1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Édesség crumbs arrow
Franchise. Szibériai cédrus

Franchise. Szibériai cédrus

firstKezdeti díj: 7000 $
moneyBeruházás szükséges: 14000 $
royaltyRoyalty: 3 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 38
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Édesség, Keleti édességbolt, Édességek és lekvárbolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Lehetőség Szibéria felfedezésére teljes pompájában. Szeretett szépségünk Szibéria.

Ha kipróbál szibériai termelőink kiváló minőségű termékeit, meg akarja állítani ezt a pillanatot, újra élvezni, hogy soha ne érjen véget, és kialakuljon a Szibéria iránti szeretet, ahol fenséges természet, hatalmas mély folyók, egyedi tavak, napsütés van , amely kiterjed az erdei gleccserekre is, illattal telítve, mindez lehetővé teszi, hogy teljesen tiszta és természetes termékeket hozzon létre, amelyek meghaladják az ökológiai formátum minden szabványát, és egyedülálló termékek, ráadásul teljes mértékben megtapasztalhatja a rendkívüli ízt, mintha behatol, és bemutatja, hogy te magad most a területén minden Szibéria, mintha szárnyaló fölötte, mint egy madár.

Ha felkeresi online áruházunk oldalát, akkor hatalmas választékot talál az általunk forgalmazott termékek közül, ráadásul valódi mesterei, ínyencei és mesterei, kiváló osztályú és lelkiismeretes gyártók készítik őket. A webhely oldalain bemutatott minden termék megtalálja az ínyenceit, mert kiváló minőségű választékot kínálunk, és minden termék valódi műalkotás.

Mi magunk végezzük az árukészletek kiválasztását, pontosan abban, amiben a Novoszibirszk és Tomszk, valamint e város régiójának lakói bíznak. Jelentős része kapható üzletünkben, magas hírnév -paraméterekkel rendelkezik, ráadásul nemcsak a szibériaiak értékelik ezeket a termékeket, hanem e régió határain túl is vannak rajongói ételeinknek. Nagyon örülünk, ha rendszeres vásárlónk lesz, aki értékeli a kiváló minőségű és egyedi ízeket, amelyeket kiváló minőségű termékeink kóstolásával lehet elérni.

Érezni kell Szibériát belül! Egyedülálló esélye van arra, hogy élvezze egyediségét, és megértse, milyen kellemes és egyedi ez a régió. A szervezetünkkel kell együtt lenni, amely ilyen széles lehetőségeket biztosít az élvezethez.

Szibériában létrehozott termékek. A Tomszki régió igazi magtár, kiváló minőségű termékeket gyártanak ott, amelyeket természetes eredetük miatt értékelnek, emellett termékcsaládunk a következő cikkeket tartalmazza: fenyőmagot értékesítünk, és mindent, ami ezek alapján készül, szibériai mézünket, méhészethez kapcsolódó termékeinket, vadon termő gyógynövényeinket forgalmazzuk, emellett csemetéket vásárolhat tőlünk, lehetősége van szibériai fenyő, sőt cédrus ültetésére, ezen kívül játékokat és különféle ajándéktárgyakat, a kézművesek, ráadásul akkor még vásárlás orvosi termékek, mint a készülékek.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz