1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Burger crumbs arrow
Franchise. Csillagok

Franchise. Csillagok

firstKezdeti díj: 8800 $
moneyBeruházás szükséges: 1400 $
royaltyRoyalty: 100 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 13
homeFranchise-egységek száma: 1222
calendarA társaság alapításának éve: 1993
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 1995
firstKategória: Burger, Gyors kaja, Hotdogok, Burger klub, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Franchise és összetétele.

A költség 250 000 orosz rubelbe kerül egyösszegű hozzájárulásként Moszkva területén. Az egyösszegű hozzájárulás 150 000 rubel lesz, ha üzleti projektünket a régiókban nyitja meg. A jogdíjak 7500 orosz rubel, plusz további 2% havonta.

Az intézmény megnyitásának folyamata.

Először válassza ki a helyet a segítségünkkel. Továbbá elvégezzük a kiválasztott hely tanulmányozását és előzetes becslést adunk. Ezt követően a bérbeadó előzetes bemutatót kap tőlünk. Ezután kiszámítjuk a beruházást, felépítünk egy pénzügyi modellt. A következő lépés a szükséges dokumentáció elkészítése. Továbbra is regisztráljuk Önnek a jogot, hogy Rospatentben márkanév alatt tevékenységeket végezzen. Ezt követően elkészül egy terv, amely szerint dolgozni fog az intézmény megnyitásakor.

Minden szükséges dokumentáció.

Először is szüksége lesz szabványokra, amelyek alapján megszervezheti a gyártási folyamatot, és ez vonatkozik a kiskereskedelmi egységekre is. Ezután technológiai térképeket és műszaki előírásokat kap. Forgatókönyveket biztosítanak dolgozóinak. Ezeket arra fogják használni, hogy hatékonyan kommunikáljanak a fogyasztókkal. Az összes szükséges nyilatkozatot megkapja. Hatékony tanúsítványokat kap, IRR áll rendelkezésére. Ezenkívül minőségi tanúsítvánnyal látjuk el Önt, amely megerősíti termékeink magas paramétereit.

A szükséges felszerelés.

Először is el kell készíteni egy rendszert, amely szerint a kereskedelmi berendezések elrendezését végrehajtják. Mindennek meg kell felelnie a SanPin által meghatározott szabványoknak. Raktáron van speciális felszerelésünk, és van raktáron is. Különleges kedvezményes áron kapja meg a kellékeket. Segítünk kiválasztani azokat a berendezéstípusokat, amelyekre szükség lehet.

Promóciós tevékenységek és marketingstratégia.

Segítünk kialakítani egy dizájnt egy szoba felszerelése érdekében, ráadásul ez vonatkozik a belső és külső dekorációra. Megjelenítjük az objektumot, hogy a jövőben hatékonyan tudjon interakcióba lépni. Megkapja az összes szükséges elrendezést, hatékonyan elő lesz készítve. Elrendezéseket biztosítanak a kültéri hirdetésekhez, hogy működjenek a menü-táblával. Mi is kölcsönhatásba lépünk reklámszalaggal, dolgozunk a lightix -el. Kész és szórólapokat nyomtatunk. Amint fentebb említettük, különös figyelmet fordítunk a bannerhirdetésre. Ezenkívül különféle hatékonyan működő eszközök egész sorát kapja meg. Segítünk különféle promóciók lebonyolításában, miközben segítséget nyújtunk. Tudásunk és tapasztalataink felhasználásával célzott hirdetést indíthat. Készen állunk arra, hogy hűségprogramunkat és kedvezményrendszerünket biztosítsuk Önnek, hogy vonzza a fogyasztókat és ösztönözze őket arra, hogy törzsvásárlókká váljanak. Az intézmény hivatalos megnyitása érdekében megfelelő programot biztosítunk, amelyet használhat. Dolgozunk a menüvel, optimalizáljuk. Van egy szezonalitás fogalma, aktívan használjuk.

Segítünk a személyzet toborzásában és képzésében, nevezetesen a következő lépéseket hajtjuk végre.

Lehetőséget kap arra, hogy képzési központunkban képezze alkalmazottait. Ott fejlődnek, megszerzik a szükséges készségeket és ismereteket. Az indító részleg személyesen érkezik a létesítmény megnyitására, segít, tanácsokat ad és felügyeli a folyamatot. Minden alkalmazottja egyenruhába öltözik, ami nagyon kényelmes. A személyzet számára különféle programok állnak rendelkezésre, amelyek ösztönzik és motiválják. Ez nagyon kényelmes, mivel a munkavállalók igyekeznek jobban ellátni közvetlen munkaügyi feladataikat. Segítünk az orvosi vizsgálaton, és segítséget nyújtunk az orvosi könyvek beszerzésében is. Mindezt vállaljuk, és megadjuk a szükséges segítséget.

A fentieken kívül a következő előnyöket is megkapja, ha franchise keretében dolgozik.

Segítünk a pénztárgépek kiválasztásában, regisztrálásában és karbantartásában. Megvan a forradalmi Fraisys rendszer. Mi biztosítjuk Önnek a működését. Ennek a rendszernek a segítségével az értékesítéseket automatizált formában figyelik. Logisztikai útvonalakat biztosítunk az Ön kiskereskedelmi létesítményéhez. Segítünk egy hatékony szállítási rendszer kialakításában. Minden szükséges technikai segítséget megadunk, hogy könnyedén megbirkózzon a nehézségekkel. Személyes menedzsert rendelnek hozzá, ő felügyeli az értékesítési osztályt. Magasan képzett és professzionális szakembereink egész csoportja folyamatosan támogatni fogja Önt. Lehetőség lesz kérdések feltevésére, konzultációkra, ismeretek, tapasztalatok és eszközök megosztására Önnel. A kereskedési rendszerét havi ellenőrzésnek vetik alá, a munkafolyamatot elemzik, ez egy nagyon fontos folyamat. A rejtélyes vásárlási formátumot gyakoroljuk egy üzleti projekt végrehajtásának ellenőrzésére. Ezenkívül ellenőrző csoportunk tagjai ellenőrzik a szabványoknak, előírásoknak és az előírt szabályoknak való megfelelést. Segítünk megnyitni a folyó bankszámlát. Általában a Sberbank nevű intézménnyel dolgozunk. A megszerzés részeként nagyon kedvező, 1,3%-os kamatot kap. Ugyanakkor segítünk Önnek abban, hogy a vállalkozása számára a leginkább elfogadható adózási rendszer mellett döntsön.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz