1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Alkohol crumbs arrow
Franchise. KANTSLER

Franchise. KANTSLER

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 244
homeFranchise-egységek száma: 315
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Alkohol, Italok, Alkoholbolt, Alkohol függő, Sörbolt, Piszkozatos italok boltja, Csapolt sörbolt, Sörbolt katalógus, Kézműves sörbolt, Piszkozat, Vázlatbolt, Palackozás, Sör a csapban, Víz töltése

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise ajánlatunk leírása.

Ha úgy dönt, hogy saját vállalkozást indít, és szeretne értékesíteni egy terméket, akkor nyitnia kell egy értékesítési pontot. Akkor nagy esélye lesz nyereséget szerezni csapolt sör értékesítésekor. Ehhez vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel. Tájékoztatást nyújtunk arról, hogyan lehet megfelelően megnyitni egy sörboltot a franchise -on belül, és hogyan lehet magas szintű egységet elérni az eredeti eredetivel. Nagyon jövedelmező velünk dolgozni, egyszerűen azért, mert népszerűsített márkát és remek logót kap. Mindez felhasználható új ügyfelek vonzására. Ezenkívül kiváló minőségű technológiánk segítségével értékesítéseket is megvalósíthat. Ehhez egy teljesen kész, jól kidolgozott és tesztelt üzleti tervet nyújtunk Önnek. Ha szigorúan betartja az előírásokat, akkor biztosan sikerrel jár, és a lehető legrövidebb idő alatt elkezdhet nagy pénzt keresni.

A Kanzler sörfőzde örömmel mutatja be Önnek a franchise -t. Szervezetünk története 2010-re nyúlik vissza, amikor felépítettük első üzemünket Voronyezs városában, és elkezdtünk éltető italokat, nevezetesen sört gyártani.

Kancellár márka.

Olyan szervezet, amely 10 éve sikeresen működik a piacon, és ez idő alatt kiváló hírnevet tud kiépíteni ügyfelei körében. Csak a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, és a legmodernebb berendezéseket is használjuk, amelyek megfelelnek a legmagasabb technológiai követelményeknek. Ezenkívül folyamatosan figyelemmel kísérjük a minőségi szintet, és nagyon felelősségteljesen közelítjük meg tevékenységünket. Összességében ez garancia a sörtermékeink kiváló minőségű sörminőségére.

Jelenleg a három legjobb sört gyártó cég egyike vagyunk, és garantáljuk Önnek a magas színvonalú szolgáltatást, mivel nyersanyagokat termesztünk a Közép -Fekete Föld régió területén. Választékunkban több mint 40 féle sörital található, alkoholos és alkoholmentes. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a magas színvonalú szolgáltatás irányít minket, és figyelemmel kísérjük a termékek minőségét, nagy népszerűséget tudtunk elérni, és termékeinket számos régióban értékesítettük. 300 franchise üzletünk van az Orosz Föderáció 18 alkotó egységében. Az Orosz Föderáció európai részén 200 cégképviseletet nyitottunk.

Nagy- és kiskereskedelemben is dolgozunk. A termékeket az egész Orosz Föderációban értékesítik, mindenhol vannak képviseletek - Szentpétervártól a Sztavropol területéig.

Ön maga végezhet piackutatást. A keretükön belül meg lehet érteni, hogy milyen előnyei és hátrányai, kockázatai és esélyei vannak annak érdekében, hogy sörtermékeket értékesítsünk franchise -ünkben, termékeket vásárolva a szövetségi alanyának területén lévő gyárból.

A sörboltok jelenléte a Kanzler márkanév alatt a város területén nem lesz negatív az Ön számára. Éppen ellenkezőleg, ez előny, hiszen az emberek már tudják, kivel van dolguk, és magas a bizalmuk. Ez azt jelenti, hogy minden esélye megvan egy üzleti projekt hozzáértő megvalósítására, és csak ki kell választania azt a területet, ahol magas lesz a tényleges kereslet, és nem kell versenyeznie más hasonló kiskereskedelmi üzletekkel.

Még a nagyon kicsi települések területén is vannak márkás üzleteink a sör értékesítésére, amelyek a franchise keretei között működnek, és tulajdonosaik magas jövedelmezőséget élveznek.

Ha települése területén még mindig nincs képviseletünk, franchise üzleteink, eredeti sörüzleteink, akkor kiváló lehetőséget kap, egyedülálló lehetőséget arra, hogy kiválassza a legelőnyösebb helyet annak érdekében, hogy ott egy üzletet találjon és csapolt sörünket értékesítse italok, miközben egyre a magas szintű megérkezett. Ön úttörő lesz, egyfajta úttörő, aki franchise keretein belül megnyitja saját jövedelmező vállalkozását, és sört árul Kantsler márkanév alatt.

Kapcsolatba kell lépnie franchise szakembereinkkel, hogy kérdéseket tegyen fel és részletes tanácsokat kapjon annak érdekében, hogy növelje műveltségi szintjét azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy hogyan vásárolja meg franchise -t, és hogyan kezdjen pénzt keresni a sörüzletben.

Helyesen kell kiválasztania azt a helyet, ahol az értékesítési helyet elhelyezi. Az alapterület attól függően változik, hogy melyik csomagot vásárolja meg a franchise keretében. Kettő közül választhatunk.

A GOLD nevű csomag, amelyen belül 30-50 négyzetméter alapterületű szobát üzemeltethet.

A PLATINUM nevű csomag, amelyen belül már nagyméretű, legalább 50 négyzetméteres helyiségeket is üzemeltethet.

A Chancellor márkanév alatt működő gyárunk lehetőséget kínál a franchise keretében történő működésre. Minden feltörekvő vállalkozó érdeklődhet irántuk, és most kezdhet el cselekedni. A kezdeti beruházások meglehetősen alacsonyak - félmillió rubel elegendő az induláshoz. A befektetés megtérülése rekord az ilyen típusú tevékenységeknél, és legalább másfél év. Ez idő alatt teljes mértékben megtérülhet befektetései, és abszolút tiszta haszonhoz juthat. Megvásárolhat egy franchise csomagot, amelyet kulcsrakész alapon értékesítenek, és 21 napon belül készen áll a vállalkozás megkezdésére, mivel megkapja a kulcsokat egy teljesen kész üzlethez, ahol értékesítheti márkás üzemünk sörtermékeit . Ajánlatunk releváns annak köszönhetően, hogy lehetőséget kap arra, hogy nagyszámú fogyasztót vonzzon, akik sokáig veletek maradnak, mivel értékelni fogják a magas színvonalú szolgáltatást, és ami a legfontosabb, az élő sör ízét . Lépjen kapcsolatba velünk, és szerezzen lehetőséget a hatékonyan működő franchise megvalósítására, és mi segítünk Önnek megbirkózni a nehézségekkel, és azonnal elkezdhet bevételt szerezni.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz