1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. Ötödik fokozat

Franchise. Ötödik fokozat

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 880 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az Fifth Gear márka.

egy mobil adaptív jellemzőkkel rendelkező oldal, ahol hatalmas mennyiségű autóalkatrészt és egyéb kapcsolódó terméket találhat, ráadásul a választék több millió alkatrészt és egyéb alkatrészt tartalmaz. Magas szintű fogyasztói bizalmunk van, egyszerűen azért, mert szövetségi hálózat vagyunk, amely nagyon magas színvonalat tart fenn munkánk során. Ezenkívül kiváló minőségű, kényelmes formátumú weboldalunk van, amely lehetővé teszi az alkatrészek megtalálását a rendelkezésre álló információk, például alkatrészszámok vagy nevek felhasználásával. Ezenkívül van egy jól optimalizált és funkcionális fiók a felhasználó számára személyes formátumban. Rengeteg különböző katalógus, elfogadható ár és akár a kedvezmény megszerzésének lehetősége, amely általában örömét leli a fogyasztókban, pénzt is kaphat egy fogyasztótól egy kártyával egy online banki tranzakció végrehajtásával. Természetesen fizethet az irodában is. Időben szállíthat, ami örömet okoz a fogyasztóknak. De ez nem korlátozza választékunkat, amely lehetővé teszi hatalmas mennyiségű, bizonyított minőségi áru megvásárlását, miközben nagyszámú raktárból szállítják őket. Az a vágyunk, hogy az ügyfél a mi támogatásunkkal magas színvonalú szolgáltatást kapjon, analóg módon egy wi-fi internetkapcsolattal vagy egy műanyag kártyával.

Szervezetünk előnyei: Az "ötödik fokozat" a franchise magas szintű típusa.

, amelyet üzletemberek hoztak létre, hogy más vállalkozók hatékonyan és hozzáértően végezhessék tevékenységüket. Szakemberek vagyunk, és ugyanazokat az alkalmazottakat keressük, akik képesek lesznek kompetensen elvégezni minden irodai munkát, és lehetőséget kínálunk arra, hogy értékelje az idejét, ahogy mi értékeljük a miénket. Automatizálási eszközöket fog használni, mivel ez elkerülhetetlen a modern világban, mivel meg kell mentenie szakembereit a sok időt igénylő rutinműveletektől, így több szabadidőt tudnak fordítani a fogyasztókkal való kapcsolattartásra, és hatékonyan és hatékonyan tudják kiszolgálni őket. hozzáértően. Fenntartjuk saját nézeteinket, amelyek magukban foglalják a világképet is. Ezek kedvező árak a fogyasztók számára, és az ideiglenes kiadások minimális szintje, valamint az erőforrás -alapú követelmények csökkentése. Támaszkodunk a klubformátumú működési tevékenységekre is. Az irodai munka új színvonalú megvalósításába történő beruházások lehetővé tették számunkra, hogy jelentős eredményeket érjünk el, ráadásul a márka ismertsége magas lett, és a technológiai fejlődés gyorsabban növekszik. Előkelő üzletláncunk egy autóalkatrész -kiskereskedelmi lánc, ami nagyon kényelmes. Az Orosz Föderáció "Ötödik fogaskereke" egy magas szintű számítógépes platform, amely szellemi tulajdonjogok által jól népszerűsített és teljes mértékben védett márkát biztosít. Ezenkívül kiváló minőségű üzleti modellel rendelkezünk, amelyet több franchise-adó is bizonyított. Ezenkívül semmilyen korlátozás nem lesz a tevékenységeiben, képes lesz alkalmazni a kreativitást, teljes szabadsággal fog dönteni, minden szükséges eszközt biztosítunk Önnek, és ezeket Ön a saját belátása szerint használja. nagyon kényelmes. Amellett, hogy hiányoznak a tevékenységei végrehajtására vonatkozó nagyon szigorú szabályok, lehetőséget adunk arra, hogy kiváló minőségű, világszínvonalú ökoszisztémánkat alkalmazza közösségének területén. Annak érdekében, hogy figyelembe vegye a sajátosságokat és a jelenlegi piaci helyzetet, képes lesz hatékonyan és hozzáértően alkalmazni informatikai megoldásainkat.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz