina toko. Ukuran sapertos kitu ngamungkinkeun pangusaha poténsial anu hoyong kalibet dina waralaba nyandak kaputusan anu pas kana rencana sapertos kitu.

article Katalog waralaba



https://FranchiseForEveryone.com

Katalog waralaba mangrupikeun daptar usulan pamekaran bisnis ayeuna dumasar kana mérek terkenal anu aya. Diréktori sapertos kitu tiasa dianggo ku pangusaha anu hoyong nanem modal sumberdaya kauangan sareng henteu hoyong ngembangkeun bisnis ti mimiti dina waktos anu sami. Katalog na idéal pikeun jalma sapertos kitu. Unggal waralaba di pasar didaptarkeun di dieu. Hatur nuhun kana katalog sapertos kitu, dimungkinkeun pikeun milih niva anu paling dipikaresep sareng paling cocog. Katalog sapertos kitu ogé ngamungkinkeun pikeun gancang ngahubungi anu ngajual sareng naroskeun patarosan anu dipikaresep. Dina kerangka buku panduan franchise, henteu ngan ukur sadayana tawaran anu relevan kedah ditepikeun, tapi ogé pedaran ngeunaan jenis produk ieu kedah aya. Hatur nuhun kana katerangan, dimungkinkeun pikeun nyandak kaputusan manajemén anu paling bener sareng kompeten. Anjeun ngan saukur teu tiasa ngalakukeun tanpa katalog waralaba upami palanggan poténsial milari milih pilihan anu paling cocog.

Katalog waralaba mana anu tiasa gratis atanapi mayar gumantung ka anu gaduh situsna. Dina waktos anu sasarengan, waralaba sorangan mayar kamungkinan posting dina situs sapertos kitu atanapi alat inpormasi anu nyebarkeun. Atuh ku buku panduan franchise, mungkin pikeun mikat pembeli anyar. Anu mésér waralaba disebat franchisee. Anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngalaksanakeun bisnis numutkeun skéma anu aya, anu disayogikeun ka konsumén. Skéma ieu dikembangkeun ku waralaba, sedengkeun franchisee dirina nyalira nyandak sadayana biaya persiapan, peluncuran, sareng kagiatan operasional obyék bisnis. Ieu merenah pisan pikeun jalma-jalma anu ngagaduhan kasempetan pikeun nanem modal sumberdaya kauangan tapi henteu hoyong mendakan anu énggal. Aranjeunna nyandak waralaba siap pakai, anu merenah pisan pikeun aranjeunna. Di sisi anu sanésna, katalog ngabantosan anjeun pikeun milih, nyandak kaputusan manajemén anu paling leres, sareng kéngingkeun panghasilan maksimal tina dana anu parantos diinvestasikeun.

Dina katalog waralaba, anjeun tiasa nangtoskeun ukuran pembayaran lump-sum. Ieu mangrupikeun nilai tina waralaba, anu dibereskeun sareng anu nampi waralaba ti franchisee dina tahap awal. Ieu tiasa sakitar 10% tina total biaya ngamimitian. Dina waktos anu sasarengan, dina kerangka buku panduan franchise, anjeun tiasa nangtoskeun detil anu ngajelaskeun istilah interaksi sacara langkung rinci. Salaku conto, anu disebut buku bisnis tiasa disayogikeun sakumaha bonus. Teu aya sanés mangrupikeun peraturan anu disusun sacara épéktip anu ngaku pangaturan kagiatan kalayan cara anu épisién. Operasi anu sami dimaksudkeun pikeun ngawangun idéntitas perusahaan, ngaluncurkeun iklan, sareng operasi sanés anu aya hubunganana sareng interaksi sareng konsumén. Buku mérek anu disebat ngabantosan anjeun nganapigasi kumaha leres berinteraksi sareng konsumén poténsial. Ngan ukur dina kerangka katalog waralaba, elemen ieu kedah dijelaskeun sacara rinci sareng ieu ngabantuan palanggan poténsial nyandak kaputusan anu leres.

Upami katalog waralaba anu paling anyar, maka éta daptar sadaya tawaran ayeuna sareng konsumén poténsial tiasa mendakan anu paling saé. Katalog sapertos kitu ngamungkinkeun ngajual langkung seueur waralaba kusabab sadayana aya dina hiji situs. Katalogna kedah leres-leres dirancang sareng dioptimalkeun ogé. Ukuran sapertos mempermudah navigasi sareng ngajantenkeun katalog paling épisién sareng pikaresepeun pikeun cara palanggan. Upami anjeun peryogi katalog, langkung saé nyusunna éfisién sareng kompeten. Waralaba kedah dipasihan perhatian anu diperyogikeun pikeun mastikeun yén teu aya kasalahan matérial dina ngajelaskeunana. Hatur nuhun kana katalog waralaba, seueur palanggan poténsial anu tiasa mendakan anu ngajualna sareng bisnisna bakal mimiti maju, sareng sadaya cabang énggal bakal kabuka di kota sareng nagara-nagara tatangga.

Katalog waralaba anu épéktip kedah dilengkepan ku navigasi anu merenah pikeun pangguna pikeun tiasa mendakan solusi anu paling merenah. Hatur nuhun kana buku panduan franchise unggal konsumen tiasa nungkulan sagala operasi clerical salaku bagian tina milari inpormasi anu paling cocog pikeun aranjeunna.

article Usaha waralaba



https://FranchiseForEveryone.com

Bisnis waralaba kedah diwanohkeun dina aturan anu disayogikeun ku anu ngajual. Anu ngajualna disebatna ogé franchisee sareng bénten pikeun hak ngamangpaatkeun know-how atanapi mérek dagang, anjeunna nampi jumlah artos tina franchise anu disebat. Sarua, dina gilirannana, wajib mayar kontribusi, anu ditransferkeun pikeun hak ngalaksanakeun bisnis nganggo skéma anu disayogikeun. Skéma ieu dikembangkeun ku perwakilan waralaba, samentawis sadaya biaya ngaluncurkeun sareng nyiapkeun bisnis ditanggung ku anu ngagaduhan.

Francaisi, di sisi anu sanésna, mangrupikeun sistem anu épisién anu fungsina anu ngajelaskeun sacara rinci sadaya prosés, kaayaan, sareng aspek, anu ngamungkinkeun ngalaksanakeun bisnis kalayan éfisién. Dina waktos anu sasarengan, prosés ngalakukeun bisnis kedah leres-leres sasuai sareng paménta waralaba. Nya teras éta waralaba janten épéktip mungkin, sareng usaha dibéré jumlah perhatian anu diperyogikeun. Pangusaha anu paling suksés tiasa nyalin lengkep operasi clerical, sareng sababaraha diantarana malah ningkatkeun kamajuanana. Unggal operasi komo parobihan dibahas sareng anu ngajual, sabab ieu aturanana.

Saatos réngsé kontrak, dimungkinkeun pikeun ngamimitian usaha nganggo waralaba. Ukuran sapertos kitu ngamungkinkeun konsumén pikeun gancang nguntungkeun investasi sabab waralaba lain ngan ukur modal pikeun sumber kauangan dina modél anu tos aya, maju, sareng kabuktosan. Modél bisnis ieu ngamungkinkeun éfisién ngalaksanakeun operasi kantor, kalayan nganggap spésipik régional. Kadang-kadang waralaba ngan saukur henteu jalan upami prosés bisnis diwangun leres atanapi ruang sakitarna henteu cocog sareng anu aya di tanah air proyek.

Usaha waralaba tiasa ditingali unggal dinten di jalan kota-kota anjeun. Éta tiasa waé kafé, toko, tukang cukur, atanapi organisasi sanés. Malah McDonald's sareng KFC mangrupikeun waralaba anu ngagaduhan tingkat popularitas anu luar biasa. Sadayana muka waralaba sareng ngalakukeun tindakan bisnis saatos skéma ditetepkeun dina kontrak. Kasapukan disimpulkan pikeun ngatur sadaya paséa sareng supados masing-masing pihak terang hak sareng kawajibanana. Upami anjeun badé ngajalankeun bisnis waralaba, pantes milih jinis bisnis anu paling pas. Ogé, tumut kana perkawis spésipik kagiatan di daérah anjeun penting pisan. Salaku conto, urang tiasa nimbangkeun penjualan pancake ku McDonald's di Rusia. Kasempetan modéren pikeun ngajalankeun bisnis waralaba méré kasempetan ampir suksés pikeun kasuksésan pikeun jalma-jalma anu ngagaduhan sumber kauangan gratis sareng hoyong nanem modal éta sacara épéktip.

Jinis bisnis ieu langkung épéktip tibatan promosi mérek ti mimiti. Pengusaha tangtu atos parantos tiasa ngembangkeun modél kitu sareng ngabagi pangalamanana pikeun perséntase anu tangtu. Ieu merenah pisan kusabab bisnis waralaba nyayogikeun anjeun kasempetan anu saé pikeun henteu mendakan anu énggal, tapi nganggo pilihan anu suksés. Usaha sapertos kitu pasti tiasa dianggo sacara épéktip upami sadaya operasi produksi dilaksanakeun numutkeun peraturan anu parantos ditangtoskeun dina kontrak. Bisnis waralaba bakal maju dina hiji percepatan upami perobihan disepakati sareng anu ngajualna, anu bakal tumut kana perhatosan régional.

Pikeun aranjeunna anu badé ngamimitian bisnis waralaba, peryogi situs khusus, katalog, atanapi toko, dimana sadaya tawaran ayeuna di pasar disayogikeun. Kalayan bantuan katalog sapertos kitu, anjeun tiasa sacara gampil milih pilihan anu paling merenah. Gawe sareng bisnis waralaba, milih arah anu paling merenah pikeun anjeun sacara efektif tiasa méréskeun tugas ayeuna. Hatur nuhun kana bisnis franchise nyalira, seueur jalma parantos ningkatkeun modal awalna sacara signifikan. Saatos investasi dina bisnis waralaba, anjeun tiasa ngarep-ngarep kéngingkeun tingkat panghasilan anu luhur. Panghasilan investasi ieu biasana lumayan tinggi. Ieu anu mastikeun tingkat popularitas anu luhur tina jenis bisnis ieu. Seueur jalma ngan ukur hoyong nanem modal sumberdaya kauangan dina modél anu parantos diuji sareng disaring dina mangtaun-taun.


Bagikeun ka réréncangan anjeun atanapi simpen alamat halaman ieu pikeun anjeun



Upami anjeun ningali typo, pencét di dieu pikeun menerkeun éta