1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gumiabroncs szerelés crumbs arrow
Franchise. Zapaskin

Franchise. Zapaskin

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Gumiabroncs szerelés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A gumiabroncsok javításával foglalkozó szervezetet "Zapaskin" -nak hívják. Kiváló minőségű kerékjavító szolgáltatást kínál, Szentpéterváron működik. Ezen kívül 2017 -ben bővítést hajtottunk végre, és a régióban is dolgozunk. Minden szakemberünk tapasztalt szakember. Mindegyikük mögött legalább 10 év sikeres munka áll. Kiváló minőségű mobil gumiabroncs-szerelési szolgáltatást kínálunk anélkül, hogy bárhová mennie kellene. Mi magunk érkezünk meg a helyre, javítjuk a hibát. Ez nagyon előnyös az ügyfél számára, mivel önállóan kell szállítania az autót. Ezenkívül készen állunk arra, hogy hívás után azonnal elmenjünk. Speciálisan felszerelt járművel fogunk közlekedni, amely lehetővé teszi, hogy a gumiabroncs -műhelyen kívül szinte minden sérülést kiküszöböljünk. Biztosak vagyunk abban, hogy nagyszerű szolgáltatást nyújtunk, ezért minden típusú szolgáltatásra garanciát kap tőlünk. Ha Ön az ügyfelünk, akkor is hasonló tevékenységeket hajt végre, mint a forgalmazónk, egy üzleti projektet hajt végre. Az ismételt indulást nem fizetik, ha hibánkból a megjavított kerék elromlik.

Szúrási javításokat végzünk és vágott gumikat is javítunk. Dolgozunk az autókamerák javításával, elvégezzük a defekt helyén. Ha a lemez sérült, javítjuk és javítjuk. Csak lemezeket restaurálunk, hegesztést is végzünk. Szegezést is végzünk, a már szegecselt téli gumiabroncsokhoz csapokat is hozzáadhatunk, ha csapokat adunk hozzá. Gumiabroncsokat értékesítünk és szállítunk, a használt követelésekkel is foglalkozunk, beváltjuk és viszonteladjuk. Abroncsot vásárolhatunk Öntől. Ezen kívül megváltási szolgáltatásokat is nyújtunk, ami nagyon előnyös. Tartalék gumiabroncsot tudunk szállítani Önnek, ha Ön vásárlónk. Forgalmazóink ugyanezt teszik az ügyfélszolgálatért. Eltávolíthatjuk a zárat, ha elvesztette a kulcsot vagy elakadt. Hatékonyan és veszteségmentesen eltávolítjuk a titkos csavart a cseréjével. Ha szezonális keréksérülést tapasztal, tudjuk, hogyan kell kijavítani. Újrahasznosítjuk a gumiabroncsokat, és újrahasznosíthatjuk a sérült kerekeket is. Kivehetjük a gumikat, ha a fogyasztónak nincs szüksége rájuk. A fentebb említettek szerint újrahasznosítjuk a gumiabroncsokat, és ezt hatékonyan és hatékonyan végezzük. Ha gumiabroncsnyomás -érzékelőt kell felszerelni, ezt megtehetjük. Minden munkát professzionálisan és hatékonyan végeznek.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz