1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Bérlés crumbs arrow
Franchise. FriendsCar

Franchise. FriendsCar

firstKezdeti díj: 1200 $
moneyBeruházás szükséges: 4500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Bérlés

Férfi franchise-ok
Férfi franchise-ok
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás

A FriendsCar szervezet meghívja Önt egy franchise tevékenység végzésére. Lehetősége van arra, hogy egy olyan szervezet tulajdonosává váljon, amely autókat bérel a településének területén. Az első hónaptól gond nélkül kereshet pénzt. Franchise -csomagunk a következő elemekből áll: ehhez különféle ismeretségeket kell kitöltenie, amelyek előnyösek lesznek. Ezenkívül a bevétel legalább 30 000 orosz rubel lesz, gyakran egyes forgalmazóink 600 000 orosz rubelt keresnek nettó jövedelemként; a franchise keretében végzett tevékenységek végrehajtásával is óriási üzleti tapasztalatokat szerez. Ahol a Friends Car franchise nyereséges üzleti tranzakció. Nemcsak pénzt és időt nem költ saját üzleti modelljének fejlesztésére, hanem nem költ egy új koncepció megvalósítására, hanem kész üzleti projektet kap. Rengeteg tapasztalatot és kompetenciát gyűjtöttünk össze, és készek vagyunk megosztani ezt Önnel. Lehetősége van több mint 4 millió orosz rubel megtakarítására, elkerülve azt a rengeteg hibát, amelyet tevékenységünk kezdeti szakaszában el kellett követnünk.

Ha két héten belül vállalkozást nyit, erőteljes és hatékony támogatást kap tőlünk. Közvetlenül abban vagyunk érdekeltek, hogy járműparkja növekedjen és fejlődjön, kihasználva a piaci helyzetet, menjen hozzá, exportálja minden tudásunkat, és magas jövedelemhez jusson. A franchise megvalósításának másik előnye az alacsony verseny ebben a szegmensben. A szolgáltatás iránti nagy kereslettel együtt halmozott hatást, egyfajta szinergiát ad. Van egy hatékony, átlátható modellünk a fogyasztók vonzására, aktívan használjuk a Friends Car franchise -t, amely számos előnnyel jár. Két héten belül megnyithatja projektjét, és maximális hatékonysággal hajthatja végre. A foglalkoztatás 1-2 óra lesz, ami nagyon praktikus a lényeg szempontjából, szinte nem vagy veszélyben, minimálisak. A befektetések akár 70% -a folyékony autóba kerül, bármikor visszatérítheti azokat. Nincsenek nagy havi költségek, hatékonyan és hozzáértően végzi az irodai munkát. A bevétel valóban 60 -ról 600 000 orosz rubelre nőhet, ezt az összeget egy hónapon belül keresheti meg, egyes forgalmazóink nem tudnak többet tenni, minden a szakmaiságától függ, természetesen átfogó támogatást nyújtunk. Általánosságban elmondható, hogy egy üzleti projekt adatait végtelenül skálázhatja, a nyereség csak a befektetésektől függ, minél több gépe van az Ön rendelkezésére, annál hatékonyabban birkózik meg az irodai tevékenységekkel, és minél magasabb a bevétel, annál jobb a társaság pénzügyi helyzete.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz