1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Számviteli szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. 1C: BukhService

Franchise. 1C: BukhService

firstKezdeti díj: 1000 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 24
homeFranchise-egységek száma: 910
calendarA társaság alapításának éve: 1991
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Számviteli szolgáltatások, Könyvelés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise az "1C: Számvitel" keretein belül.

Az 1C márkanév alatt működő szervezet meghívja a Kazah Köztársaságból azokat a vállalatokat, amelyek professzionálisan foglalkoznak a számviteli terület kiszervezésével, valamint hivatalos partnereket, akik együttműködni kívánnak az 1C: Franchising -al. Kiváló lehetősége van arra, hogy tagja legyen hálózatunknak, és hatékonyan, hozzáértően dolgozzon, magas jövedelem mellett. Franchise részeként teljesen új lehetőséget kap a számviteli szolgáltatások kiszervezésére, magas színvonalú szolgáltatást nyújtva. Ezenkívül előnyként kínálhatjuk az ezen a területen végzett tevékenységek azonnali megkezdését, valamint adatokat a pénzeszközöknek a pénztárosához történő beáramlásáról a tevékenységek új szintű professzionalizálása révén.

Milyen előnyökkel jár, ha felveszi a kapcsolatot szervezetünkkel?

Elmagyarázzuk: a tevékenységek kezdetén ezen a területen a beruházások 2,5 millió orosz rubeltől származhatnak. Ezt a pénzt az alkalmazottak béreinek, irodai karbantartási és reklámtevékenységeinek kifizetésére fordítjuk. Egy hónapon belül stabil jövedelmet kaphat 2 millió orosz rubeltől. Ennek során körülbelül száz ügyfelet szolgál ki ebben az időszakban. Minden attól függ, hogy melyik régióban működik, a számok változhatnak.

És ha tudni szeretné a befektetés teljes megtérülését, akkor ez körülbelül 2-3 év. A franchise értékesítésének jogdíja 70 százalék, és ezt a forgalom, és nem a bevétel százalékában kell kiszámítani. A jogdíjak csökkenésére számíthat, ha megerősíti elkötelezettségét a márkaismertség marketingje mellett. Egyösszegű hozzájárulást gyakorlunk-mennyisége félmillió orosz rubel. Ez fix összeg. A Kazpatent szervezet részeként kereskedelmi koncessziót regisztrál, és tulajdoni lapot köt velünk. A projekt jövedelmezősége körülbelül 20%lesz. Ezek olyan pénzeszközök, amelyeket fizetésként átutal az alkalmazottaknak, az iroda fenntartásának finanszírozását, valamint pénzeszközöket a reklámozás és promóció érdekében.

Az 1C szervezettel való együttműködés előnyei.

Az "1C" népszerű és népszerű védjegy, amely nagy népszerűségnek örvend. Szervezetünkkel együttműködve egy teljesen kész technológiát kap, amelyet szakszerűen kell használnia. Ez nem lesz nehéz. Ezenkívül a felhőszolgáltatás keretében szabványosított bázist, új technológiákat, támogatást kap a reklámtevékenységekben, központosított telemarketinget, márkakönyvünket, amely jól fejlett. Mindez lehetőséget ad arra, hogy az előírásoknak megfelelően járjon el. A szoftvert is folyamatosan frissítjük, rendszeresen fejlesztjük. Számíthat arra is, hogy magas színvonalú képzést, továbbképzést, szemináriumokat kap tőlünk. Képzést követően akár minősítést is tudunk adni Önnek, de ez még nem minden. A teljes listát közvetlenül elérheti. A franchise-nál dolgozva 3-7 éven belül megszabadul a beruházásoktól. Nem kell saját technológiai előírásokat létrehoznia - mindent készen kap. Automatizáltuk a projektet, ráadásul segítségünkkel a legújabb kritériumok alapján toborozhat munkatársakat, valamint kiváló minőségű eszközökkel motiválhatja őket. Velünk dolgozva egy teljesen kész üzleti modellt kap, amelyet csak alkalmaznia kell. Csatlakozzon a hálózathoz, és 3 éven belül stabil nyereséget érhet el, miután a projekt teljes mértékben megtérült. Ezenkívül ez a nyereség háromszorosan meghaladja a befektetését, ami általában hihetetlen szám, és ennek elérését garantáljuk.

A Kazah Köztársaság területén a kiszervezett számviteli szolgáltatások teljesen új termékek a Kazahsztán piacán. Magas színvonalú kilátásokkal rendelkezik, mivel ez a fajta tevékenység jelenleg nem élvez különösebb népszerűséget. Ezért csodálatosak a kilátások. Magas szintű professzionalizmust tervezünk, amikor ilyen típusú franchise -t indítunk el államának területén. Az outsourcing, ha az 1C márka nevében hajtják végre, felülmúlja a versenytársakat. Végül is ésszerű és ésszerű áron dolgozunk. Ugyanakkor az ügyfelek teljesen átlátható szolgáltatásra és magas színvonalú szolgáltatásra számíthatnak.Fotók

Franchise. 1C: BukhService. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz