1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Sushi crumbs arrow
Franchise. SumoEast

Franchise. SumoEast

firstKezdeti díj: 1350 $
moneyBeruházás szükséges: 13500 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 20
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Sushi, futár, Sushi tekercsek, Sushi bolt, Sushi bár, Sushi pizza, futárszolgálat, futárcég, Szállitó cég, Logisztikai cég, Szállítás, Ételszállítás, Termékek szállítása, Szállítócég, Szállítási szolgáltatás online áruházakhoz, posta

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás

Cégünk SumoEast nem csak szállítás. Feladatunk a világ meghódítása. Márkánk már két országban képviselteti magát. Ügyfeleink között még médiaszemélyiségek is vannak, például - Zapashny, Valeria Lanskaya, Anna Kalashnikova és mások.

Növekedési stratégiánkat különböző imázseszközök segítségével dolgozzuk ki, például: a vállalati identitás alkalmazása a tervezésben, termékeink, kabalafiguráink megjelölése, hírnév- és hűségkezelési rendszerek használata.

Étlapunkat a legjobb márkájú szakácsok segítségével dolgozzuk ki.

A menüfejlesztés nem csak a versenytársaktól való másolást vagy kölcsönzést jelenti. Többségük jellegzetes étel.

Saját weboldalunk és mobilalkalmazásunk van, amelyek elérhetők a Google Playen vagy az AppStore -ban. Rendszeresen frissítjük, hogy optimalizált és használható legyen. A világ nagy cégeinek tapasztalatait felhasználva különféle hűségrendszereket is fejlesztünk. Saját fejlesztőkkel rendelkezünk, így garantálhatjuk informatikai termékeink folyamatos teljesítményét.

Minden nap tartalmat készítünk a közösségi hálózatok és más csatornák számára; cégünk számos fotós és tervezővel rendelkezik. Ételek szállítását éttermi instagram szolgáltatással hozzuk létre, és figyelemmel kísérjük tartalmunk minőségét és koncepcióját, hosszú távra tervezve.

Mindig a fiókhálózat teljes hálózatának, és különösen az egyes ágaknak a fejlesztésén dolgozunk. És ezért fejlődik olyan gyorsan a SumoEast ilyen rövid idő alatt. Ellenőrizzük és tanulmányozzuk az összes promóciós és kommunikációs lehetőséget, kidolgozzuk az összes lehetőséget, hogy franchise -vevőink csak megbízható és hatékony eszközökkel rendelkezzenek a helyi marketinghez és promócióhoz.

Szakértőink bármikor segítségére lesznek. Minden franchise -támogató a nap 24 órájában rendelkezésre áll, mert az egyes ágak sikere garantálja a teljes hálózat sikerét. Minden hónapban nyílt online konferenciákat szervezünk, ahol új fejlesztési lehetőségeket dolgozunk ki, valamint képzéseket tartunk a hálózatunkban való munkavégzéssel kapcsolatos különböző kérdésekről.

Külföldön speciális csomagolást gyártunk. Ügyfeleink szeretik eredeti dizájnja, egyedisége és fényessége miatt. Nem törekszünk nagy volumenű útra. Minden alkalommal, amikor új kiadással frissítjük a dizájnt, senkit sem hagyunk közömbösen ügyfeleink iránt.

Olyan szerződésre szólunk, amely apró betűkkel és buktatókkal nem rendelkezik.

Ha más franchise -al kötött szerződéseket tanulmányoz, gyakran találhat bármilyen rejtett díjat. Például:

- a Call-center szolgáltatókon keresztül kapott megrendelések 24 (huszonnégy) rubel és 50 (ötven) kopecks jutalékot fizetnek.

- az okostelefon -alkalmazáson keresztül kapott megrendelések 7 (hét) rubel 25 (huszonöt) kopecks jutalékot kapnak.

- az ügyfeleknek küldött szolgáltatási SMS 2 (két) rubel 65 (hatvanöt) kopeckába kerül.

és mások. Törekszünk az átlátható üzletmenetre, ezért a szerződéshez nem adnak hozzá további információkat. kifizetések.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz